Záruka Dell
Záruka Dell
Zdravim,ak si v zahraničí kupim notebook Dell,a mám napr, ročnu zaruku,je možne si ju uplatniť aj v inom štate,teda na slovensku?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Záruka Dell
Zaruka zvykne platit v ramci celeho regionu, teda napriklad v ramci celej EU a reklamovat mozes priamo u dodavatela, resp. v servisnom stredisku. Na Slovensku by to mal byt Asbis. Urcite vsak vsetko najdes na stranke Dellu, ako reklamacne/servisne podmienky, tak aj zoznam autorizovanych servisnych stredisk.
Pri delli som to nahodou v poslednej dobe riesil dost casto 
Zistis si na webe podla service tagu (stitok vacsinou zo spodnej strany NB pripadne tag v biose) ci vobec a aky typ zaruky mas. Teda ci je este zaruka platna.
Zavolas na:
Obecná technická podpora
+421 25750 8303
8:00 AM - 6:00 PM
Nadiktujes ST, adresu kde ma prist technik... a vymeni vadnu suciastku "next business day" (v pripade ak su dostupne diely).
Je jedno na koho bol NB registrovany resp. kde si ho kupil. Konkretne moj je sice povodom z UK, ale rozhodujuce je, kde sa produkt nachadza a podla toho musis kontaktovat to ktore stredisko.
Zistis si na webe podla service tagu (stitok vacsinou zo spodnej strany NB pripadne tag v biose) ci vobec a aky typ zaruky mas. Teda ci je este zaruka platna.
Zavolas na:
Obecná technická podpora
+421 25750 8303
8:00 AM - 6:00 PM
Nadiktujes ST, adresu kde ma prist technik... a vymeni vadnu suciastku "next business day" (v pripade ak su dostupne diely).
Je jedno na koho bol NB registrovany resp. kde si ho kupil. Konkretne moj je sice povodom z UK, ale rozhodujuce je, kde sa produkt nachadza a podla toho musis kontaktovat to ktore stredisko.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..malo by byt uplne jedno co sa Dellu tyka v ktorej krajine to chces uplatnit. Hlavne musis spravne pri telefonate nadiktovat servicetag s platnou zarukou. Ak tam mas ProSupport, tak volas vsak ine cislo. To ti vsak poskytnu aj na danej obecnej technickej podpore, pripadne ta priamo prepoja. Len adresu budes zadavat, kam ti suciastku/technika poslu, takze to musi byt pravdive a musis byt doma..