Opakujem - kreatín treba brať monohydrát, je to najúčinnejšia a najoverenejšia verzia - navyše lacná.
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Ochutený kreatín ? LOL.
Opakujem - kreatín treba brať monohydrát, je to najúčinnejšia a najoverenejšia verzia - navyše lacná.
kali520: ešte by som sa ťa opýtal že ktorý z tých tréningov si mám vybrať vzhľadom na moje zdravotné problémy (skolióza, veľmi ploché nohy). Alebo ktoré cviky by som mal vynechať pretože rôzdne športy/cviky som prestal robiť kvôli strašným bolestiam nôh hlavne pri behu a všetko za ploché nohy. Neviem či to budem môcť robiť no nemám sa toto kde spýtať len tu. Tak ak ma viete usmerniť a dať mi nejakú radu bol by som veľmi rád.
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Objednal som si http://www.obchod.sportujeme.sk/vyzivov ... a/126058p/ . Chcel by som nejaké rady, som v tomto začiatočník.
A ešte poradiť nejakú lavičku na cvičenie, lavička+tyč a závažia..
Hento su trojbojarske treningy a tam sa doraz kladie hlavne na spodny chrbat. Takze pravdu povediac neviem ci ti tie treningy urobia dobre alebo zle.damiamarl napísal:kali520: ešte by som sa ťa opýtal že ktorý z tých tréningov si mám vybrať vzhľadom na moje zdravotné problémy (skolióza, veľmi ploché nohy). Alebo ktoré cviky by som mal vynechať pretože rôzdne športy/cviky som prestal robiť kvôli strašným bolestiam nôh hlavne pri behu a všetko za ploché nohy. Neviem či to budem môcť robiť no nemám sa toto kde spýtať len tu. Tak ak ma viete usmerniť a dať mi nejakú radu bol by som veľmi rád.
Na druhu stranu som sa stretol s nazormi ze prave mrtve tahy mali dobry vplyv na skoliozu a na jej zlepsenie (lenze toto hovorili chalani na forach).
Overene ale mam ze treningy na chrbat su dobre na kyfozu (kamarat s tym mal problem a posilovna mu ozaj pomahala).
Ja ak mam odporucit isiel by som toho korteho, lebo sa tam v tej prvej faze pouzivaju lachke vahy, uvidis co a ako, jak to pojde ci budu nejkae problemy. Ak to pojde v pohode by som tam zaradil asi Ivanova, to je celki dost zabava trening.
-
mato951
Star
badboy007 napísal:Objednal som si http://www.obchod.sportujeme.sk/vyzivov ... a/126058p/ . Chcel by som nejaké rady, som v tomto začiatočník.
Už si niekedy bol aj v posilke? Máš stravu doriešenu? Prečo sa pred objednávkou neporadiš s niekym? To čo si objednal maš maximálne na 10 dní a potom čo?
Koľko chceš do toho investovať?
-
badboy007
Star
Pár krát som bol vo fitku, ale to len skôr zabehať si. Stravu, čo pod tým chápeš? aby bola pravidelná? Kamoš mi hovoril, že BioTech ma kvalitné gainery. Po 10 dňoch asi zase do toho istého..(?) Čo ja viem do tej lavičky +-200 evri a do výživových doplnkov, koľko bude treba ak mi poradíš nejaký dobrý+nie nejako predražený..
-
mato951
Star
Ak chceš začať cvičiť tak si musíš upraviť jedálniček aby bola strava pravidelná a pestrá. Ale na tvojom mieste by som radšej kúpil permanentku do fitka a chodieval tam cvičiť pretože keď si kúpiš domov lavičku a nieaké tie závažia a činky tak neodcvičiš to čo by si mohol vo fitku. A kamoš čo ti hovoril o gaineri tak s časti mal aj pravdu ale načo ti je teraz ten gainer?
-
badboy007
Star
Bývam mimo mesta, preto sa mi moc nechce chodiť do toho fitka.. Gainer preto, lebo chcem trochu pribrať. poviem Ti, že jem dosť a stále akosi nepriberám(už pár rokov).. Ale teraz hlavne k veci, akú lavičku by si mi odporučil??
-
mato951
Star
Tak skús jesť aspoň 6krát za deň a potom povedz že nepriberáš. Ja som bol tie6 už zúfali niekedy ale toto my pomohlo.chcem trochu pribrať. poviem Ti, že jem dosť a stále akosi nepriberám(už pár rokov)
A k tej lavičke ja by som na tvojom mieste nekupoval v obchode ale nieaku doma vyrobenú, ušetríš nanej a môžeš sipotom ešte kúpiť jednoručky a veľkú tyč.
Ak chceš tak ti múžem pozrieť nieaké inzeráty. Ak by si chcel ešte niečo tak my napiš PM.
-
martinez13
Light Professional
ono doma cvičiť ťa to aj možno prestane baviť pokial nemáš dobrú motiváciu (vlastná skúsenosť), akonáhle som začal chodiť do posilky s kamošom tak to išlo.
k tej lavičke, skús pozrieť na bazoši napr. alebo niečo na tento štýl sprav http://gym.sk/bench-lavicka-light-p-392.html , je to multifunkčné a ak to spravíš doma tak určite ťa to vyjde lacnejšie.
k tej lavičke, skús pozrieť na bazoši napr. alebo niečo na tento štýl sprav http://gym.sk/bench-lavicka-light-p-392.html , je to multifunkčné a ak to spravíš doma tak určite ťa to vyjde lacnejšie.
-
mato951
Star
Ja by som bral aj tuto ta cena je tam fakt dobra http://sport.bazos.sk/inzerat/9895702/L ... -Press.php
-
badboy007
Star
Presne tú bench light za 111 evri som si chcel kúpiť. Ono s motiváciou nebude problém
.
Mato už som napísal tomu na bazoši. Ale potom akú tyč+závažia treba k tej lavičke??
Mato už som napísal tomu na bazoši. Ale potom akú tyč+závažia treba k tej lavičke??
-
mato951
Star
Závažia by som bral od tohto aj ti ich donesie domov ale bude to +5€ http://sport.bazos.sk/inzerat/10199330/ ... ierami.php a +20€ za jednoručky a veľku tyč buď pozri tiež na bazoši alebo použi google a tam ich najdeš skoro v každom športovom obchodebadboy007 napísal:Presne tú bench light za 111 evri som si chcel kúpiť. Ono s motiváciou nebude problém.
-
martinez13
Light Professional
badboy: napr. http://gym.sk/vzpieracska-160cm-p-1208.html
a závažia treba také aby pasovali na tyč, čiže ak má tyč priemer 30mm tak kúp čo majú 30mm (http://gym.sk/kotuce-30-mm-c-48_94.html)
Samozrejme aj tuto by som popozeral bazáre lebo tieto závažia sú tak predražené v tých shopoch že až, kludne stačia nejaké podomácky vyrobené..
//tie čo poslal mato sa dobré
a závažia treba také aby pasovali na tyč, čiže ak má tyč priemer 30mm tak kúp čo majú 30mm (http://gym.sk/kotuce-30-mm-c-48_94.html)
Samozrejme aj tuto by som popozeral bazáre lebo tieto závažia sú tak predražené v tých shopoch že až, kludne stačia nejaké podomácky vyrobené..
//tie čo poslal mato sa dobré
-
mato951
Star
zober radšej 180cm tyč nie 160 to je dosť maalo
-
badboy007
Star
Lavička z bazoša je dosť ťažká a doprava by ma stála až 30 evri. Ciže spolu ma to bude stáť nejakých 90 evri. Neviem či si radšej nekúpim tu Bench lavička light(doprava z insportline free!).
V čom je rozdiel medzi 160cm a 180cm tyčou?(okrem dĺžky
)
V čom je rozdiel medzi 160cm a 180cm tyčou?(okrem dĺžky
-
mato951
Star
V ničom ale 160 bolo pre mna malo tak som kupil 180 a už som spokojny 
chalani pripravený do objemovky?
aké tréningy idete tohto roku? Ja sa neviem rozhodnúť či ísť HST, TBT alebo GVT, poraďte pls niečo 
//áno sem tam chodím aj na posilnovanie.sk ale veľmi tam neprispievam
-
mato951
Star
Ja som už chcel začať 1.9. ale nieako my to nevidalo ešte nemam kompelt posilku doma tak asi idem až od 1.10 a trening tiež neviem aky pojdem. Rád by som pošul aj od iných aký trening im šlapal na 100% možno sa tu aj nieaky najde.
Filipito: chodievaš na posilnovanie.sk?
Filipito: chodievaš na posilnovanie.sk?
znova pôjdem cvičiť podľa plánu bear routine. ale začnem až v novembri. cvičil som ho aj minulý rok a bol som spokojný. už sa neviem dočkať, kedy ho znova začnem a dokončím.Filipito napísal:chalani pripravený do objemovky?aké tréningy idete tohto roku? Ja sa neviem rozhodnúť či ísť HST, TBT alebo GVT, poraďte pls niečo