Zmenšuje sa mi pameť
Zmenšuje sa mi pameť
Čaute, nevedel som kam to mám dať, tak som to dal sem, Mám jeden problém, a to taký, že mne sa neustále zmenšuje vo Wine pameť. A to po 1 mb. A nwm čo s tým. Nestalo sa Vám to už, alebo neviete čo to môže spôsobovať??
Nejaký zapnutý program?? Snáď mi niekto dokáže pomôcť, za pomoc vopred Ďakujem
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zmenšuje sa mi pameť
Na úvod scanuj Eset Online Scannerom a MBAMom v Safe mode, čo to ukáže.
Fúha a to sa ako robí? Ja sa v takýchto veciach nevyznám 
V počítači určite máš nejaký antivír, alebo komplexné zabezpečenie-to znamená zložené zabezpečenie-väčšinou antivír, firewall, antispyware + hocičo naviac. Otvor ten program a určite tam budeš mať ponuku scan/kontrolovať/..., ale ešte predtým než to spustíš daj aktualizovať program, obnoví sa tým program a bude vedieť reagovať na najnovšie víry, pri scanovaní zvoľ úplne/kompletné scanovanie.
Ten virus poznam.Kamarat ho raz omylom dal na PC.No dalo sa to v pohode vyriesit
Advanced System Care. Je to dobry program pretoze, vam nielenze nespomaluje PC
ale vam ho este zrychli. Vrelo odporucam ale pozor neni to program proti Trojanom
a nejakym super virusom to neni antivir ale len program na opravu registrov Windowsu
a komplexne riesenie problemov proste
Advanced System Care. Je to dobry program pretoze, vam nielenze nespomaluje PC
ale vam ho este zrychli. Vrelo odporucam ale pozor neni to program proti Trojanom
a nejakym super virusom to neni antivir ale len program na opravu registrov Windowsu
a komplexne riesenie problemov proste