STRANKOVACIA PAMAT NA NULE?? win7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

STRANKOVACIA PAMAT NA NULE?? win7

Príspevok od používateľa Pudzian »

Hra crysis 2 mi isla na maximalnych detailoch bez sekania ale robilo mi to ze blikol monitor, vypisalo frekvenciu, vyhodilo z hry, zas blikol a zas do hry a hral som dalej. Niekedy to robilo sem tam ale boli misie kde aj kazde 2 minuty tak si viete predstavit ten "zazitok" z hry. Kedze to bola jedina hra tak som to neriesil. Pri hre starcraft 2 mi to robilo tiez s tym ze ked ma hodilo do hry tak samotna hra mi vypisala hlasku : Vasa strankovacia pamat je na nule, detaily boli znizene. Tiez mi to robilo v takych castych intervaloch. Teraz som nahodil dead island a zas to robi. Tak kde je chyba?

pc mam 4 jadrovy i7 870 2.93GHz, CORSAIR 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 DHX, VGA GIGABYTE N560OC-1GI,doska gigabyte p55a-ud4, WIN 7 64bit
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: STRANKOVACIA PAMAT NA NULE?? win7

Príspevok od používateľa Spixy »

zväčši veľkosť virtuálnej pamäte: http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... ual-memory
nastav obe hodnoty napr. na 3 GB (ak máš 2 disky tak na oba si daj 1,5GB...)
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Spixy napísal:zväčši veľkosť virtuálnej pamäte: http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... ual-memory
nastav obe hodnoty napr. na 3 GB (ak máš 2 disky tak na oba si daj 1,5GB...)
mam disk rozdeleny na 2 casti, na obe mam nastavene :
pociatocna - 10000
maximalna - 15000

najmensia povolena - 16
odporucana - 6130
aktualne vyhradena - 20000

a aj tak robi
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Spixy »

20 GB systému nestačí :shock: , koľko % ramky využívaš?
Ja by som asi dokúpil ďalšie 4 GB pamäte. Odľahčí ti to HDD a zíde sa to v budúcnosti.

//alebo ju skús nastaviť automaticky
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Strankovaciu pamet nastav na disk, ktory nie je systemovy
Nenechavaj system nastavovat ju automaticky ale nastav pevnu hodnotu, pri 4GB RAM tam nastav rovnaku hodnotu 6000MB pre min a max
Vyhadzovanie z hry a to ze ti monitor vypise frekvenciu by som nepriposoval rovnakemu problemu ako v starcrafte, v crysise to skor bolo to, ze crashol nvidia ovladac, vtedy zvykne akoby resetovat grafiku.

pozn. ja mam 6GB RAM a ziadny strankovaci subor a nikdy som nemal problem v ziadnej hre, takze podla mna ak dokupis minimalne 2GB najlepsie 4GB RAM tak budes vediet, ze v pameti to nie je.
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pri crysis mi vyhadzovalo to s tymi ovladacmi, pri starcrafte sam starcraft hodi tu hlasku s ze strankovacia pamat je na nule. dead island robi to iste ale nevyhodi nic ani s ovladacmi ani pamatou. Len blikne monitor, ukaze HZ, spat hodi do hry. Po starte win mam z ram vyuzitych 1,23 GB.Tak hadam nieje dnes 4 GB zalostne malo ci? Nikde nepocitujem, zeby to bolo malo, zeby mi dlho nacitavalo. Len ten jediny problem , tak sa mi nechce investovat do kupi dalsej pamate. btw skusal som aj memtest86,vsetko OK

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2011, 16:09)
takze nik nevie co s tym? robi to aj pri hre Hard Reset,cize uz pri kazdej novej hre...
Napísať odpoveď