Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa javatar »

kali520 napísal:Zas az tak velky rozdiel tam ja nevidim. Pride mi to skor ako provnavat BMW 3 s BMW 5, ale ty z toho robis Smart a Autobus.
Na toto som upozornoval uz predtym. Presnejsie v tomto poste. Rozdiel hmotnosti tu vela nespravi, rozdiel rychlosti ma obrovske nasledky. Teda je to rozdiel ako smart a autobus....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

javatar: Aj v oficiálnych správach sa dočítame, že samotný náraz nemal žiadny efekt. Základ je vraj letecký benzín, ktorého tam bolo veľa.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Základ je vraj letecký benzín, ktorého tam bolo veľa.
Hlavne, ze aspon polka sa rozprskla a vznikla ohniva gula, to by ma zaujimalo co na toto povie Virus.

H@wk ty vsadebol, vsetkovidel, ked tak velmi vela vies o WTC, o horeni, o lietadlach tak si najdi obrazky miesta padu letu 93, potom si najdi obrazky padu ineho podobne velkeho lietadla. Potom sa prihlas a vysvetli mi, kde zostalo cele lietadlo okrem nejakeho maleho krateru (wtf?), jednej podvozkovej nohy a par trosiek... A este si skus porovnat dym.
Aby si sa nevyhovaral, tak nejake obrazky ti ukazem ja.
lolo3.jpg
737b.jpg
"miesto dopadu" B757, lietadla podstatne vacsieho ako 737, ktory posluzil ako priklad vyssieTakto akoze vyzera dym a miesto dopadu letu 93. Bol to B757 (cize vacsie lietadlo ako na fotkach, ktore ukazuju ako vyzera miesto dopadu a ako vyzera dym ked hori niekolko ton leteckeho paliva)?
lolo2.jpg
lolo2.jpg (31.65 KiB) 1482 zobrazení
lolo1.jpg
Komentar ku karme - nemel sracky, o tebe H@wk, vypoveda viac ako dost. Mas ohromnu schopnost konstruktivne diskutovat ;-)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

hm?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hm ?

To ti do videa pridam aj ja. "The Truth is to be BELIEVED" haha
Nepride ti, ze vybuch ako vidis na obrazku z videa v mojom poste, by rozbil viac ako jedno okno ?
Tie okna praskaju pretoze je narusena statika budovy na tych miestach mimochodom, aby niekto nepovedal ze aha ved okno prasklo.

Ale pobavil som sa, aj na poste nad tebou ;) porovnavat normalny pad lietadla s navigovanym zrutenim vertikalne dolu

//Ja viem ja viem, ked to je tazke odijst z topicu kde je stale co povedat..
Prílohy
IMG15.9.2011-20.49.53.png
hughito
Redeemer
Redeemer

H@wk ja som veľmi rád, že sem prispievaš a prispievaj naďalej, ale nabudúce sa vyhni rôznym oduševneným "odchodom," ak to nemyslíš naozaj vážne. :) :wink:

Inak ten záblesk mi príde akýsi podivný, ako je možné, že nebol pri každom okne ?
KaptMichal
King
King

hawk pointa je vtom ze ak je co i len jeden z tych utokov sfalsovany tak potom su vsetky. tato tema je komplexna a neda sa to rozdelit do samostatnych utokov. tak by ma zaujimalo tvoje vysvetlenie letu 93.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Myslím, že toto to všetko vysvetľuje http://encyclopediadramatica.ch/Jews_did_wtc a nie je sa ďalej o čom baviť. Dúfam, že mi to tu nebude nikto odmietať pohŕdavým spôsobom, veď predsa dôkazov je v tom článku habadej, napríklad:

Man is personified pyramid, 1 corner of time cube, 1 24 hr day. 1/4th of a person. pyramid * 6 equals star of David = the BALANCE = 11:11 = equilibrium in timeSpace. Four 24 hr days, simultaneously, equals 11:11 - 11:11 = natural balance. 6/11 = 11\9 = 9/11:11\6 = cubeless Jews did wtc.

Ak ak bude mať niekto nejaké námietky voči týmto dôkazom, chcem vedieť, že čím sú tie vaše dôveryhodnejšie.
xH4wK

KaptMichal napísal:hawk pointa je vtom ze ak je co i len jeden z tych utokov sfalsovany tak potom su vsetky. tato tema je komplexna a neda sa to rozdelit do samostatnych utokov. tak by ma zaujimalo tvoje vysvetlenie letu 93.
Vysvetlenie ? Ty Vobec vies co sa stalo s tym letom ? CO tam potrebujes vysvetlovat ?!
Nevidim ziadny dovod ti nieco vysvetlovat, pretoze nech sa tu objavi akekolvek vyvratenie hlupych teorii, aj tak stale meliete svoje.
http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_consp ... #Flight_93
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Air ... t_93#Crash

Tisice ludi klamu, len vy mate pravdu.

@Seth, nice one :-D
hughito
Redeemer
Redeemer

seth, to čo si predviedol nie je žiadne nice one (ako sa nad tým raduje súdruh nado mnou), ale iba klamlivá analógia. :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To, čo tu predvádzate vy, je mrhanie časom nad sprostosťami. Pochopím diskusiu o náboženstve a iných veciach, ale toto je proste pre mňa nepochopiteľné, pričom samozrejme, okrem kopancov a silenej irónie sa nik odtiaľto neodvážil odpovedať mi na moje dotazy, keď som sa vypytoval na to, že čo z toho všetkého máte a ako to niečo zmení.

A to, čo som predviedol, podľa mňa "nice one" je, naopak, to, čo tu sypete vy, mi tu až tak pekné nepripadá. Mimochodom, v tom článku je dôkazov viac, prečo to všetko hneď popierať na základe "klamlivej analógie"? Ja viem, že vaše kvázidôkazy z nejakého dôvodu "klamlivými analógiami" nie sú, pretože sú predsa vaše, ale čo tak zamyslieť sa nad pravdivosťou toho článku? Len tak, v rámci irónie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty tu spájaš v podstate dva nesúvisiace javy a usudzuješ z toho, že ak má jeden istú vlastnosť (je to čistý nezmysel), tak to isté platí pre druhý.

Ja som to jasne písal, že okolo Dvojičiek je už aj kopa vyslovených nezmyslov ohľadom Židov a hologramov - a ty tým argumentuješ.

Už to tu niekto písal - aj v tom videu, kde mal prednášku človek z organizácie architektov a stavebných inžinierov je to jasné - oni samotní sa nestavajú do role, že "my vieme čo sa stalo" a "Američania odpálili Dvojičky." Oni poukazujú na nezrovnalosti, ktorých je celá hŕba a v podstate žiadajú nové vyšetrovanie.

Ďalej celá táto "konšpirácia" dosahuje úplne iných úrovní ako "ostatné." Ako sám vieš, väčšinou sa konšpiruje na anonymných blogov či klasických stránkach, ktoré tomu dávajú priestor. Sem-tam sa vytiahne nejaká pochybná autorita, profesor či doktor, avšak často sa dá táto osoba na základe istých faktov ľahko skompromitovať.

Toto vôbec nie je na takejto úrovni, plno odborníkov sa tam niečo nezdá, nie je tam žiadna anonymita, ale v podstate oficiálne hnutie, ktoré žiada revíziu. Takže ak sem dobehneš ty a chceš to celé zhodiť tým, že sem zatiahneš stupídne konšpirácie ohľadom Židov, imho si mimo.

Sám vieš aký mám postoj k týmto veciam, ale zas človek nemôže skĺznuť k fanatizmu a všetko a priori odmietnuť, len preto, lebo to má nádych konšpiračna.

A ešte sa vyjadrím k tomu, že aký to má vlastne zmysel, keď, aj tak nič nezmeníme. No, ak by sme volili takýto prístup k veciam všeobecne, tak by napr. nemala význam historická veda, lebo tam sa tiež vedú neustále polemiky a diskusie a pritom minulosť už vonkoncom nikto nezmení. Ľudia jednoducho majú vlasnosť "riešiť" veci aj napriek tomu, že ich priamy dosah na danú vec sa rovná 0. Neviem čo sa nad tým tak pozastavuješ a konieckoncov sme na diskusnom fóre.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vôbec netuším, že kde si prišiel na to, že ja to všetko "a priori" odmietam :) Ten odkaz som ponúkol ako ironickú vložku, ktorá mi nepripadá nijako menej stupídna, ako napríklad videá, ktoré sem postuje Korag. Nikde som sa nesnažil "celé to zhodiť zatiahnutím stupídnych konšpiráccií ohľadom Židov", mne je to v podstate jedno. Ja s ED neargumentujem, s ED sa argumentovať nedá, využil som ju na podčiarknutie mojej irónie. Ty si sa toho však chytil...

Ty porovnávaš diskusiu o WTC k polemike o histórii, dajme tomu, avšak prečo o tom všetkom polemizujú práve Slováci, ktorých sa to, dovolím si tvrdiť, skoro nijako netýka, to ma doslova fascinuje, tak ako ma fascinuje krvopotnosť a verva, s akou tu poniektorí prezentujú "svoju pravdu", ako keby mali vďaka nej do zajtra zlacnieť rožky. Ak sa niekto v rámci historickej polemiky podieľa na verejnej diskusii, je to určite vtedy, ak sa v danej téme poriadne vyzná a má o nej naštudované kvantá informácií, avšak tu sa prezentujú entity, ktoré určite nemajú ani len základné znalosti o stavbárine, statike a iných vedách/praktikách, ktoré by mohli v diskusii o WTC pomôcť, jediné, čo tu všetci robia, je obhadzovanie sa rôznymi zdrojmi, pričom to je všetko, na čo sa zmôžu, pretože o celej problematike doslova a do písmena "hovno" vedia. Jednoducho zaujali pozíciu jedného z dvoch táborov, ktorý na Internetoch a v médiách existuje a to je asi tak všetko. Mne teda to prirovnanie k historickému diskurzu teda určite príde mierne pritiahnuté za vlasy.

Pozastavujem sa nad tým, pretože môžem a pretože sme na diskusnom fóre. Na to si si odpovedal aj sám.
KaptMichal
King
King

hawk ty si slepy? Pozri si este raz tie fotky, potom si ich pozri znova a najdi mi tam aspon dva rozdiely. Ide tu o princip. Ak padne lietadlo, suciastky ako motor, lopatky turbiny, konce kridel ostavaju zachovane, takyto krater ti z lietadla ako B757 nikdy nevznikne ani keby si sa neviem ako snazil. Melies si tu svoje ale absolutne neakceptujes ocividnu pravdu. Dalsia vec je to ako "dymi" ta 757ma a ako dymi mala 737micka. Skus si porovnat hustotu, farbu a intenzitu dymu.
Skor mam pocit, ze nemas co povedat ale si si precital jeden clanok ako sem hodil virus a uz si bol strasne mudry.
xH4wK

Keby hlupost kvitla.... ale nic.

Porovnavas neporovnatelne a kedze hadky s tebou mi na jedlo nezarobia, tak to je odomna vsetko k letu 93 ;)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

:roll:
Prílohy
dvojicky-pentagon-911a.jpg
dvojicky-pentagon-911a.jpg (49.21 KiB) 1312 zobrazení
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

°

:arrow: Let 93

Našli tam 95% lietadla, identifikovali pozostatky po cestujúcich a je tam tucet očitých svedkov, ktorí videli padať lietadlo.. no comment :wink: .

:arrow: Pentagon

Môj prvý argument k Pentagonu bol, že objekt prilietal ponad mesto, ponad neviem koľko prúdovú diaľnicu husto zaplnenú autami a že ak by to bola raketa, musel by si to predsa niekto všimnúť.

Fakty? Stovky očitých svedkov, ktorí tam boli, videli, počuli a identifikovali lietadlo. Raketu nevidel ani jeden. No comment. :wink:

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Našli tam 95% lietadla, identifikovali pozostatky po cestujúcich a je tam tucet očitých svedkov, ktorí videli padať lietadlo.. no comment
No ja viem o svedkoch ktory tam videli nieco ovela mensie ako boeing 757.

Okrem ineho letisko niekde v Cleevladne (neviem presne nepametam si, kukni Lose change) hlasilo pristatie letu 93.
Môj prvý argument k Pentagonu bol, že objekt prilietal ponad mesto, ponad neviem koľko prúdovú diaľnicu husto zaplnenú autami a že ak by to bola raketa, musel by si to predsa niekto všimnúť.

Fakty? Stovky očitých svedkov, ktorí tam boli, videli, počuli a identifikovali lietadlo. Raketu nevidel ani jeden. No comment.
Ono teraz slay len dokazujes ze ty si vlastne ani nevidel a netusis co sa o tejto "konspiracii" hovori. Kukni Lose change, su tam svedkovia ktory lietadlo nevideli, videli objekt pripominajuci raketu.

Nemas o tejto problematike nastudovany ani velky prd ale mudrovat to ty vies vzdy.

A inak do karmy som od vlakeho borca dostal toto,celkom ma to pobavilo
alex jones, no comment, táto téma patrí na psychiatriu.
Kriste pane o akom Alexovi Jonesomi hovoris? Kde som ho ja prebohaziveho spominal? Alebo nevies citat a mylis si to s fyzkom Steve Jonesom ktoreho som spiímnal aj nim argumentoval?

Tu je vidiet jak vy viete pozorne citat :roll: Hold niekto jednoducho nato nema tu diskutovat.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kali v tom videu hovoria aj o tom ako konšpiračky zámerne orezávajú citáty, máš tam dokonca aj toho chlapíka čo údajne tvrdil, že videl raketu letieť na pentagon - keď ho odvysielali celého zrazu hovorí o tom, že videl lietadlo, ktoré prášilo na pentagon ako raketa. :lol: Ale v tých superodkrývajúcich pravdu dokumetoch, to veľmi objektívni autori akosi zámerne vystrihli...

Ó a nekecaj. Keď to videlo 200 ľudí z rôznych miest, uhlov, vzdialeností, svetelných podmienok.. tak je nad slnko jasné, že nejakí dvaja, traja povedia, že videli UFO a ďalší, že raketu. S takými dôkazmi si môžeš vytrieť. Podstatné je, že 180 z 200 vidí lietadlo.
:wink: Je tam mnoho výpovedí, máš tam aj adresu, kde si ich môžeš všetky prečítať.

Je naozaj trápne ak ty od počítača ide popierať výpovede ľudí, ktorí tam boli a videli to. :smt006 Ako vravím, no comment, tu nie je o čom debatovať.
Napísať odpoveď