e-shop: www.sportsdirect.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
DHL to prebera na svk..z UK to ide cez Yodel
Objednaval uz niekto s tade cinky alebo dokonca bicykel?
Neobjednavaj dhl to ukradne..
Kolko si v tom mal penazí?dEn00 napísal:Neobjednavaj dhl to ukradne..
nieco cez 80 libier.. ale ja som skolopovinny a kazdy cent je hodny.. lenze nikto mi neodpisuje.. ani sportsdirect ani dhl.. pohodka
//
//
aj to je dost.... ja reku keby si mal viac tak podla mna to treba riesit cez pravnika.... mne zatial prislo vsetko co som si objednal
Samotny sportsdirect MUSI byt poisteny pri takychto pripadoch a musia mi uznat reklamaciu..
Napisem im este 3 maily lebo nejak sa im nechce odpisovat.. Potom ak sa neozvu tak dam jednoducho dispute a tam ma uz budu posluchat.
Napisem im este 3 maily lebo nejak sa im nechce odpisovat.. Potom ak sa neozvu tak dam jednoducho dispute a tam ma uz budu posluchat.
neviem či budem ešte SD riešiť,prvú objednávku za 100E mi zrušili, druhá objednávka za 30E (aj to je peniaz) , potvrdili mi to,peniaze stiahli , neposlali žiaden mejl ani nič na tracking number , prešli tri týždne a nič mi neprišlo , na emaily neodpisujú . Trošku sa mi tie tričká predražili ... špiny
-
guess.whoo
Redeemer
jasne a co nam este povies?
naser si , nikde tu nevidím že sa tu musí SD len chváliť, mne to neprišlo a nekomunikujú so mnou. Ty ma vôbec nezaujímaš ani tvoje kydy
jediný mejl ktorý mám je o potvrdení objednávky a potom z paypalu vypís že mi odišli peniaze, zaplatené to mám
Date: Aug 30, 2011
Time: 02:32:25 GMT+02:00
Status: Completed
odvtedy ani jeden mejl, na sportsdirecte mi stále svieti pri objednávke NEW ORDER
nasrať na taký obchod
jediný mejl ktorý mám je o potvrdení objednávky a potom z paypalu vypís že mi odišli peniaze, zaplatené to mám
Date: Aug 30, 2011
Time: 02:32:25 GMT+02:00
Status: Completed
odvtedy ani jeden mejl, na sportsdirecte mi stále svieti pri objednávke NEW ORDER
nasrať na taký obchod
Tak tak .. teraz mi prisiel automaticky mail ze si mam vystopovat ten balik.... 
-
guess.whoo
Redeemer
mr.joda - oni ti zrusili tvoju prvu objednavku? len tak hej? a v druhej si preco nezacal konanie na paypale?
d3n00 - a poslali znovu ten isty tracking number?
ci ako si ho mas vystopovat?
d3n00 - a poslali znovu ten isty tracking number?
Proste som isiel na tu stranku a podal som treti raz ten dotaznik tam som dal where is my order?
dal som tam aj cislo objednavky atd..
A volaky mudrc mi odpisal z linkom na DHL-ko anglicke aj s tym tracking numberom a ze tam mi bude ukazovat ze kedy mi to dojde
Kriste pane.. Neviete niekto normalny email kontakt na sportsdirect? Ja im SAM musim povedat ze sa to stratilo, lebo oni nechapu alebo co ... Co oni to ako vlastne maju vymyslene ked sa volaky balik strati?
Nic sa akoze nestane? Zakaznik nato zabudne?
TO ozaj
Ja o to budem bojovat ved mi preboha balik nedosiel, tu musi byt spravodlivost!.. 
dal som tam aj cislo objednavky atd..
A volaky mudrc mi odpisal z linkom na DHL-ko anglicke aj s tym tracking numberom a ze tam mi bude ukazovat ze kedy mi to dojde
Kriste pane.. Neviete niekto normalny email kontakt na sportsdirect? Ja im SAM musim povedat ze sa to stratilo, lebo oni nechapu alebo co ... Co oni to ako vlastne maju vymyslene ked sa volaky balik strati?
Nic sa akoze nestane? Zakaznik nato zabudne?
TO ozaj
tam som uz pisal 3 x
nic odpoved
-
guess.whoo
Redeemer
este tam mozes aj zavolat. z O2 to mas iba 13c za minutu
no konečne sa to pohlo , po 5tich mejloch sportsdirectu mi KONEČNE po mesiaci poslali tracking number , podľa toho čo píše DHLko je to už MESIAC v BA a je to zastavené , kuriér bol vraj u mňa raz, ani raz mi nevolal a ani mi nenechal lístok v schránke. Začal som to riešiť z DHL , je možné že sportsdirect domrvil adresu , uvidíme čo odpíšu
Zdravim, chcel by som sa opytat ci je pravda, ked si objednavam viac ako 5 veci tak postovne musim platit od znovu?
Je uplne jedno ci si objednas 1 vec alebo 156 vecí. Vždy platiš len 15 libier postovne.gazda919 napísal:Zdravim, chcel by som sa opytat ci je pravda, ked si objednavam viac ako 5 veci tak postovne musim platit od znovu?
//autoeditácia príspevku (22 Sep 2011, 16:44)
Co to znamena ked pre order je iba pri obrazku? vid: http://www.sportsdirect.com/nike-pro-co ... e=42704801
-
guess.whoo
Redeemer
ze tu vec este nemaju ale hned ako ju dostanu daju ti vediet a budes ti mat hned ako to naskladnia