Booking.com

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Booking.com

Príspevok od používateľa hojko »

Dovolim sa vyjadrit k cestovaniu do Egyptu na vlastnu past. Kedze kamarat pracuje par rokov ako delegat jednej cestovnej kancelarie v Egypte, tak by z jeho rozpravania a informacii vedel k Egyptu trochu napisat. Podla jeho slov sa Egypt neoplati ist na vlastne naklady, minimalne co sa tyka hotela, nakolko velke cestovne kancelarie nakupuju desiatky az stoviek izieb pocas celeho roka, takze pracuju uplne s inymi cenami a s vysokymi zlavami. To na com CK zaraba pri Egypte, tak to je letenka, na ktorej si dokazu nahodit nemale peniaze. Ked to zhrnul, tak povedal, ze Egypt je najvyhodnejsie riesit cez CK. Pokial sa jedna o cestu napriklad do USA, tak tam je to na zvazenie a tam by skor preferoval cestovanie na vlastnu past.
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Aj to som už zistil :)
Ďakujem, toto som potreboval. Pozeral som to priamo na booking.com ale aj na iných "bookovacích portáloch" a vždy som našiel astronomické sumy len za ubytovanie bez letenky....takže určite egypt cez CK.
Viac menej mám už vybraté.

Hotel Siva Grand Beach cez rakúsku CK odlet myslím z Viedne cena približne 650e
o rok možno iná cena - uvidíme :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Egypt sa oplati na vlastnu past ak nejdete do hotela - apartmanove ubytovanie napr. v Hurghade v meste je smiesne lacne, mamina kolegyna chodieva uz roky takto, hlavne kvoli potapaniu. Letenky, zalezi dost od sezony aj od toho kedy kupujes, z VIE sa da do HRG dostat za 150 eur, ale aj z 400 eur.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

booking.com mozem len odporucit, rodicia si casto rezervuju hotel cez tuto stranku aj tento tyzden 2krat vo Fr. a ziaden problem ;)
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

je mozne cez booking zarezervovat hotel aj pomocou klasickej debetnej karty alebo to musi byt striktne kreditna karta? pretoze mojou debetnou kartou platim cez internet bezne :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pojde to
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

páni rezervoval som si ubytko v prahe cez booking, blokovanú sumu za prvú noc mi mali po skončení pobytu do niekoľkých dní vrátiť tak ako sa píše napríklad tu - http://rezervuj-ubytovanie.sk/ako-rezer ... oking-com/ - prešli už 3 dni a peniaze mi ešte nevrátili, neviete ako dlho to trvá?

ďakujem
beardie
Redeemer
Redeemer

nedoplacal si len zvysne noci?
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

vyplatil som to v hotovosti pri odchode, tá "zablokovaná" suma za prvú noc sa ešte nevrátila, ale tak je víkend, v pondelok to asi už bude ok
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

blokacia moze trvat kludne aj dlhsie ako tyzden (cez internet banking vidis, ze peniaze na uce mas, len su blokovane). Pokial peniaze surne potrebujes, chod do pobocky svojej banky so zaplatenou fakturou.. a peniaze ti odblokuju na pockanie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Uklikol som sa pri rezervácii a tá kvôli nízkej cene nejde zrušiť. Storno poplatok je vo výške celej sumy. Máte s tým niekto skúsenosti? Dopredu som to neplatil, platiť sa malo až na mieste. Zadával som síce údaje ku karte, ale bez toho 3 miestneho kódu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Cize si klikol na smart ponuku bez moznosti bezplatneho storna. Obratil by som sa cim skor na podporu Bookingu, idealne telefonicky, tam ti poradia. Mozno bude treba podat ziadost cez konto na Bookingu, pripadne mailom. Al to nepojde nijak, das bloknut kartu, nahlasis stratu, zaplatis mozno 5 eur za novu kartu a vybavene.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Díky. Nakoniec som to však vyriešil tak, že som kontaktoval priamo ubytovanie, to mi odpísalo, že keďže je to rezervované v časovom predstihu, pokojne to zrušia aj bezplatne. Následne som cez booking požiadal o storno rezerváciu s tým, že opíšem dôvod storna a možno sa ubytovanie zľutuje a zníži cenu storno poplatku. No a zachvíľu už prišiel mail, že je to zrušené a majú super správu, pretože ubytovanie sa rozhodlo tak urobiť zdarma. :)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

ahojte.

býva problém rezervovať hotel kartou, ktorej je držiteľom niekto iný ( v mojom prípade sestra ) ? Chcem ísť do Londýna a využiť pri tom booking.com ale svoj vlastný účet nemôžem použiť (exekúcia ).

Má niekto skúsenosti s rezerváciou, kedy použil "cudziu" kartu?

diik
heker
Redeemer
Redeemer

Zadavas tam udaje karty. Cize ked das jej udaje karty, tak sa nic nedeje. To ako ja ked som mojou kartou rezervoval hotel pre kamarata.
beardie
Redeemer
Redeemer

moze to ona priamo zabookovat pre teba, takze hladaj taky, ktory je vopred zaplatitelny
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

Zdravím, zarezervovali sme si bezplatne v januári cez booking ubytovanie, bezplatné storno je do júna a teraz prišiel email, ze treba uhradiť 30% z ceny ubytovania zálohu. Otázka je, ak by sme sa do júna rozhodli zrušiť ubytovanie, poslali by zálohu naspäť alebo by prepadla?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Bezplatné storno sa predsa bije so zálohou.
Záloha je preto záloha, lebo v prípade zrušenia pobytu ostáva zariadeniu...Záloha sa nevracia.

Ten mail ti poslali z ubytovania a nie booking však?
heker
Redeemer
Redeemer

Na Bookingu mas uvedene, ze bezplatne storno do oneho datumu. A ze si hotel moze urcovat 30 percent zalohu vopred. A to si teraz vypytal. Ak by si to do toho datumu bezplatneho storna zrusil, tak ti vratia zalohu.

Baldorex keca, to si nevsimaj.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ak do času bezplatného storna vrátia zálohu tak ok.
Ale potom tá záloha pre ubytovacie zariadenie nemá zmysel - keď ju vráti.
Napísať odpoveď