Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
MIRV: Práveže 10 rokov je nič, na to treba oveľa viac rokov. Ak by do toho bol niekto zapojený, v akom záujme by o tom začal rozprávať ? Akurát by riskoval svoje zdravie.
Čo sa týka argumentov, táto jediná konšpirácia má pár takých, ktoré sú naozaj presvedčivé. Inak, ja som skeptik a o drvivej väčšine konšpiračných teórií si myslím, že ide o výmysly a hovadiny. V tomto prípade však neexistuje žiadna "druhá strana," žiadni boriči mýtov, iba vládne zistenia z komisií, ktorým už z princípu nedôverujem a ktoré si navyše vzájomne odporujú, prípadne vyjadrujú zúfalosť, že nevedia nájsť pádny argument, prečo tie budovy (a primárne wtc7, lebo to je najväčšia fraška, to proste spadnúť nemohlo ani keby chcelo - a nie to ešte hentak) spadli.
Čo sa týka argumentov, táto jediná konšpirácia má pár takých, ktoré sú naozaj presvedčivé. Inak, ja som skeptik a o drvivej väčšine konšpiračných teórií si myslím, že ide o výmysly a hovadiny. V tomto prípade však neexistuje žiadna "druhá strana," žiadni boriči mýtov, iba vládne zistenia z komisií, ktorým už z princípu nedôverujem a ktoré si navyše vzájomne odporujú, prípadne vyjadrujú zúfalosť, že nevedia nájsť pádny argument, prečo tie budovy (a primárne wtc7, lebo to je najväčšia fraška, to proste spadnúť nemohlo ani keby chcelo - a nie to ešte hentak) spadli.
Ved je uplne chore ako ludi oblbuju a nevedia si vymysliet verziu, ktora by aspon trocha mala hlavu a patu:hughito napísal:(a primárne wtc7, lebo to je najväčšia fraška, to proste spadnúť nemohlo ani keby chcelo - a nie to ešte hentak)
Podľa oficiálnej verzie budovu WTC7 zasiahli trosky z pádu severnej veže a vznietili v nej niekoľko nádrží s palivom. Následný požiar potom spôsobil zrútenie celej budovy.
Kebyže to Leuren Moretová nepovie, tak stále nemám dôvod považovať ju za expertku, ale za zaujatú lobistku. Pravdepodobne si myslí, že aj Titanic potopili nejakou hlavicou. Na stránkach je označovaná ako "geoscientist". Zaujímalo by ma ako do toho spadá ochudobnený urán, pyrotechnika a stavebné inžinierstvo. Alebo behala po ruinách s Geigerovým počítačom? Asi sotva.
A áno, keď niekto verí jednej blbosti, obvykle verí ďalším blbostiam...zistil som, že sa to dosť nabaľuje. Veď tu zúčastnení diskutéri by sa iste mohli vyjadriť k viacerým konšpiráciám.
A áno, keď niekto verí jednej blbosti, obvykle verí ďalším blbostiam...zistil som, že sa to dosť nabaľuje. Veď tu zúčastnení diskutéri by sa iste mohli vyjadriť k viacerým konšpiráciám.
Najprv nimi argumentuješ a teraz dávaš od nich ruky preč? Áno, 1 zo 4 členov tohto vysoko intelektuálneho národa verí, že to bol inside job. To je tvoj argument. Tak sa k nemu hrdo prihlás.Aspon vidis ako sa potvrdila inteligencia Americkych obcanov bla bla
Už som sem dal minimálne 2 linky na stránky venujúce sa týmto tvrdeniam a nie je problém dať do googla "9/11 debunking" alebo niečo podobné. Takže si asi ignorant.V tomto prípade však neexistuje žiadna "druhá strana," žiadni boriči mýtov bla bla
Lol ja som tym vobec neargumentoval, len som to uviedol ako ceresnicku na torte, ved som jasne hned za tym napisal moju mienku o americanoch ako narodu, nie protiargument a preco by to vlastne aj mal byt protiargument, ako si na to prisiel, ved je to len statistika nahodne opytanych amikov.MIRV napísal:
Najprv nimi argumentuješ a teraz dávaš od nich ruky preč? Áno, 1 zo 4 členov tohto vysoko intelektuálneho národa verí, že to bol inside job. To je tvoj argument. Tak sa k nemu hrdo prihlás.
-
xH4wK
zrejme nie kazdy chape, ze ked sa zrutia dva mrakodrapy tak to afektuje aj okolite budovy...Korag napísal: Ved je uplne chore ako ludi oblbuju a nevedia si vymysliet verziu, ktora by aspon trocha mala hlavu a patu:
Podľa oficiálnej verzie budovu WTC7 zasiahli trosky z pádu severnej veže a vznietili v nej niekoľko nádrží s palivom. Následný požiar potom spôsobil zrútenie celej budovy.
Cela tato diskusia ohladom konspiracii z 11/9 je smiesna..
To myslíš tú, odkiaľ si čerpal informácie o vybuchujúcich tranzistoroch a hluku, ktorý spôsobovali padajúce telá ? Musel to byť riadny rachot, keď to ľudia počuli až von. To je ešte väčšia konšpirácia ako iluminátske symboly na americkej dolárovke.Už som sem dal minimálne 2 linky na stránky venujúce sa týmto tvrdeniam a nie je problém dať do googla "9/11 debunking" alebo niečo podobné. Takže si asi ignorant.
Ale tak musím priznať, že viac som ten web nečítal, niečo pozriem + nejaké to video na youtube v zmysle 9/11 debunking.
Ty si smiesny ked toto napises. Horela jedna cast budovy, poziar pri nej bol uplne smiesny, ale ano zasa ohen roztavil nosnik budovy a ta spadla ako z kariet. Navyse tesne pod WTC boli budovy, ktore boli poskodene ovela horsie, ich kostra vsak stala nadalej, pozri si fotky.H@wk napísal: zrejme nie kazdy chape, ze ked sa zrutia dva mrakodrapy tak to afektuje aj okolite budovy...
-
xH4wK
A ty si tam bol, ze to vsetko vies ? Sudis podla informacii z druhej ruky, informacii od dalsich konspiratorov ktori tomu veria.
S Tebou sa o tom bavit nebudem
osobne uvazujem logicky a nejake sprisahanie a pod. su len rozpravky starej matere, ak by si si to skusil predstavit vedel by si ze je to nemozne zorganizovat tisicky ludi a donutit ich aby mlcali.
Kazdopadne chapem, ludia musia niecomu verit aj ked su to sprostosti.
S Tebou sa o tom bavit nebudem
Kazdopadne chapem, ludia musia niecomu verit aj ked su to sprostosti.
Nie ja porovnavam oficialne tvrdenia so skutocnostami, ktore sa naozaj stali, z akej druhej ruky zas? Inak ked nazves stovky architektov, vedcov atd. ktori taktiez neveria oficialnej verzii za konspiratorov, tak je potom nad mieru jasne ze sa nemame o com bavit
.
A jednu rozpravku aj citujem co povedal jeden znamy muz:
A jednu rozpravku aj citujem co povedal jeden znamy muz:
"Kdyby se lidé dozvěděli,co děláme, tak budeme vyhnáni do ulic a lynčováni.."
George H.W.Bush
-
xH4wK
Ty stale nechapes, stovky vedcov Ti taktiez potvrdia presny opak...
Poviem ti to takto, statisticky je ovela vacsia pravdepodobnost ze do dvojiciek vrazili lietadla a nasledne reakcie sposobili pad budov ako to, ze by americka vlada dokazala zorganizovat TISICKY ludi aby spachali takyto cin..
TO nemozes popriet
Poviem ti to takto, statisticky je ovela vacsia pravdepodobnost ze do dvojiciek vrazili lietadla a nasledne reakcie sposobili pad budov ako to, ze by americka vlada dokazala zorganizovat TISICKY ludi aby spachali takyto cin..
TO nemozes popriet
http://sk.wikipedia.org/wiki/Tranzistor ... %8Diastka)
http://sk.wikipedia.org/wiki/Transform%C3%A1tor
video vybuchujúceho transformátoru
btw, nemali byť dvojičky odpálené pomocou thermitu? thermit nevybuchuje, len si tak syčí a taví železo, žiadnu ranu s tým nedostaneš. Nehovoriac o tom, že ide prakticky len o zmes kovového prachu a oxidu kovu (de facto hrdza)...to tí experti našli v ruinách WTC kovový prach a hrdzu? Wow, objav storočia.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Transform%C3%A1tor
video vybuchujúceho transformátoru
btw, nemali byť dvojičky odpálené pomocou thermitu? thermit nevybuchuje, len si tak syčí a taví železo, žiadnu ranu s tým nedostaneš. Nehovoriac o tom, že ide prakticky len o zmes kovového prachu a oxidu kovu (de facto hrdza)...to tí experti našli v ruinách WTC kovový prach a hrdzu? Wow, objav storočia.
Aké štatisticky ?
Dejiny sú popretkávané rôznymi politickými konšpiráciami, zatajovaním, klamaním verejnosti. Naivný je ten, kto si myslí opak.
Akurát takéto veci vychádzajú na povrch zvyčajne po niekoľkých dekádach, kedy sú poväčšinou všetci protagonisti mŕtvi, odhalia sa rôzne archívy, atď.
Nemôžem vyhlásiť, že na 100% si zhodili Američania dvojičky sami, ale je tam veľmi veľa podozrivých okolností. Stále neviem pochopiť jednému: ako môže hentak spadnúť mrakodrap - viete vôbec o tom, že je to poprvýkrát v histórii, čo spadol mrakodrap po požiari ? A to ani nebol veľký požiar (samotný náraz aj podľa oficiálnych verzií nespôsobil takmer žiadnu škodu, z ktorej by vyplynul pád).
Hodia sa tu tie obrázky čínskeho či akého to bolo mrakodrapu, ktorý bol doslova celý v plameňoch, horel x hodín a stojí dodnes, dokonca zrekonštruovaný. A takýchto príkladov je x.
Tiež chápať to (tomu nás učia dejiny), že politici sa nikdy nestránili spraviť ČOKOĽVEK, len aby si presadili svoje záujmy a vízie. Čokoľvek. Nejaké obete, to je to posledné.
A 11/9 padnú hneď tri. Tak, ako nikdy predtým a navyše okorené tým, že ten pád vôbec nespĺňal pád budovy, ktorá sa poddá ohňu. Taký pád by bol asymetrický a šiel cestou najmenšieho odporu.
Takisto je zaujímavé, že na tom jednom zábere, keď veža začne padať je vidieť, ako sa vrchol začne nakláňať na jednu stranu (čo by malo byť prirodzené - asymetria), ale zachvíľu sa celých tých x poschodí len stratí v prachu padne to dovnútra.
To nehovoríme o Pentagone a aj o tom ďalšom 4 lietadle. Akosi príliš veľa náhod.
Dejiny sú popretkávané rôznymi politickými konšpiráciami, zatajovaním, klamaním verejnosti. Naivný je ten, kto si myslí opak.
Akurát takéto veci vychádzajú na povrch zvyčajne po niekoľkých dekádach, kedy sú poväčšinou všetci protagonisti mŕtvi, odhalia sa rôzne archívy, atď.
Nemôžem vyhlásiť, že na 100% si zhodili Američania dvojičky sami, ale je tam veľmi veľa podozrivých okolností. Stále neviem pochopiť jednému: ako môže hentak spadnúť mrakodrap - viete vôbec o tom, že je to poprvýkrát v histórii, čo spadol mrakodrap po požiari ? A to ani nebol veľký požiar (samotný náraz aj podľa oficiálnych verzií nespôsobil takmer žiadnu škodu, z ktorej by vyplynul pád).
Hodia sa tu tie obrázky čínskeho či akého to bolo mrakodrapu, ktorý bol doslova celý v plameňoch, horel x hodín a stojí dodnes, dokonca zrekonštruovaný. A takýchto príkladov je x.
Tiež chápať to (tomu nás učia dejiny), že politici sa nikdy nestránili spraviť ČOKOĽVEK, len aby si presadili svoje záujmy a vízie. Čokoľvek. Nejaké obete, to je to posledné.
A 11/9 padnú hneď tri. Tak, ako nikdy predtým a navyše okorené tým, že ten pád vôbec nespĺňal pád budovy, ktorá sa poddá ohňu. Taký pád by bol asymetrický a šiel cestou najmenšieho odporu.
Takisto je zaujímavé, že na tom jednom zábere, keď veža začne padať je vidieť, ako sa vrchol začne nakláňať na jednu stranu (čo by malo byť prirodzené - asymetria), ale zachvíľu sa celých tých x poschodí len stratí v prachu padne to dovnútra.
To nehovoríme o Pentagone a aj o tom ďalšom 4 lietadle. Akosi príliš veľa náhod.
Nie nechapem, ked je nieco jasne tak sa zhodne vacsina popripade vsetci alebo preco vlada oficialne nezverejni odpovede na tieto nejasnosti, ktorych vobec nie je malo hm?
Dostavame sa na uroven statisticky, tvoje nazory, ktore nemusia byt pravdive, subjektivna hypoteza bla bla... Co ty vies co oni dokazu zorganizovat a co nie, kebyze by naozaj vrazili tie lietadla do WTC, tak dam ruku do ohna ze by to vypadalo uplne inac, nez ako to nakoniec dopadlo.
Dostavame sa na uroven statisticky, tvoje nazory, ktore nemusia byt pravdive, subjektivna hypoteza bla bla... Co ty vies co oni dokazu zorganizovat a co nie, kebyze by naozaj vrazili tie lietadla do WTC, tak dam ruku do ohna ze by to vypadalo uplne inac, nez ako to nakoniec dopadlo.
-
xH4wK
Verite, lebo chcete verit.
Preco sa naklanal vrchol na jednu stranu ? Pretoze pod teplotou horiaceho leteckeho paliva sa zacali nosniky skrucat na strane kde lietadlo havarovalo a kde zacal poziar
A je logicke ked sa nosnik zacne skrucat pod vahou ktora nie je konstantna - ktora sa zvysuje pri kazdom naklone nakoniec povolia
Potom nastane domino efekt, pod niekolko tisic tonovou tarchou pada poschopie za poschodim
Dokument o tomto bol na discovery, kde do 50 sekund poziaru sa nosniky skrutili a spadli do ohna.
Neviem co stale riesite... je to uz chore podla mna
Mimochodom, hughito ,nehovorime o nahode, vola sa to teroristicky utok... ktory bol naplanovany.
Preco sa naklanal vrchol na jednu stranu ? Pretoze pod teplotou horiaceho leteckeho paliva sa zacali nosniky skrucat na strane kde lietadlo havarovalo a kde zacal poziar
A je logicke ked sa nosnik zacne skrucat pod vahou ktora nie je konstantna - ktora sa zvysuje pri kazdom naklone nakoniec povolia
Potom nastane domino efekt, pod niekolko tisic tonovou tarchou pada poschopie za poschodim
Dokument o tomto bol na discovery, kde do 50 sekund poziaru sa nosniky skrutili a spadli do ohna.
Neviem co stale riesite... je to uz chore podla mna
Mimochodom, hughito ,nehovorime o nahode, vola sa to teroristicky utok... ktory bol naplanovany.
Ale tak samozrejme, same konspiracie... co z toho bolo dokazane, takmer nic, kedze koniec koncov su to len nelogicke hlupostihughito napísal: Dejiny sú popretkávané rôznymi politickými konšpiráciami, zatajovaním, klamaním verejnosti. Naivný je ten, kto si myslí opak.
Za prvé si naštuduj si význam termínu konšpirácia a za druhé si naštuduj dejiny, aspoň 20. storočia - tie úplne postačujú, toľko svinstva čo sa porobilo, to sa len tak nevidí.
Odsudzujem konšpirátorské nezmysly, ktorých je dobre cez 90%, ale takisto je mi na smiech naivný postoj - zožeriem všetko, čo je oficiálne.
Keby tá budova padala tak, ako si opísal, tak za prvé - poschodia by sa nerozprášili na prach, min. nejaké torzá by zostali (ale pri palacinkovom efekte by mali zostať normálne celé na kope - viď. pod. pády), za druhé - budova by nemohla spadnúť tak rýchlo. Ten odpor každého poschodia by ten pád výrazne spomaľoval, ale v tomto prípade sa to dokonca ešte zrýchľovalo.
Odsudzujem konšpirátorské nezmysly, ktorých je dobre cez 90%, ale takisto je mi na smiech naivný postoj - zožeriem všetko, čo je oficiálne.
Keby tá budova padala tak, ako si opísal, tak za prvé - poschodia by sa nerozprášili na prach, min. nejaké torzá by zostali (ale pri palacinkovom efekte by mali zostať normálne celé na kope - viď. pod. pády), za druhé - budova by nemohla spadnúť tak rýchlo. Ten odpor každého poschodia by ten pád výrazne spomaľoval, ale v tomto prípade sa to dokonca ešte zrýchľovalo.
zvlastne, ze budovy, ktore boli minimalne rovnako alebo este blizsie k dvojickam ako wtc7 mali len povrchove poskodenia...dokonca mensie budovy wtc, ktory boli v tesnej blizkosti dvojiciek a ktore boli priamo zasiahnute poziarom a troskami, tak z nich zostali cele kostry...H@wk napísal: zrejme nie kazdy chape, ze ked sa zrutia dva mrakodrapy tak to afektuje aj okolite budovy...
wtc7 malo male povrchove poskodenie, plamene slahali z par okien...to je vsetko...pred zrutenim sa z jej blizkosti stiahli vsetkym vladne zlozke s informaciou, ze budova wtc7 sa zruti...ako to mohli vediet?
a potom zrazu, po pomerne malom poziare budova wtc7 padla ako domciek z kariet, prakticky este lepsie, lebo sa zrutila sama do seba, okolite budovy ani neskrabla...50 poschodova budova sa v priebehu 5 sekund zrutila kompletne az na prizemie a zostala z neho len uhladna kopka sutin...
oficialna verzia znie, ze poziar na niekolkych poschodiach bol taky intenzivny, ze doslo k roztaveniu ocelovobetonovych nosnych stlpov a naslednemu zruteniu kompletne vsetkych poschodi...
WTC7 je prvy mrakodrap na svete, ktory sa zrutil cely iba kvoli poziaru na urcitych poschodiach...
-
xH4wK
A ty si prestuduj fyzikuhughito napísal:va padala tak, ako si opísal, tak za prvé - poschodia by sa nerozprášili na prach, min. nejaké torzá by zostali (ale pri palacinkovom efekte by mali zostať normálne celé na kope - viď. pod. pády), za druhé - budova by nemohla spadnúť tak rýchlo. Ten odpor každého poschodia by ten pád výrazne spomaľoval, ale v tomto prípade sa to dokonca ešte zrýchľovalo.
Ja to vzdavam, lebo to nema zmysel, verte si v co chcete ved na to mate koniec koncov pravo
Ja to nemám z vlastne hlavy, ja opakujem to, čomu veria tisíce architektov, stavebných inžinierov a odborníkov na riadené demolácie - takže áno, napíšem im mail, že nech si naštudujú fyziku - odporúča im to H@wk.
Ak nemáš schopnosť, resp. chuť diskutovať, tak sa do diskusie ani nezapájaj. Ušetríš čas ako sebe tak aj ostatným. Dobrú noc.
Ak nemáš schopnosť, resp. chuť diskutovať, tak sa do diskusie ani nezapájaj. Ušetríš čas ako sebe tak aj ostatným. Dobrú noc.
-
xH4wK
Ale teraz seriozne, to si fakt nemyslis, ze ked padne 30 poschodi na dalsie pod nimi, ze sa to vsetko pekne zacne ukladat na seba... to fakt nie
Tym tzv. architektom by som odkazal ze su hlupaci, doslova.
Verim veciam ktore su skutocne a maju logicky zaklad, nie hlupostiam
Prisiel som sa sem len ozvat a povedat svoj nazor, dalej nepotebujem diskutovat, kedze tato tema je o konspiraciach ktorym ja neverim.
Prisiel som sa sem len ozvat a povedat svoj nazor, dalej nepotebujem diskutovat, kedze tato tema je o konspiraciach ktorym ja neverim.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ohanas sa tu fyzikou,H@wk napísal:Ale teraz seriozne, to si fakt nemyslis, ze ked padne 30 poschodi na dalsie pod nimi, ze sa to vsetko pekne zacne ukladat na seba... to fakt nie
ak by tych 30 poschodi malo nejaku zaciatocnu rychlost, teda keby padali uz par sto metrov aby tu rychlost a energiu nabrali, ano potom by to vyzeralo tak ako to vyzeralo
ak sa ale ohli nosniky (to co ty tvrdis) horna cast sa viditelne vychylila, a s takmer nulovou pociatocnou rychlostou a energiou sa polozila na poschodie pod nou, toto poschodie malo povolit a teda sa zacat palacinkovat, namiesto toho sme videli fyzikalnu anomaliu, ked jedna cast budovy takmer bez energie magicky po dotyku s druhou castou budovy tuto premenila na prach
bud boli tieto budovy extremne zle naprojektovane a postavane, pretoze "lacnejsie" budovy vydrzali kade tade po svete viac, alebo tu nieco nesedi