Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Stavkovanie

Príspevok od používateľa martinwa »

Včera jedno prekvapenie za druhým.

Síce nič moc výhra, ale zápas Česko - Poľsko bolo viac než jasný a kurz vôbec nie zlý.
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1400401656/6885
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zdravím :), dnes pokračuje ďalšími zápasmi švédska Elitserien a mňa po korekcii kurzov pri viacerých zápasoch láka zápas medzi MoDo Hockey - Västrä Frolunda 2 (kurz 2,54). Za nižší vklad to risknem, i keď mám trochu obavy, či to nie je z mojej strany až prehnaný tip :?

Najskôr by som zhodnotil MoDo Hockey. Je to mužstvo, ktoré v minulom ročníku obsadilo poslednú 12. priečku v Elitserien a muselo bojovať o svoju prvoligovú príslušnosť v baráži, ktorú nakoniec zvládlo a predstaví sa v Elitserien aj v tomto ročníku. Po neúspešnom ročníku nastalo v kabíne domácich zemetrasenie a najmä obrana sa totálne rozpadla a nezostal kameň na kameni. Z obrany odišli Timander, Johnson, Erikson, Josefsson, Hallberg, Bonsaksen, Pikkarainen - teda 7 obrancov, ktorí pravidelne nastupovali....v obrane zostali len Westin a Tollefsen. Chýbať však bude najmä skúsený Mattias Timander a Hannu Pikkarainen, ktorý mal výborné štatistiky vzhľadom na to, že hral za takéto slabé mužstvo, veď nazbieral 20 bodov v 24 zápasoch, čo je na obrancu viac než slušne.
Manažment do obrany získal podľa môjho názoru menej skúsených hráčov, i keď pre mňa známejšie mená ako napríklad Thomas Pock (Rapperswil Jona Lakers), ktorý je reprezentantom Rakúska (preto pre mňa známy) a Freddyho Meyera, ktorý prišiel z Atlanty Thrashers...tiež posilou by mal byť Jonas Ahnelov, ktorý prichádza z AHL...avšak nahradiť Timandera s Pikkarainenom bude veľmi ťažké.
Do bránkoviska získalo MoDo skúseného Mikkaela Tellqvista, ktorý prichádza z Dinama Riga, keď tam nedostával príliš veľa príležitosti, skúsenosti má aj z NHL
V útoku došlo taktiež k veľkým zmenám, prišli 4 hráči a odišli 7. Prišli Anderson (Sodertalje), Schremp (Atlanta), Dick Axelsson (Farjestads BK), Hannula (Djurgarden)....najviac som sa obával pred týmto zápasom najmä švédskeho reprezentanta Dicka Axelssona, ktorý prišiel z majstovského tímu, avšak v sobotu sa zranil a mužstvu v dnešnom zápase určite nepomôže. Tiež Mikka Hannula je známe meno, avšak minulú sezonu odohral iba 15 zápasov kvôli zranneiam a tak je otázne v akej miere je už v poriadku aký môže mať pre tím prínos. Rob Schremp je hráč, ktorý nedostával veľa šancí v NHL, ale je to asi druhá najvkalitnejšia posila MoDa......čo sa týka odchodov, tak tu je vidieť ako sa veľmi MoDo oslabilo - odišli totiž hviezdy ako Ladislav Nagy a Ľuboš Bartečko (HC LEV) či najlepší strelec a najproduktivnejší hráč Byron Ritchie (SC BERN)...tiež Robert Rosen bude chýbať v mužstve....v útoku sú tak najskúsenejšími Per-Age Skroder a Niklas Sundstrom, ktorý už má 36 rokov, tiež tam hrajú dvaja mladíci Sammuelsson a Westin, pričom Sammuelsson má iba 17 rokov.

Frolunda zaznamenala úspešný štart do nového ročníka, keď si na domácom ľade poradila s nováčikom súťaže Växjo 2:0, pričom však mala po celý zápas jasnú prevahu, o čom svedčí aj pomer striel 38:20 v prospech Frolundy...nováčik bránil, avšak náporu Frolundy sa neubránil a odišiel bez bodu.
Frolunda v minulom ročníku zaznamenala jednú z najhroších sezon v historii klubu, keď obsadila až 9. miesto, pričom však treba pre objektívnosť povedať, že pomaly každý hráč mal nejaké zdravotné problémy...Mužstvo je už dnes kompletné a očakáva sa od neho, že bude atakovať vedúce pozície.
V bráne vychytal shoutout proti Vaxjo brankár Andersen - mladý dán, a tak sa očakáva, že dnes dostane tiež príležitosť.
Obrana Frolundy je zložená celkom slušne, o čom svedči aj to, že vedľa skúsenejších obrancov dostavajú šancu mladíci, ktorí majú svoju kvalitu...avšak v obrane kráľuje Christian Backman so skúsenosťami z NHL (St.Louis a iné), či Patrik von Gunten - švajčiarský reprezentant.
V útoku ma Frolunda rozložené sily dá sa povedať rovnomerne, najlepší hráči sú sústredení do viacerých útokov, tak aby svojimi výkonmi tiahli dopredu aj ostatných...možno spomenúť Joela Lundqvista, ktorý pár rokov odohral aj v NHL za Dallas Stars a dnes je kapitánom Frolundy...vrátil sa Mathis Olimb..v mužstve tiež pôsobi fínsky reprezentant Miika Pyorala, švédsky reprezentant Magnus Kahnberg...či skúsený hráč Per-Johan Axelsson, ktorý dlhé roky hral za veľkou mlákou, najmä za Boston Bruins...útoky sú v zložení:
Petterson-Olimb-Pyorala; Kahnberg-Lundqvist-Tolsa; Sudnstrom-Axelsson P-J-Axelsson; Lasu-Johannson-Koivisto

Tiež dôležitý ukazovateľ, pre ktorý som si vybral tento zápas je aj to, že Frolunda úspešne absolvovala European Trophy, kde dokázala vyhrať v poslednom zápase aj na ľade majstrovského Farjestadsu BK 4:1, čím naznačila, že v tejto sezone by sa nemala opakovať situácia z minulého ročníka, kedy bola Frolunda najslabším mužstvom na súperových ihriskách....o tom svedčí práve výhra s Farjestadsom, ktorý na súperových ihriskách bol naopak najlepším mužstvom v uplynulej sezone...
V porovnaní s Frolundou, MoDo malo katastrofálnu prípravu, nedokázalo vyhrať posledné 4 zápasy, pričom v poslednom doma s AIK Stockhom prehralo 1:4 a v tomto zápase sa im zranil jeden z najlepších útočníkov, od kotrého sa veľa očakáva a dnes preto do súboja nezasiahne - Dick Axelsson. Na základe tohto, že MoDo v príprave neuhralo prakticky nič, dávalo málo golov očakávam, že aj dnes sa bude cez funkčnú a nepriepustnú obranu Frolundy len s veľkou námahou presadzovať. Pre Frolundu hovorí aj psychická výhoda, veď ťahá sériu 4 vyhratých zápasov (3 v European Trophy a 1 v lige), tiež to, že proti Vaxjo bola Frolunda 5-krát v oslabení a ani raz sa hráčom Vaxjo nepodarilo prekonať obranu a skvelého brankára Andersena....Vaxjo je na úrovni MoDa a preto ich tak porovnávam. Očakávam veľmi vyrovnaný zápas, kde možno rozhodne jeden gól, avšak ja verím, že Frolunda bude tá, ktorá dá v riadnom hracom čase o jeden gól viac ako súper :wink:

btw. zaujímavá je aj štatistika minulosezonnych zápasov medzi týmito dvomi mužstvami:
MoDo - Frolunda 6-0 (zápas sa hral 5. oktobra)
Frolunda - MoDo 3-0 (zápas sa hral 23. oktobra)
Frolunda - MoDo 3-1 (zápas sa hral 9. decembra)
MoDo - Frolunda 4-0 (zápas sa hral 20. januára 2011)
Frolunda - MoDo 3-2 (zápas sa hral 1. marca 2011)

z toho vyplýva Môj dom, môj hrad....avšak Frolunda je psychicky hore, pričom MoDo so zmenením kádrom bez lepšieho výkonu v príprave je psychicky dolu a tak je čas, aby Frolunda zlomila túto pre ňu nepriaznivú štatistiku
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... c9rDI40%3D skusil som nieco nowe ako len na zapas.dat
J.O.S.E
King
King

MoDo Hockey - Västrä Frolunda 1:4

Góly: Sundstrom - Tolsa, Svedberg, Pyorala, Pyorala

tiket:
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... bOI019k%3D

veľmi som svojmu rozboru zápasu neveril (mal som blbý pocit), a tak som si stavil aj proti Slovanu, veď hrali proti Španielom :roll:

tiket č. 2
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 7Z1CihI%3D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Analýzy k vybraným víkendovým zápasom:

1. Manch. Utd. - Chelsea (1 @1,83) al. (hc 0:1 - 1 @3)[3:1]

Chelsea je momentálne tretím tímom v PL, so ziskom 10 bodov, remizovala so Stoke, vyhrala s West Bromwichom, Sunderlandom (s obidvoma o gól) a Norwichom (o dva), skóre 7:3 nie je nijak oslňujúce a mužstvo sa určite nenachádza v takej forme ako by si fanúšikovia predstavovali

Manchester začal túto sezónu vynikajúco, zvíťazil v Comunity Shield keď do polčasu prehrával so City už 2:0, v lige ešte neprehral a skóre 18:3 po 4 kolách hovorí za všetko, v poslednom kole nasúkali vonku Boltonu 5kúskov a kolo predtým rozstrielali doma Arsenal 8:2, síce majú pár hráčov zranených avšak majú dostatočne široký káder a dovolím si tvrdiť že sú ešte silnejší ako minulý rok keď vyhrali PL a dostali sa do finále LM, hrajú doma a myslím si že Chelsea zdolajú, niektorí možno skúsia aj tip s hc. 0:1 kurz @3

2. Schalke 04 - Bayern Mních. (2 @1,70) al. (hc 1:0 - 2 @2,75)[0:2]

Schalke sa nachádza na 6. mieste s 3 výhrami a 2 prehrami a so skóre 11:8 čo sú v priemere 2 inkasované góly na zápas, skóre si spravili najmä v prvých dvoch kolách kde zdolali Kolín 5:1 a Mainz 2:4, z posledných 2 ligových zápasov majú skóre 2:2, posledné kolo prehrali s Wolfsburgom, ktorý je aj napriek výhre až na 13. mieste, v zápase so Schalke bol však lepším tímom a Schalke bolo pre mňa sklamaním (aspoň v druhom polčase ktorý som sledoval, z prvého som videl highlighty) a Bayern je úplne iný súper ako Wolfsburg

Bayern vedie nemeckú bundesligu po jedinej prehre v 1. kole s tretím M'gladbachom, skóre 16:1 hovorí za všetko, odvtedy však Bayern nezaváhal, posledných 7 zápasov vyhral, dal 21 golov a nedostal ani jeden! Posledný ligový zápas dal doma Freiburgu 7mičku, Goméz má na konte už 8 gólov v úvodných 5 zápasoch bundesligy a ťaží najmä z dobre tímovej hry aj z formy Riberryho, aj pri absencii Robena je Bayern silný...

3. Leverkusen - 1.FC Köln (1 @1,42) al. (hc. 0:1 - 1@2,05) [1:4]

Leverkusen sa nachádza v Bundeslige na 3. mieste, s 2 výhrami, prehrou a remízou, prehral na úvod ligy s Mainzom a body stratil aj za remízu s obhajcom titulu - Dortmundom, skóre 6:3 naznačuje že v zápasoch kde hrá Leverkusen veľa gólov nepadá, v posledom kole však vyhral vonku nad Augsburgom 1:4, čo je súper podobný tomu dnešnému, keďže Kolín má tretiu najhoršiu obranu ligy, inkasovali 14 gólov, horšie sú na tom len Freiburg a Hamburg (16gólov)

Kolín okupuje momentálne 14. miesto, za výhru, remízu a 2 prehry, vyhral len s posledným Hamburgom ktorý ešte nevyhral s horzivým skóre 6:16, remizovať dokázali s K´lauternom ktorý je prezmenu predposledný so skóre 2:8, v poslednom kole prehrali doma s Norimbergom 1:2 a Leverkusen by mal taktiež byť nad ich sily
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Konecne sa zacina slovenska hokejova liga, moja najoblubenejsia na tipovanie :) na dnes http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... p4OUlSs%3D
J.O.S.E
King
King

O.i. sa dnes začína aj Deutsche League (DEL), v ktorej ma hneď zaujal zápas medzi Augsburger Panthers - DEG Metro Stars Dusseldorf 2 (kurz 2,20). Ide o stretnutie posledného mužstva z minulej sezony s druhým mužstvom tabuľky.

Augsburg - Toto mužstvo ma doslova šokovalo...to preto, že po minulej sezone, neviem ako mohli skončiť tak nízko a teda, že boli poslední...v kádri mali najproduktivnejších hráčov ako Darin Olver, ktorý zaznamenal 70 bodov v 48 zápasoch, či Barry Tallackson, ktorý zaznamenal 55 bodov v 51 zápasoch...z tohto pohľadu to boli neobyčajní hráči, ktorí tiahli mužstvo vpred...dnes už však v mužstve obaja nepôsobia, stali sa posilami Eisbarenu Berlin a spolu s nimi odišlo ďalších 5 najproduktivnejších hráčov....stačí povedať, že v tíme zostalo iba 9 hráčov oproti minulému ročníku.
V bráne bude chytať posila zo zámoria Tyler Weiman, ktorého draftovalo Colorado, avšak zachytal tam iba 20 minút tuším...mal by nahradiť každému známeho Dennisa Endrasa, ktorý je nemecký reprezentačný brankár...o tom však pochybujem, že ho nahradí.
V obrane zostali iba 3 hráči, ale to nie sú len tak hocijakí hráči, ale hráči, ktorí nemajú takmer žiadne skúsenosti najmä Patrick Seifert, odohral iba 14 zápasov bez bodu....najproduktivnejším hráčom tak zostal Justin Fletcher s 29 bodmi v 50 zápasoch...ale všetci lepší hráči odišli.
V útoku ostalo oproti minulej sezone iba 5 hráčov, pričom najproduktivnejším z nich je Sean OˇConnor s 12 bodmi v 33 zápasoch...Inak manažment doplnil mužstvo o zámorských rháčov pre mňa absolútne neznámych, ktroým bude trvať, kým si zvyknú na širšie klziska v Europe. Najznámejším je John Zeiler, ktorý pôsobil resp. pendloval medzi prvým tímom Kings a farmou....
Odchody Tallacksona, Olvera, Clarka a ďalších hráčov sa však podľa mňa nepodarilo manažmentu ani zčasti nahradiť a Augsburg bude hrať asi o záchranu aj v tomto ročníku bez kvalitnejších hráčov nemôže predsa pomýšľať na play-off.

Dusseldorf - toto je pravý opak Augsburgu...mužstvo zostalo viacmenej pokope, v minulej sezone skončilo na výbornom 2. mieste po základnej časti, dávalo najviac golov v priemere na zápas.
V bráne chytá skúsený Jean-Sebastien Aubin, ktorý pôsobil aj dlhšie v NHL za tými Columbus, Toronto a iné..celkom schopný brankár bude tu pôsobiť už niekoľkú sezonu.
V obrane sa praktický nič nezmenilo prišiel iba Rene Kramer z Mnichova, ako mladá krv...sú tu už viacerí veteráni ako Andy Roach, Andy Hedlund, Jason Holland, avšak treba povedať, že veľmi produktívni veteráni..napr. Roach zaznamenal v minulej sezone 39 bodov, Holland 27 a Hedlund tiež 27 bodov.
V útoku ma Dusseldorf obrovskú silu...v tíme sa podarilo udržať hráčov ako Evan Kaufmann (v 52 zápasoch 45 bodov), Tyler Beechey (51/46), Patrick REimer - nemecký reprezentant (52/43), Connor James (52/42), či najväčšiu hviezdu a nemeckého reprezentanta Daniela Kreutzera (52/52)....navyše útok sa posilnil o Jeffa Ulmera, ktorý sa vracia do nemeckej ligy po neuspešnej anabáze v KHL či švédskom Linkopingu a treba spomenúť, že pred odchodom teda dvomi rokmi zaznamenal za frankfurt v 56 zápasoch 74 bodov...tento hráč má skúsenosti aj z popredných tímom v NHL, napr. za Rangers odohral nejaký ten rok.

V tomto zápase aj napriek kurzu je favoritom pre mňa Dusseldorf, a kurz sa mi zda byť precenený aj vzhľadom na prípravu, v ktorej Augsburg vyhral asi iba raz a prehral všetko čo sa dalo...Dusseldorf zakončil prípravu tromi prehrami, ale dnes je pre mna jasným favoritom, pretože Augsburg nemá už svoje opory z minulých sezon a tak neviem, kto by sa tam mal za nich vôbec presadiť a ak to porovnám s údernou silou Dusseldorfu ako najproduktívnejšieho družstva minulej sezony, tak favoritom pre mňa je Dusseldorf :wink:
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

J.O.S.E ides to aj podat? Ked hej, tak za kolko? Neviem, ci sa oplati vobec riskovat na prvy zapas sezony. Tam si nikdy nemozes byt isty, aj ked hra novacik s majstrom.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Dnes skusim toto :)

D.Streda - Slovan BA

10994 - tip 2 - 18.09.11/19:25 1.70
Poprad - Skalica

6999 - tip 1 - 18.09.11/16:55 1.85
Slovan BA - Žilina

6964 - tip 1 - 18.09.11/16:55 1.30
Trenčín - Martin

7000 - tip 1 - 18.09.11/16:55 1.75
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

čo víkend dal a vzal...
Prílohy
09-18-2011_17-45-05.png
09-18-2011_19-44-17.png
09-18-2011_19-44-34.png
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tak v piatok som si bol podat prvy krat po asi pol roku a tiket mi vysiel, tak skusim stastie aj dnes. Sice len za drobne z penazenky ale lepsie ako nic :D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... l726Wxw%3D

//svedska korupcia :nono: :smt096 :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

v poslednej dobe populárny handicap :P
Prílohy
09-19-2011_20-41-43.png
J.O.S.E
King
King

Brynas - Västrä Frolunda 0:2

góly: Axelsson, Kahnberg

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... %2F3ig8%3D

btw. mal som pripravený aj rozbor, ale za internet som sa dostal pol hodiny pred zápasom, a to som už nestíhal napísať....

Tipovaniu zdar !!! :)
dargen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dargen »

mam mensi problem stratil som stavkovy tiket vyherny zapasi sa odohrali a teraz co ak viem co som podal v presnom poradi aj vklad ukladaju sa prijate stavky do nejakej databazy?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ukladaju, ale pokial si nepamatas cislo tiketu tak ti to je na dve veci.
J.O.S.E
King
King

Severské ligy sa mi páčia čoraz viac :wink:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... CH%2Bcs%3D

Tipovaniu zdar !!! :)
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Na zajtra
Skanderborg - Nordsjaelland 1 @ 2,83

Analýza z jednej tiperskej stránky:
Pro mě rozhodně zápas víkendu. Evropské handbalové soutěže se konečně dostávají do tempa a pro mě tak začíná hlavní sázkařská sezóna. Dnešní bet bude z Dánska, kde Skanderborg hostí v pátém kole na své palubovce Nordsjælland a bookmakeři začali s hranicí opět pěkně nahoře. Oni ani nemají na výběr, protože Skanderborg jako nováček ligy musí být ve většině zápasů pasován do role outsidera. Z toho se dá poté dobře vytěžit, jelikož tak značný rozdíl mezi Jack & Jones Ligaen a First division podle výsledků nováčků není. Společně s domácím týmem totiž do ligy přišlo i Sonderjyske a oba týmy mají po čtyřech odehraných kolech výbornou bilanci 3-1. Mimochodem ve druhém kole Sonderjyske vyhrálo právě v Nordsjaellandu 24:22. Teď už ale k dnešnímu tipu, ve kterém je statistickou výhodou, že oba týmy již za sebou mají dva zápasy se stejným soupeřem, což by mohlo posloužit k určitém obrázku o síle a aktuální herní výkonosti. Domácí začali sezónu v roli nováčka na palubovce Skive a vyhráli přesvědčivě o sedm branek (Nordsjaelland zde vyhrál o tři). Hlavní senzaci si ale svěřenci trenéra Jespera Holma nechali na domácí zápas proti Bjerringbro. Aktuální vicemistra ve své hale porazili 27:23 a to kurs na jedničku se pohyboval na dvouciferném čísle (Nordsjaelland taktéž doma stejnému soupeři podlehl 24:32). Hostům se tak naopak od jejich dnešního soupeře vstup do sezóny příliš nepovedl. Bilance 1-3 a především prohra s nováčkem na domácí půdě není dobrým startem. Jediným hráčem, který po čtyřech kolech atakoval 20ti brankovou hranici je Chris Jorgensen. A právě ofenziva zatím zeleno-černým nešlape úplně ideálně. Skanderborg sází na kompaktní tým, kde je vyvážené mládí a zkušenost, což dokazují jména jako Rasmus Kaagaard, Peter Balling, Matias Jepsen nebo Benjamim Jacobsen. Další dobrou zprávou pro domácího trenéra je návrat Gustava Samuelssona. Tento švédský házenkář byl na lavičce připraven již v posledním zápasem s Morsem a dnes už je po operaci 100% fit. Nordsjaelland buduje nový tým a výsledky ukazují, že bude ještě nějaký čas trvat než si vše sedne jak má. Toho by mohl Skanderborg v nováčkovské euforii podpořené dobrou hrou a hlavně výsledky dnes využít. Kurs na jedničku je opět výborný a je téměř jistota, že během dne bude klesat. K dobru hraje i v Dánsku velmi oblíbené bouřlivé domácí prostředí. Nelekněte se maximálního vkladu. Není to důvěra nebo nějaký nesmyslný fixed match, ale jedná se prostě o zápas, kde věřím, že by se měl vypsaný kurs potrestat. Zda bude štěstí přát se ukáže po 16té hodině. Znovu tedy opakuji, žádná megatutovka, ale duel ve kterém se nebojím "ostrého" vkladu a věřím mu z celého týdne nejvíce...

Po prečítaní analýzy a pozretí štatistík mužstiev , kde Skanderborg vyhral z posledných 6 zápasov 5 a Nordsjaelland z 6 zápasov 2 som to teda skúsil podať som zvedavý ako to dopadne :)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... Dm399l0%3D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

etc.
Professional
Professional