Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa jackb »

stava sa vam, ze niektore spravy poslane z m.facebook v smartphonoch nie su dorucene? Lebo neviem ci ide o cisty ignore, alebo len sprava neprisla...
U mna to vyzera, ze sprava bola poslana, ale skor sa mi stavalo, ze bud neprisli spravy mne v m.facebook, alebo druhej strane neboli dorucene moje odpovede...
OneTouch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa OneTouch »

v poslednom case mi zacal tak zvlasne blbnut chat...aspon raz do minuty mi hodi vsetkych offline a potom musim kliknut na okienko,aby sa mi vysunula lista(ako pri starom chate - davnejsie som si stiahol skript do mozilly,lebo ten novy chat bol blby) a opat dalo online...neviete,ako by som to odstranil? vopred dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a skúšal si ten skript vypnúť? Možno je chyba v ňom a nie v chate
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Cawte v piatok som posielal sms na zynga poker chips no ziadne mi nepripocitalo dnes som skusil poslate dalsie 2 a stale nic nevie niekto email na
Boku zong Dakujem za odpoved
OneTouch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa OneTouch »

jj,odinstaloval som ho...uz to nerobi...ako tak kukam,tak uz su nejake zmeny v chate k lepsiemu...vdaka za radu :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

jaaj, dačo som "úspešne" stlačila (šla som nejaký link skopírovať do "chatu", takže také nejaké tlačítka) a mám na fb všetko strašne zmenšené- písmo, nástenku, proste všetko sa mi zmenšilo, ale len na fb, na inej stránke mi to nerobí. čo mám stlačiť, aby som tam mala zas všetko v normálnej veľkosti?
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

ctrl+koliesko na mysi ?

//zamalo :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Jémine, vďaka. také jednoduché a chcela som hľadať nejaké zložité skratky :D

// nemám numerickú klávesnicu :) (ale jasne, že viem "vyrobiť" nulu ) a vlastne na notebooku nepoužívam ani myš, ale tým touchpadom som to urobila :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Alebo tiez CTRL + 0 (nula na numerickej klavesnici vpravo) ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To je banda ten FB. Asi prestanem uz aj komentovat. Ked nieco totiz okomentoval som doteraz, mohol som to z mojho profilu rovno zmazat. Teraz vsak sa to tam zobrazi a mam moznost jedine skryt ten komentar, alebo komentare v profile nezobrazovat. Cize opatovne si FB vsetko hadze nevinne do databazy bez moznosti zmazat :/
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

a najnovsie som si vsimol, ze to niekomu hadze aj odkial pisal status. Pred XY hodinami v blízkosti lokality Kremnica ... a pod ...

a to dotycny nezaklikaval ziadnu moznost nejakeho GPS trackingu.... a pisal status z PC ! :D
jackb
Redeemer
Redeemer

:smt056 si pozri profil tej osoby a mozme sa stavit o penize, ze "Kremnica" je jeho current city ;)
a ked to niekto nevidi v liste pri posielani postu co ma a co nema udane je to jeho bordel
maco9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maco9 »

ahojte, mam jeden problem ktore mi uz dlhsiu dobu vadi na FB a neviem najst nastavenie ako to dat prec, ide o to ze na FB na domovskej stranke napravo kde su reklmay zrazu ich mam v cudzom jazyku bude to asi tym ze mam takeho priatela alebo co ale je to normalne v tom jazyku a neivem to prenastavit hoci normalne FB mam v slovencine len toto je vsetko v inom jazyku poradte co s tym robit nech to je v slovencine lebo je to celkom neprijemne neviem či sa to da nastavit na FB aby to bolo nromalen alebo dakde v prehliadaci, dakujem za pomoc
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

heh maco a čo tak si do prehliadača doinštalovať neaký plug-in ktorý ti tie reklamy rovno odfiltruje preč ? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

chcel som sa opytat ci ma daky virus, ktory mu ich tam nahadzal... potom som si spomenul, ze ja ich mam skryte vo FBPurity 8)
maco9
Novice
Novice

tie reklamy mi nevadia len neviem prečo nie su v sj, aj to slovicko ze reklama neni v slovenčine nechapem tomu, ak neviete nic nato ako nastavit aby to bolo v slovenčine tak mozno by sa to dalo aj odstranit ale skor by som brala prvu moznost, vdaka za rady
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lubenečko napísal:a najnovsie som si vsimol, ze to niekomu hadze aj odkial pisal status. Pred XY hodinami v blízkosti lokality Kremnica ... a pod ...

a to dotycny nezaklikaval ziadnu moznost nejakeho GPS trackingu.... a pisal status z PC ! :D
Nema nahodou aktivovane v nastaveniach Places? Alebo tka nejako to pomenoval FB. Ja som to totiz zakazoval, aby ma akokolvek mohli niekde zaskrtnut atd.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim,

mam novy chat a nejako nevidim moznost odpojit sa pre urcity zoznam ludi, ako to bolo v starom chate. Vytvorit zoznam viem, aj ludi do neho pridat, ale odpojit nie :/ Da sa to este? Ak ano, kde? :)

Dik, K+ ista.
maco9
Novice
Novice

viete mi prosim niekto poradit s tou reklamou na Fb aby nebola v inom jazyku nez v slovencine, vsetko ostante je v Sj len to mam v inom neviem to dat na povodny stav
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

maco9: Reklamy sa ti predsa budu zobrazovat take, ake ti ponukne stranka. Aj zahranicne.. Popripade si pozri, ci mas v Regional Settings v systeme nastavenu Slovenencinu vsade, taktiez ci mas FB v slovencine. Ale mat taketo problemy, tak asi tancujem na pinduri..
Napísať odpoveď