No je este k tej rychlosti hral som obe tiez ale skor by som povedal ze BC2 zalezi od hracov kedze ked nesu kemperi tak aj BC2 je celkom RUSH, ovsem ked polovica teamu stoji a takticky obstreluje co sa pohne tak polovica teamu co sa snazi utocit musi opatrnejsie. Osobne umna BC2 vyhralo na plnej care a ked rozbehnem BF3 betu tak ho aj kupim
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 19:30)
Uaaa prave mi pise kamarat ze na ISTROCONE ted cez vikend bude BF3 asi tam spim
Ja napriklad neznasam ked sa niektory spravaju ako blbci napriklad minule som hral Squad deathmatch alebo tak nejak sa to vola v jednom tyme 4 hraci aj somnou a kazdy si zobral sniper a cely cas kempil na jednej strechce a ja som sam mohol behat -_- nakoniec som mal nejake skore 15 a oni 2 a cely cas sa ani nepohli a 3 pri sebe to je logika co ?
Ja nemám rád keď mam vo squade sniperov čo kempia na druhej strane mapky, úplne mimo akcie.. Preto radšej preferujem hranie s kamratmi, tam sa stým nestretávam..
tak ja nefim podla mna najidealnejsie co je pre squad je kazda klasa s tym ze sniper prehodi na daku atack pusku pripadne brokulu a miesto mortairu c4 ked este hodi medic kufor a asault kufor tak to jede samo teda pokial sniper ma prisun motion senzorov s kufru a hadze ich ale to je viac do BC2 topicu nie sem
Tak tak. Ja ak hrám za snipera tak rád campím na Ačku (mapa HeavyMetal za tím USA) alebo Cčku (za RU). Nemám problém dať aj 15tich ak mám medkit (stalo sa mi to že som 3ch dal asi 4x potom som sundal pár ďalších kým ma nedal AHApache).
dobry den pockajte si na betu a uvidite nikto z nas tu netusi, ani ci to pojde jemu samemu, zatial su dake parametre vo svete, ale tie su take ze nikde sa nespomina hratelnost ale len to ze hru spustis cize do menu sa dostanes ci pustis daku misiu abo MP buch vi
BC2 je neoptimalizovany konzolovy port tak snad si s BF3 daju vacsiu robotu. A nie nepojde ti to. BF3 nepodporuje win xp a na vistu neprechadzaj - radsej win 7.
dvoj jadro nie je problem aspon u mna som s tym nemal problem, ked rozpravame o tej konkretnej zostave tak tam skor problemom je ta grafika.
Hru som akurat dnes predobjednal tak verim, ze to u mna nestroskota na HW, momentalne nie som v situacii kupovat nove zelezo
Na tamtom to poriadne nerozbehnes. Strasne slaby CPU a RAM. Ta grafika az tak hrozna neni. Na nej som rozbehol Crysis na Medium bez sekania kedze ta grafika si berie zvysne MB (az do 512 MB celkovej pamate) z nevyuzitej RAM.