Farma - reality show
-
lekoklatik
VIP
Re: Farma - reality show
Mne sa ich ťah páči. No schválne, kto z vás čakal že to takto ukončia? : )
To sms hlasovanie neriešim. Nevidím jediný dôvod hnevať sa na to. To hlasovanie nie je povinné. Kto je šikovný, zarobí si : )
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2011, 21:26)
Tak dnešná časť je pekný odpadový humus...
To sms hlasovanie neriešim. Nevidím jediný dôvod hnevať sa na to. To hlasovanie nie je povinné. Kto je šikovný, zarobí si : )
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2011, 21:26)
Tak dnešná časť je pekný odpadový humus...
Tak rád som túto show pozeral ale jak to dohovadili..to až nie je možné..odpad
A ja že čo sa tak ten Miki snaží. Veď on hrá o tie peniaze tiež (keďže "nabíja" Andreu).
Prvú disciplínu ale Kveta pokašlala. Jasne poškodila Lenku. Mala Mikiho nechať tak, keď to posral.
Prvú disciplínu ale Kveta pokašlala. Jasne poškodila Lenku. Mala Mikiho nechať tak, keď to posral.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
som nejako mimo z toho čo tu píšete, môžete mi niekto v skratke popísať ako to prebieha? Nemám čas to sledovať, a zajtra som celý deň odcestovaný a pozajtra to už bude dávno neaktuálne 
no keby som vedel ze to taka krava vyhra,tak to ani nezapnem
a nemyslim ze to bola nahoda ze vyhrala
a nemyslim ze to bola nahoda ze vyhrala
Ide o to že tie pravidlá sú úplne celé zle..ešte aj vo finále sa prispôsobovali tehotnej..na akú riť ju tam potom brali? prvý duel, preťahovanie lanom, samozrejme že je tehotná tak nemôže, vyberali si z vypadnutých farmárov, kto za nich bude bojovať..to isté aj pílenie dreva, no a po dvoch hodinách reklám a flashbackov sa konecne dostali k vedomostnej sútazi..tam sa uz konecne zucastnili a ako naschval dali skoro vsetko rovnako tak sa to zas predlzilo..no nakoniec to vyhrala andrea s tým že tehotnej dá 20 percentaudiotrack napísal:som nejako mimo z toho čo tu píšete, môžete mi niekto v skratke popísať ako to prebieha? Nemám čas to sledovať, a zajtra som celý deň odcestovaný a pozajtra to už bude dávno neaktuálne
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2011, 22:48)
@johny29
ako to podla teba dosiahla?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ja som rad že vyhrala , ten spuchline ozraleckej tehotnej by som to nedoprial
ako tá show skvelo začala a o ničom skončila ...
dnes to bolo strašné ako chceli všetko napínať a minútové tichá a približovanie s k tváram finalistiek - úplne strašné umelé.
A čo sa mi fakt nepáči na vedomostnej súťaži že sa dá strašne ľahko odpisovať. Väčšinou napísala ako prvý typ Lenka a potom Aďa hneď po nej - veď to je počuť čo napíš ten druhý, ja som to až doma počul ako išla tá krieda. A potom že prečo mali rovnaké odpovede. Pri písaní čísel to odpočúvať nie je tak ľahké tak tam sa líšili. No sklamalo ma to proste. Nejak som predtým nefandil Lenke, vadil mi ten plač, ale myslím, že ona by tie peniaze využila lepšie, viac ich potrebuje a viac by si ich zaslúžila
dnes to bolo strašné ako chceli všetko napínať a minútové tichá a približovanie s k tváram finalistiek - úplne strašné umelé.
A čo sa mi fakt nepáči na vedomostnej súťaži že sa dá strašne ľahko odpisovať. Väčšinou napísala ako prvý typ Lenka a potom Aďa hneď po nej - veď to je počuť čo napíš ten druhý, ja som to až doma počul ako išla tá krieda. A potom že prečo mali rovnaké odpovede. Pri písaní čísel to odpočúvať nie je tak ľahké tak tam sa líšili. No sklamalo ma to proste. Nejak som predtým nefandil Lenke, vadil mi ten plač, ale myslím, že ona by tie peniaze využila lepšie, viac ich potrebuje a viac by si ich zaslúžila
mna hlavne zarazilo preco Kveta vratila Mikkiho podkovu naspat, ked ju netrafl. To mal ako 4 pokusy z 3 ??? A o Kvete ani pisat nejdem, uplne hrozna moderatorka.
Ja som to pochopila tak nejak, ze ako sa Miki zahakol tak ta Stevova podkova neplatila..takze bolo 2:2 a dali im kazdemu po jednej aby bol vyrovnany stav. Inak sama tomu nechapem, sprosti maju stastie asi 
A samozrejme dnes to bolo strach a hroza
A samozrejme dnes to bolo strach a hroza
Oni dve vobec nemali byt vo finale.....ten kto najviac robil a zasluzil by si peniaze sedel v zakulisi.....adr0z napísal:Ja som rad že vyhrala , ten spuchline ozraleckej tehotnej by som to nedoprial
no ty vole...
to bol teda záver šou ...
pokazili čo sa dalo, ešte sa ani nezahriali a už aďa vyhrávala 2:0, bolo na nej vidno že z toho ale ani ona sama nie je uplne nadsena, tvl finalovy duel za skoro 50 000 a bojuju za nich sutaziaci
kvôli tomu že je tehotná...mali s tým pocitat...a usit im duel na mieru, a nie nechat hrat niekoho ineho a este 2x
co sa tyka rozdelenia s Lenkou, moze sa zdat ze 20% je malo, ale je to skoro 10 000€ co sa mi zda dost, ona sa este urcite bude delit aj s Mikim, moze byt rada ze jej nieco vobec dala, pretoze nemusela, Lenka jej zase mohla podakovat a nie iba vyhukane pozerat co sa deje, vedela ze nieco dostane...aj ked v zakulisi jej urcite podakovala, bolo vidno ze je smutna ze prehrala, niekedy je lepsie ukazat ze si smutny ako vyhukane pozerat a blbo sa usmievat, nikto od nej necakal ze sa bude usmievat, ved prehrala 50 000€, kvoli nim tam vobec isla
cely posledny diel mi pripadal tragikomicky a ten duel s lanom ...
zas keby nebolo mikiho a jeho vtipnych poznamok tak tento diel by nemal ani aku taku uroven 
pokazili čo sa dalo, ešte sa ani nezahriali a už aďa vyhrávala 2:0, bolo na nej vidno že z toho ale ani ona sama nie je uplne nadsena, tvl finalovy duel za skoro 50 000 a bojuju za nich sutaziaci
co sa tyka rozdelenia s Lenkou, moze sa zdat ze 20% je malo, ale je to skoro 10 000€ co sa mi zda dost, ona sa este urcite bude delit aj s Mikim, moze byt rada ze jej nieco vobec dala, pretoze nemusela, Lenka jej zase mohla podakovat a nie iba vyhukane pozerat co sa deje, vedela ze nieco dostane...aj ked v zakulisi jej urcite podakovala, bolo vidno ze je smutna ze prehrala, niekedy je lepsie ukazat ze si smutny ako vyhukane pozerat a blbo sa usmievat, nikto od nej necakal ze sa bude usmievat, ved prehrala 50 000€, kvoli nim tam vobec isla
cely posledny diel mi pripadal tragikomicky a ten duel s lanom ...
-
lekoklatik
VIP
Ked sa ta niekto opyta na vcerajsiu farmu, staci povedat ze to bola tragedia a nema zmysel sa k tomu viac vyjadrovat.audiotrack napísal:som nejako mimo z toho čo tu píšete, môžete mi niekto v skratke popísať ako to prebieha? Nemám čas to sledovať, a zajtra som celý deň odcestovaný a pozajtra to už bude dávno neaktuálne
btw rano som pocuval fun radio a paci sa mi co povedala Adela. Proste to netreba riesit, ze kto si zasluzil vyhrat. Riesit takuto kktinu je uplne nepodstatne, pretoze je uz koniec a vyhral to proste ten co to vyhral. rofl.
btw myslel som si ze Miki bude pre srandu a necha Misa v tom pileni dreva vyhrat, nech to baby dohraju same, cim by sa to aspon trosku vyrovnalo : )
Ja osobne som sklaman z toho ze som sa na to tyzden tesil a nakoniec to dokazali uplne rozje*at reklamami, trapnymi recami a zostrihom beznych veci.
Mal som inacej take prianie aby kvete Kobra aspon vynadal za to ze ho media furt oznacuju ako kobra, nech by bola aspon nejaka rit
este pridam jednu zaujimavost, na oficialnej stranke je napisane, ze pstruhov bolo napustenych 40 !!!!
http://farma.markiza.sk/clanok-558417-o ... ?offset=15
http://farma.markiza.sk/clanok-558417-o ... ?offset=15
No tak to je dobrý trapas. 
šak markíza
celéé zle ...aj keď som tiež toho názoru že ani jedna si to nezaslúži, zaslúži si to ten čo bol medzi divákmi najsympatickejší 
Správa od Markízy:
Zdroj: http://farma.markiza.sk/clanok-564042-f ... rea-jarova"Víťazstvo A. Járovej je absolútne nespochybniteľné a neexistuje dôvod na akékoľvek zmeny. V deň vstupu účinkujúcich na Farmu bolo v nádrži skutočne 50 pstruhov, o čom existuje aj doklad. Počet – 40 pstruhov – sa uvádzal štatisticky ku dňu 1.7.2011 na webe, pretože v tom čase bolo na Farme už iba 40 pstruhov. Časť z nich vylovili účinkujúci a časť prirodzene uhynula."
Trapas , a musím povedať že mi ani nevadí že vyhrala Andrea a to pre jediný dôvod - celú časť robiĺi z Lenka strašnú chuderka , ľutovali , hrali strašne na city až sa mi to zhnusilo a ona bola tiež pekne falošná , celú show úplne pokazili týmto trapasom
Zaujímavo to prebiehalo.. V podstate mi to bolo jedno kto vyhral ja som držal Michalovi. Len mi to prišlo divné že o väčšine nerozhodovali finalistky ale niekto iný..
-
master23
Light Professional
tak vcera to bola fakt tragedia, i ked som to vcera nesledoval poriadne. ale pozrel som si to rano v reprize.
v strede tyzdna ked som si pustil druhy krat Adela show (1.krat ked tam bol Uwe Krupp), chcel som vidiet cast kde bude Lenka, ze ci zmenim na nu nazor. a aj sa stalo. tie jej deti u mna zaposobili akokeby ,,madarska karta,,. chcel som aby vyhrala len koli detom.
ale pocas finale som zmenil nazor na Andreu (i ked musim povedat, ze ani jej by som to moc nedoprial).
nepacila sa mi ta vec, ze s tymi detmi chcela znova hrat svoju kartu, jak tam plakali. no kto by chcel byt brany ako svina, ze aspon nejake percento nedal Lenke s 7 detmi. takze mi to bolo hned jasne, ze sa Andrea podeli. a vtedy som aj zmenil nazor, ze chcem radsej aby Andrea vyhrala. tie deti tam nemuseli byt, stacil by manzel.
a vitaz divackeho hlasovania -najsympatickejsi farmar- ma fakt prekvapili, cakal som Mikiho. ale ten Michal aspon ziskal nejaku cenu utechy za to co sa tam narobil.
btw keby Lenka vyhra, tak ta sa asi nepodeli, ze? (zrejme nie).
// a k pstruhom. to je trapne vysvetlenie od markizy.teraz len vymyslaju.
v strede tyzdna ked som si pustil druhy krat Adela show (1.krat ked tam bol Uwe Krupp), chcel som vidiet cast kde bude Lenka, ze ci zmenim na nu nazor. a aj sa stalo. tie jej deti u mna zaposobili akokeby ,,madarska karta,,. chcel som aby vyhrala len koli detom.
ale pocas finale som zmenil nazor na Andreu (i ked musim povedat, ze ani jej by som to moc nedoprial).
nepacila sa mi ta vec, ze s tymi detmi chcela znova hrat svoju kartu, jak tam plakali. no kto by chcel byt brany ako svina, ze aspon nejake percento nedal Lenke s 7 detmi. takze mi to bolo hned jasne, ze sa Andrea podeli. a vtedy som aj zmenil nazor, ze chcem radsej aby Andrea vyhrala. tie deti tam nemuseli byt, stacil by manzel.
a vitaz divackeho hlasovania -najsympatickejsi farmar- ma fakt prekvapili, cakal som Mikiho. ale ten Michal aspon ziskal nejaku cenu utechy za to co sa tam narobil.
btw keby Lenka vyhra, tak ta sa asi nepodeli, ze? (zrejme nie).
// a k pstruhom. to je trapne vysvetlenie od markizy.teraz len vymyslaju.