Dead island.."a zase jednou zombíci" :)
Re: Dead island.."a zase jednou zombíci" :)
tak co chces ked je to narychlo prerobene z konzoly na pc 
jasné že warezrochedo napísal:warez alebo origos ?
v tom linku co som hadzal je navod aj na vylepsenie grafiky, hlavne tiene su ostrejsie ale inak to nejaky velky rozdiel nie je...
jj je to trocha peknejšie , je to vidieťRob3Rt0 napísal:v tom linku co som hadzal je navod aj na vylepsenie grafiky, hlavne tiene su ostrejsie ale inak to nejaky velky rozdiel nie je...
cawte pls pomozte...stahol som si tu hru a ked ju zapnem tak namiesto normalnych pismenok tam mam neake ciarky..takysto aj titulky a vobec envem co mam s tym robit..dal som aj cestinu a nic 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kúp originál alebo sa chod pýtať tak kde si to stiahol.
-
palciii
naco ich potom hras?lukass51 napísal: jasné že warezhry nekupujem.
hrávam od nudy raz za čas, a peniaze miniem na niečo užitočnejšie.palciii napísal: naco ich potom hras?
-
MARTINHARD
Expert
skus nainstalovat update 3Forsaken napísal:nema niekto problem s fps ? teda ani nie fps ako trhanie...
normalne mi to ide asi 3sekundy normalne, potom obrovsky kratky lag, fps sa nezmeni ale trhne to strasne a potom znova normalne a dookola ...
no tak som si to nainstaloval na domaci a koompik a
som rad ze mi to nejde na ntbooku lebo je dost slabe...
grafika je sice pekne otexturovana ale to je asi tak vsetko... animacia 0 bodov bijete sa vacsinou do "vzduchu", takisto zombika na zemi ohmatavate na dialku...
v oboch rukach veslo a baterka je kde ? na hlave ? cernocha
mimika tvare sa mi zda celkom ok.
Main Plot som mal 10% za 30min hrania... co mi pride dost slabe lebo z toho som 25min chodil...
odporucam forcnut vyhladzovanie cez ovladaci panel nech je to o kus krajsie...
dalsie minus je zbytocny blur, a takisto detaily poskodenia tela, kde ziaden gore neuvidite...
celkovo som sklamany, dalsi trapny port z konzoly na pc...
na ten trailer ma nalakali ale hra je ble.. velmi nezaujme
takisto som nepochopil poskodenie palice ked sekate do vzduchu
pripadne "pipe" na lezi na plazi 
uz aj v trapnom wowku zanechavate stopy ked kracate po plazi... tu nie
som rad ze mi to nejde na ntbooku lebo je dost slabe...
grafika je sice pekne otexturovana ale to je asi tak vsetko... animacia 0 bodov bijete sa vacsinou do "vzduchu", takisto zombika na zemi ohmatavate na dialku...
mimika tvare sa mi zda celkom ok.
Main Plot som mal 10% za 30min hrania... co mi pride dost slabe lebo z toho som 25min chodil...
odporucam forcnut vyhladzovanie cez ovladaci panel nech je to o kus krajsie...
dalsie minus je zbytocny blur, a takisto detaily poskodenia tela, kde ziaden gore neuvidite...
celkovo som sklamany, dalsi trapny port z konzoly na pc...
na ten trailer ma nalakali ale hra je ble.. velmi nezaujme
takisto som nepochopil poskodenie palice ked sekate do vzduchu
uz aj v trapnom wowku zanechavate stopy ked kracate po plazi... tu nie
Animacie su podla mna pekne spracovane. Zombici sa hybu ako zombici a boje na blizko nemaju chybu, asi hrame rozne hry.animacia 0 bodov bijete sa vacsinou do "vzduchu", takisto zombika na zemi ohmatavate na dialku...
Je to nobrain zombie hra, asi si nehral pripadne nepozeral vela zombie veci pretoze v zombie tematike logika nema co hladat.uz aj v trapnom wowku zanechavate stopy ked kracate po plazi... tu nie
Ak ti taketo somariny kazia zazitok z hry tak toto fakt neni pre teba.
Nic take sa u mna nestalo. Neviem aku mas verziu.takisto som nepochopil poskodenie palice ked sekate do vzduchu
Treba plnit aj vedlajsie misie. Samozrejme ze ak budes robit len primarne questy tak to dokoncis rychlo.Main Plot som mal 10% za 30min hrania... co mi pride dost slabe lebo z toho som 25min chodil...
Ja mam 51% a hram to uz asi cca 20 hodin s tym ze plnim vedlajsie misie a levelujem postavu.
A tipujem ze hras warez pretoze keby si mal originalku tak by si na hru nekydal.
ano hybu sa ako zombici, spominal som ze aj mimika je v poriadku,rochedo napísal: Animacie su podla mna pekne spracovane. Zombici sa hybu ako zombici a boje na blizko nemaju chybu, asi hrame rozne hry.
ale tvoje utoky su stale rovnake ci je 2 metre od teba alebo ta bozkava, ci je v lavo, pravo, alebo lezi na zemi, udres rovnako s rovnakym efektom (ktore su tam asi 3-4 na zbran, v 75% pripadov melee utok vyzera nerealne az hlupo), bohuzial hrame rovnake hry...
co ma logika spolocne so spracovanim hry??rochedo napísal: Je to nobrain zombie hra, asi si nehral pripadne nepozeral vela zombie veci pretoze v zombie tematike logika nema co hladat.
Ak ti taketo somariny kazia zazitok z hry tak toto fakt neni pre teba.
footprints je zakladny efekt pouzity k priblizeniu prostredia, a hlavne je totalny bullshit nepouzit ho ked 70% chodis po plazi.
a k baterke, bolo x hier ked si nosil baterku tak si nemohol utocit, proste si ju musel prehodit do ruky a toto je rok 2011 nie halflife 1...
presne takto uvazuju manageri, ale je obrovsky bullshit opat...rochedo napísal: A tipujem ze hras warez pretoze keby si mal originalku tak by si na hru nekydal.
preco by som mal kupovat macku vo vreci?
preco v 90% pripadov nieje uvolenene demo ?
a posledna vec:
toto je obraz dnesnych hier, obrovsky potencial zmizne lusknutim prsta, bohuzial bud mas ruzove okuliare alebo si konzolista, toto nema s dobrou pc hrou nic spolocne ci uz technickym spracovanim, alebo obsahom.
a za dalsie uvolnit polofungujucu hru je dnesny trend, takze aj "originalka" obsahuje kopu bugov, a cakat na crack alebo na update mi pride to iste.
Hram PC verziu a pomocou configov som si poupravoval vsetky veci a som s tym maximalne spokojny. Ziadny konzolovy port alebo nic podobne.
A neviem ako by si chcel mat demo ked je to "sandbox" hra. To je rovnaky pripad preco neni demo napr na Far CRY 2 alebo GTA hry.
Ked ti ta baterka tak vadi ze ti to kazi zazitok z hry tak ta fakt lutujem. A 70% sa to odohrava na plazi ? Blbost. Skus postupit v kampani a uvidis ze to neni pravda.
OK, jednoducho ti tato hra nesadla a hotovo ale pride mi ze silou mocou tu hru zhadzujes kvoli drobnym chybam, ktore vobec neovplyvnuju hratelnost.
A navyse je to hra s otvorenym prostredim. Neexistuje aby tam neboli vobec ziadne chyby. Stalker, Fallout aj ostatne hry trpeli pri vydani mnohymi chybami. Treba pockat na par patchov.
Mna ta hra uchvatila. Jednak som nevedel co mam od toho ocakavat a navyse Techland je polske studio a neda sa to porovnavat s kvalitou zapadnych hier. Napriek tomu mozem povedat ze od nich to je majstrovske dielo.
Soundtrack na jednicku, kvalitna grafika, animacie, perfektna hratelnost, navyse coop pre 4 hracov. U mna 9/10 jednoznacne a tiez prekvapenie roka.
A neviem ako by si chcel mat demo ked je to "sandbox" hra. To je rovnaky pripad preco neni demo napr na Far CRY 2 alebo GTA hry.
Ked ti ta baterka tak vadi ze ti to kazi zazitok z hry tak ta fakt lutujem. A 70% sa to odohrava na plazi ? Blbost. Skus postupit v kampani a uvidis ze to neni pravda.
OK, jednoducho ti tato hra nesadla a hotovo ale pride mi ze silou mocou tu hru zhadzujes kvoli drobnym chybam, ktore vobec neovplyvnuju hratelnost.
A navyse je to hra s otvorenym prostredim. Neexistuje aby tam neboli vobec ziadne chyby. Stalker, Fallout aj ostatne hry trpeli pri vydani mnohymi chybami. Treba pockat na par patchov.
Mna ta hra uchvatila. Jednak som nevedel co mam od toho ocakavat a navyse Techland je polske studio a neda sa to porovnavat s kvalitou zapadnych hier. Napriek tomu mozem povedat ze od nich to je majstrovske dielo.
Soundtrack na jednicku, kvalitna grafika, animacie, perfektna hratelnost, navyse coop pre 4 hracov. U mna 9/10 jednoznacne a tiez prekvapenie roka.
A mňa zasa nie a o tom to je.rochedo napísal: Mna ta hra uchvatila.
Podľa mňa sa všetci game developeri poslednú dobu snažia do hier dostávať realitu, či už po obsahovej stránke, alebo len po grafickej, asi by ťa moc nebavilo keby si chodil po pláži tvorenej z orandžového štvorca.
A presne to tu píšem, ako hodnotenie, môj názor na hru.
Dead Island je minimálne z 1/4 melee fight, takže sme zameraný na päste, rúry, palice, kladivá a pod. a presne tu ma zaskočí keď držím obojručné kladivo tak si asi logicky nemám s čím svietiť. (vidíš neriešim že nosíš zo sebou kladivo a dva veslá a pod..ani ďalej neriešim že quest dostávaš na imaginárny papier, počas celej hry by si dostal aj toaleťák keby si dával do zberu )
to je vec čo ma zaskočí, pretože ako som písal, keď je raz hra zameraná na niečo tak presne toto ju kazí...
O tých animáciach ani nevravím, takto isto sa "bojovalo" pred 10 rokmi, žiadna interakcia, proste sekáš 3ma-4ma spôsobmi, nezávisle od toho či je niekto od teba na 2 metre, alebo ti hryzie do nohy, a to isté je z kopaním... - a to je presne to čo ma zaskočilo a podľa mňa to musím spomenúť - lebo to nieje nič inovatívne, ale staré a v tejto dobe nie môc podarené...
Ak podľa teba nejde v hre ktorá je z veľkej časti o melee súbojoch o melee súboj tak potom o čom ? Sú suché, a ako som písal majú asi tri - štyri skripty na úder, ktoré sa spušťajú random, nezávisle od súboja.
Záver z tohto všetkého? zopakujem, takto sa bojovalo 10 rokov dozadu, s tým že tam boli 2 rôzne animácie pohybu a horšia grafika a efekty...
samozrejme to sú detaily, lenže podľa mňa dosť podstatné.
Ostatná grafika ujde, ale určite by som ju nenazval kvalitná, je zbytočne pre-blurovaná, ale kvalitne shaderovaná - lenže to sa asi očakáva v tejto dobe, čiže to pre mňa nieje prekvapivá "kvalitná" grafika.
Opäť spomeniem stopy - footprints - samozrejme že o tom nieje táto hra, ani by som to nepovažoval za veľký problém, len sa opať vrátim vyššie, takto základne ne-interaktívne prostredie tu bolo pred 10 rokmi - umelé veľmi umelé... nemusia to byť stopy piesku, ale napr. stopy od krvy... hlavne že v celej hre otváraš ako debil batôžky...
viacej písať nejdem, je to pod priemer, a nemám dôvod ako píšeš ju zhadzovať.. takto na mňa pôsobia proste pod priemerné hry... samozrejme nehral som to dlho, ale čas čo som to hral mi stačil na to aby som napísal toto.
ešte spomeniem hrateľnosť - no stalo sa mi napríklad že pri otvorení dverí sa zombík "zasekol" medzi dvere a stenu... je to problém ? nie, ale toto bolo fixnuté už v čase Doom 2 kde si npc spravil pri otvarní dverí krôčik dozadu....
Za ďalšie sa vyjadrím k demoverzii, v minulosti spomeniem napr. Mafiu, bolo demo riešené časovým obmedzím, alebo "demo" textúrami, ktoré zamedzovali pohyb mimo priestor misie, čiže určite sa demo dá vydať aj v takejto hre.
Problém mi príde, že hráči sú čoraz viac obmedzený, a snažia sa toto nevnímať, lenže fakt neviem čo na tom vidia, totiž tam nieje čo vidieť.
Veľmi kvalitný trailer ktorá nemá nič spoločné s kvalitou hry, možno spôsobí že ľudia si ju slepo kúpia.
Ved v pohode. Kazdy ma iny vkus.
Mne ta hra jednoducho sadla, paci sa my takyto mix Borderlands/Fallout/Oblivion...
Ako som uz pisal je to arkada - takze realisticke veci v hre velmi nehladaj. Je tam vela nelogickych veci ako som uz spominal kedze je to zombie hra. Neviem ako si na tom ty ale ja od Zombie hry necakam ze to bude simulator. Staci sa pozriet na podobne hry: L4D, Dead Rising atd. To vsetko su arkady. A prave preto neriesim drobnosti ktore si spomenul.
A ja so subojmi problem nemam a urcite tam niesu len 4 animacie. Pretoze ako postupujes v kampani a pribudnu ti skill pointy tak si odomknes nove pohyby na omracenie.
// A v recenziach hra chyta 7, 8 a 9-ky cize urcite sa nejedna o podpriemer ako to hovoris ty. Asi si mal od toho prilis vysoke ocakavania.
Mne ta hra jednoducho sadla, paci sa my takyto mix Borderlands/Fallout/Oblivion...
Ako som uz pisal je to arkada - takze realisticke veci v hre velmi nehladaj. Je tam vela nelogickych veci ako som uz spominal kedze je to zombie hra. Neviem ako si na tom ty ale ja od Zombie hry necakam ze to bude simulator. Staci sa pozriet na podobne hry: L4D, Dead Rising atd. To vsetko su arkady. A prave preto neriesim drobnosti ktore si spomenul.
A ja so subojmi problem nemam a urcite tam niesu len 4 animacie. Pretoze ako postupujes v kampani a pribudnu ti skill pointy tak si odomknes nove pohyby na omracenie.
// A v recenziach hra chyta 7, 8 a 9-ky cize urcite sa nejedna o podpriemer ako to hovoris ty. Asi si mal od toho prilis vysoke ocakavania.
-
lekoklatik
VIP
Ale tak toto sú fakt amatérske chyby ktoré dokážu poriadne nasrať!...
"Pozor! Poslední oficiální PS3 patch do Dead Island (v1.01) vymaže všechny Vaše posbírané trofeje ve hře." (tiscali.cz)
"Pozor! Poslední oficiální PS3 patch do Dead Island (v1.01) vymaže všechny Vaše posbírané trofeje ve hře." (tiscali.cz)
ceknite moje video
DeaD Island Fatalities and some Fun ^^
DeaD Island Fatalities and some Fun ^^
Pribeh hry celkom slusny. Graficky som cakal nieco lepsie. Zo zaciatku je to docela nuda hrat sam. Lepsie hrat s niekym online. Je tam dost bugov + nasiel som jeden v cestine. V kostole mate quest kde tipek chce lopatu, ale v menu kde si vyberate guny ked kliknete kolieskom mate napísané Rýč. Samozrejme najlepsi bug je na XPcka. Vsetky questy ktore mate spravene ked robite online s kamosami vam pripisu znova tie XPcka ked to dokonci niekto iny takze celkom rychlo sa da zvysit level.
-
miricleboy
Expert
neviete ci su diamanty dobre aj na nieco ine ako predat a inkasovat peniaze? bude aj nejaky mod na silnu zbran s diamantami alebo mozem kludne predat?
Presiel som celu hru a nikde som diamanty nepotreboval. Mozno na pripravu nejakeho modu ale pochybujem.