Hra crysis 2 mi isla na maximalnych detailoch bez sekania ale robilo mi to ze blikol monitor, vypisalo frekvenciu, vyhodilo z hry, zas blikol a zas do hry a hral som dalej. Niekedy to robilo sem tam ale boli misie kde aj kazde 2 minuty tak si viete predstavit ten "zazitok" z hry. Kedze to bola jedina hra tak som to neriesil. Pri hre starcraft 2 mi to robilo tiez s tym ze ked ma hodilo do hry tak samotna hra mi vypisala hlasku : Vasa strankovacia pamat je na nule, detaily boli znizene. Tiez mi to robilo v takych castych intervaloch. Teraz som nahodil dead island a zas to robi. Tak kde je chyba?
pc mam 4 jadrovy i7 870 2.93GHz, CORSAIR 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 DHX, VGA GIGABYTE N560OC-1GI,doska gigabyte p55a-ud4, WIN 7 64bit
STRANKOVACIA PAMAT NA NULE?? win7
Re: STRANKOVACIA PAMAT NA NULE?? win7
zväčši veľkosť virtuálnej pamäte: http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... ual-memory
nastav obe hodnoty napr. na 3 GB (ak máš 2 disky tak na oba si daj 1,5GB...)
-
Pudzian
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mam disk rozdeleny na 2 casti, na obe mam nastavene :Spixy napísal:zväčši veľkosť virtuálnej pamäte: http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... ual-memory
pociatocna - 10000
maximalna - 15000
najmensia povolena - 16
odporucana - 6130
aktualne vyhradena - 20000
a aj tak robi
20 GB systému nestačí
, koľko % ramky využívaš?
Ja by som asi dokúpil ďalšie 4 GB pamäte. Odľahčí ti to HDD a zíde sa to v budúcnosti.
//alebo ju skús nastaviť automaticky
Ja by som asi dokúpil ďalšie 4 GB pamäte. Odľahčí ti to HDD a zíde sa to v budúcnosti.
//alebo ju skús nastaviť automaticky
-
xH4wK
Strankovaciu pamet nastav na disk, ktory nie je systemovy
Nenechavaj system nastavovat ju automaticky ale nastav pevnu hodnotu, pri 4GB RAM tam nastav rovnaku hodnotu 6000MB pre min a max
Vyhadzovanie z hry a to ze ti monitor vypise frekvenciu by som nepriposoval rovnakemu problemu ako v starcrafte, v crysise to skor bolo to, ze crashol nvidia ovladac, vtedy zvykne akoby resetovat grafiku.
pozn. ja mam 6GB RAM a ziadny strankovaci subor a nikdy som nemal problem v ziadnej hre, takze podla mna ak dokupis minimalne 2GB najlepsie 4GB RAM tak budes vediet, ze v pameti to nie je.
Nenechavaj system nastavovat ju automaticky ale nastav pevnu hodnotu, pri 4GB RAM tam nastav rovnaku hodnotu 6000MB pre min a max
Vyhadzovanie z hry a to ze ti monitor vypise frekvenciu by som nepriposoval rovnakemu problemu ako v starcrafte, v crysise to skor bolo to, ze crashol nvidia ovladac, vtedy zvykne akoby resetovat grafiku.
pozn. ja mam 6GB RAM a ziadny strankovaci subor a nikdy som nemal problem v ziadnej hre, takze podla mna ak dokupis minimalne 2GB najlepsie 4GB RAM tak budes vediet, ze v pameti to nie je.
-
Pudzian
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
pri crysis mi vyhadzovalo to s tymi ovladacmi, pri starcrafte sam starcraft hodi tu hlasku s ze strankovacia pamat je na nule. dead island robi to iste ale nevyhodi nic ani s ovladacmi ani pamatou. Len blikne monitor, ukaze HZ, spat hodi do hry. Po starte win mam z ram vyuzitych 1,23 GB.Tak hadam nieje dnes 4 GB zalostne malo ci? Nikde nepocitujem, zeby to bolo malo, zeby mi dlho nacitavalo. Len ten jediny problem , tak sa mi nechce investovat do kupi dalsej pamate. btw skusal som aj memtest86,vsetko OK
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 16:09)
takze nik nevie co s tym? robi to aj pri hre Hard Reset,cize uz pri kazdej novej hre...
//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 16:09)
takze nik nevie co s tym? robi to aj pri hre Hard Reset,cize uz pri kazdej novej hre...