Doverihodnost int. obchodu
Doverihodnost int. obchodu
Caute, prosim Vas nemate nahodou niekto skusenosti s touto strankou? http://www.websoft.ws ...pretoze ceny su tam aj o polovicu lacnejsie, napr. Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection tam je za 360 $ (v elektronickej podobe) a na inych je za raz tolko, aj 2x...preto sa mi zda, ze ta cena je moc nizka a nezda sa mi, ze by bola prave preto, ze to je v elekt. podobe...neviete o nejakej zahranicnej stranke kde by sa dal preverit tento shop? Dik
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Doverihodnost int. obchodu
mozno trosku mimo temu, ale od Adobe by som rozhodne nikdy nic legalne nekupoval...ked uz, radsej upravene nelegalne verzie 
tak teraz ma to dobre odradilo
...ale ako to je potom so zverejnovanim, resp. s pouzivanim na verejnu pracu? Aka velka je pravdepodobnost odhalenia? 
-
Pigesko
King
na slovensku ? nulova...
dik, to mi stačí 
-
javatar
Hardcore addict
zalezi ako velmi provokujes ludi - kontroly SW sa robia na anonymne podnety takze ak niekoho naseries a on o tom bude vediet tak sa moze rozhodnut zneprijemnit ti zivot aj takto (nemusia ti ani nic najst, samotna kontrola je dost neprijemna zalezitost)Pigesko napísal:na slovensku ? nulova...
ak uz cierny SW vo firme tak o tom vediet a dokazat promtne zareagovat ak ti tam SW policia len tak vtrhne...
-
Pigesko
King
vies ako som to myslel