Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Forsaken »

PRIMAL
?/10
http://www.csfd.cz/film/282823-primal/

Ak ste niekto videli tento filmik, co si o nom myslite?

Pri pozerani som sa od neho neodtrhol, atmosferu mal a urcite som sa nenudil, jedine co mi vadilo bola jedna jedina scena kde to uz filmari "prepiskli".
- po precitani komentov na CSFD som nejak nepobral tie komentare

niekto spochybnuje charakter postav = no vyberate si aky kto je ? ja myslim ze nie.. a hlavne to filmu prospeje ked maju postavy pre niekoho zvlastne charaktery...
niekto spochybnuje atmosferu = tak je mi jasne, ze ked to pozera s bandou idiotov a kazdi sa snazi svoje emocie zakryvat kvazi vtipnymi komentarmi, tak sa atmosfera vytrati...

sam neviem co si mam o tom filme mysliet, ale urcite nelutujem ze som ho videl, nenudil som sa a lakaciek bolo tiez dost pocas dusnej atmosfery.

Tiez to nebol film, ze si ho budete pamatat do konca zivota, skor naopak za par hodin zabudnete, ze ste ho videli no ale aj tak doporucam dalej.

Ako vzdy zvyknem zdoraznovat, je velmi dolezita atmosfera pri ktorej film pozerate, kvalita media, spolocnost s ktorou ho pozerate, cas kedy ho pozerate a hlavne vlastna pohoda ked dokazete nemysliet na ine kraviny, ale 100% sa venovat filmu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fracture: Dobrý film. Mám rád tieto filmy s inteligentnou postavou, ktorá ťahá za nos všetkých okolo seba. No a Hopkins je môj obľúbený herec - tých psycháčov hrá naozaj dokonale.

8/10

Boardwalk Empire - Hádam sa moc nenaštvete, ale zhodnotím tu aj seriál. Narazil som naň úplnou náhodou a behom pár dní som ho pozrel. Mafiánske 20-roky v Amerike, štýlová atmosféra, dobrá réžia (aj Scorsese), herci, proste super. Bonus je tu Buscemi v hlavne role, to som hádam ešte nezažil, prevažne hrá tie geniálne mini role. :) Seriál má dosť rozprávací charakter, teda, dosť sa kecá, je to také pomalšie, ale vôbec mi to nevadilo, práve naopak. Dokázal by som to pozerať celé hodiny, super !

1. séria má 12 dielov a mala byť zároveň aj sériou poslednou, ale vzhľadom na veľký úspech sa bude pokračovať.

9/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Útek zo Sibíri - Super film.. mám rád také filmy môžem len odporúčať 10/10
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

Death at a Funeral / Horší než smrt - 8/10 kvalitna komedia , odporucam pozriet kdo nevidel smial som sa natom ako blazon :D

( od rezisera Neil LaBute , exzistuje este komedia s takym istim nazvom ale od rezisera Franka Oza )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Coffee and Cigarettes: zaujimavo urobeny filmik o stretnutiach v kaviarnach, herci hraju vacsinou sami seba... 9,5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Káva a cigarety, to je klasa, odporúčam tiež. :wink:

Ja som si včera pozrel klasiku - Leon. Čo dodať, super vec.

9/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Červený stan (1969): spracovanie polarnej expedicie generala Nobileho z roku 1928 a naslednej spackanej zachrannej operacie. 8/10

Apollo 18: absolutny odpad, neodporucam pozerat. Vykradnutie X-Files plus hyperkonspiracia. 3/10
//jedine pozitivivum je snad len v realnom spracovanie techniky. teda z ruskej strany... alebo to aj na wiki nahadzali autori, ale inde si tie fakty overit neviem
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Fast Five
http://www.csfd.cz/film/273731-rychle-a-zbesile-5/

8.3/10

Niesom fanúšik série Fast & Furious vždy mi to prišlo ako zmes nadupaných kár, sexy ženských a pár frajerov na záver...
Filmy totálne o ničom, na jedno pozretie.

ALE POZOR
toto je brutálne oživenie série, skvelý hudobný doprovod,HLAVNE banda pôvodných hercov pride aj Ludacris + The Rock

film je zmesou nadupanej akcie, slepých strelcov :D, sympatických herečiek, "kvalitnej" (na druh tohto filmu) zápletky.
Všetko to do seba nejak zapadá, dobre sa na to pozerá.

Doporúčam, zabavíte sa.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

The Art of Flight

Jedná sa o "dokumentárny" snowboardový film. (nie ako Snowboarďáci! Je to skôr zostrig záberov zo snowboardingu) Doteraz som bol zvyknutý, že ak si chcem pozrieť snowboardový film, uvidím zostrih videí a efektných trikov s vyčačkanými zábermi. No tu som dostal niečo viac. Absolútne geniálne a nádherne natočený "dokument", ktorý vám okrem dych-vyrážajúcich snowboardových kúskov ukáže aj silu a krásu prírody, jedny z najkrajších miest na zemi, a celkovo to pôsobí viac, ako len niekoľko snowboardových videí v sebe.

9.5/10

Zeitgeist: The Movie

Geniálny dokument. Nebudem hovoriť, nakoľko som mu veril alebo neveril. Stačí, keď poviem jediné. Film mi v mnohých veciach otvoril oči. Pol boda dole za jemné "vnucovanie" divákovi. Aj keď si myslím, že aj tak si každý divák spraví vlastný názor.

9.5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

The Road - depresívny "road movie," čo viac dodať. Mne sa to páčilo, napriek pomalému tempu. Scéna v podzemí natočená úplne skvele a nečakane !

8/10

The soviet story - Dobrý dokument, ktorému by som vytkol istú tendenčnosť - nie že by to, čo sa tam hovorilo, nebolo pravdivé, ale niekedy chýbal celkový kontext, jednoducho, išlo o to najviac šokovať.

Ale možno treba ísť týmto štýlom, lebo o nacistoch sa vie všetko ale o týchto zverstvách moc nie.

8/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

London Boulevard (2010) - sklamanie 4/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

etc. napísal:Útek zo Sibíri - Super film.. mám rád také filmy môžem len odporúčať 10/10
Včera som to dopozeral a je to slabších 3/5. Biele Peklo bolo určite o hviezdičku lepšie. Neuveriteľne my liezol na nervy ten nechutný metodický prístup, ktorý pre debilných amíkov musel vysvetľovať všetky okolnosti doby, súvislosti a motiváciu (v tomto hrala prím postava toho uväzneného herca čo chcel aj nechcel utiecť - inak by bol úplne zbytočný).
Ok, 30 minútový úvod o dejinách už máme za sebou a jadro filmu je fajn. Ono tie zábery na prírodu sa dali natočiť aj pútavejšie. Oceňujem, že scény nie sú za každú cenu holyvúdske, napr. scéna s vlkmi prípadne útek, ale sú zobrazené jednoducho, naturálne a vecne. Colin Farrel bol fenomenálny a v scéne s britvou hral každučkým pórom tela. Ed Harris takisto svoj zvyčajný štandard, ale tiež mi nie je sympatická postava amíka, čo je najmúdrejší zo všetkých.
Záver filmu je opäť nechutná hra na city a .. najväčší, najumelejší a super nasilu natočený happyend aký som za posledných pár rokov videl. Romantické komédie sú hovno oproti tomu.

THOR
Ja tie americké komiksové zlátaniny nedocením asi nikdy... 1/5
Flesh+Blood
Sex, násilie a stredovek. A teraz môžem spokojne umrieť 4/5
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Touching The Void 10/10 IMDB | CSFD
Az na konci som si uvedomil, ze niekedy som uz tento film videl. Nebol som si vsak po dobu celeho filmu isty. Perfektne zdokumentovany a "zreparovany" pribeh o dvoch horolezcoch, ktory sa vybrali na este nezdolanu horu. Vsetko podla skutocnej udalosti. Vrelo odporucam.

Exam 7/10 IMDB | CSFD
Taky mensi mindfuck film, ktory ukazuje naborove konanie do jednej spolocnosti, ktora sa zaobera vyrobou liekov na specialne choroby. Nieje to vsak klasicke naborove konanie.. Avsak viac ako na jedno pozretie to film veru nieje.

Taxi Driver 6/10 IMDB | CSFD
Vraj klasika, ale mna to nejako nechytilo. Je to sice film dost stary, takze mozno to bolo aj tym, ale ten styl nocnych ulic a celkovo napad namne nejako nezanechal ohurenie a proste som to zhliadol a povedal si tak trochu, ze wtf..
hughito
Redeemer
Redeemer

Tři králové - Perfektný český seriál o druhom odboji, konkrétne o skupine Tři králové. Ako veľké + hodnotím to, že udalosti, ktoré sú historicky zmapované presne, boli aj v seriály vykreslené presne, až do úplných detailov - čiže ťažiskové scény sú spracované podľa skutočnosti a nie je tam žiadne preháňanie.

Celkovo je seriál natočený na vysokej úrovni, aj keď je len z produkcie TV. O takýchto ľuďoch a ich osudoch by sa malo točiť aj viac filmov a seriálov, zaslúžia si to.

9/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

PRIMAL 3/5
Taký netradičnejší hororík, ale celkom v pohode. Určite to nie je dokonalé, ale zabaví. Najhoršie je vždy nelogické chovanie postáv, Mel má zuby ako žralok, kŕmi sa zdochlinami králikov, ale však áno, ešte stále je to tá istá naša Mel :roll:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Brestkaya krepost-
Spoiler
mal som co robit aby som tu krepost teda dopozeral :) a co mi vadilo? ..gulomet striela na vojakov ale tie gulky letia do zeme.??bombardovanie kde budovy vybuchuju od podlahy a samozrejme strecha neposkodena.rusi aj ked ich bolo menej sli do utoku ozbrojeny zvacsia len lopatkami(pozor!!jeden dokonca stolickou) na zakopy proti gulometom automatom a puskam(a za mohutneho huraaaaa) rozbili nemcov.nemecke mrtvoly na moste (boli skoseni gulometom) po dni zmiznu a ked je vsade milion tiel na moste nic.strelba ide s kamerou.strelba v tuneli kde nikto nieje?zbytocna postava chlapca?otravna hudba.uplne sprosti nemci,katastrofalna vyprava.na zaver rayanovsky pohlad na cintorine.Mal som to vypnut:)trosku nechapem hodnotenie na imdb,csfd.mensie +film sa snazi drzat historickych udalosti.
uf 4/10 a riadne sklamanie(asi som vela cakal od hodnoteni)

Limitless dorgy ktore zlepsuju inteligenciu na 4cifernu hodnotu.wua.(to chcem)v baleni 40ks uzivajte 3 denne a vydrzia vam 6 mesiacov!! 7/10 not bad

Joyeux Noel az po 3/4 hodine som si uvedomil ze som to uz raz pozeral..a ze ma to neoslovilo.a na pocudovanie ani na druhykrat to lepsie nebolo...vianoce na fronte pocas 1 WW.myslienka dobra,ale na skoro 2 hodinovy film je tam toho prilis malo. 5/10
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Never back down 2 - Osobne sa mi to pacilo asi viac ako jednotka... 7/10

Skus ma rozosmiat - Priemerna komedia, nic take na com by som sa nejak dobre zasmial ale koli hercom 6/10

Pociatok - Konecne som sa donutil pozriet aj toto a musim povedat ze ma to nesklamalo, zo zaciatku som samozrejme nechapal o com to je ale potom ma to vtiahlo a dobre sa na to pozeralo 9/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Cesta - The Road 3/5
Ničím to neurazilo, ale ani neoslnilo. Mortensena ja môžem, ale asi ešte nemá na to, aby herecky udržal celý film. Neviem, či bol problém chlapcov dabing alebo (ne)herectvo, ale vyslovene mi liezol na nervy. Inak pekný postapokalyptický road-movie.

Odpor - Defiance 3/5
Veľmi som uvažoval o 4/5, ale nakoniec len silné 3. Herecké obsadenie super, kraľoval Craig, ktorému sa charizma nedá uprieť. Napriek všetkému mi tam niečo chýbalo a ospravedlňujem sa, ale neviem to definovať. V každom momente mi film prišiel v niečom nedotiahnutý.
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Hop taký neutrálny film ale čakal som niečo lepšie 6/10

Never Back Down 2 O trocha lepšie ako jednotka, spokojnosť :) 8/10
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Frequently Asked Questions About Time Travel - akurat som dopozeral tuto komediu a mozem povedat ze som sklamany lebo som od toho ocakaval trochu viac. Na to, ze ten film ma len hodinu a stvrt tak som to pozeral az na 3x. Neviem cim to bolo kedze aj na csfd je celkom dobre hodnotenie, ale mna to nejak extra nezaujalo. Moje hodnotenie nejde pod 5/10 len koli peknej herecke a peknemu klasickemu britskemu baru :smt001 5/10
Napísať odpoveď