Intrak
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Intrak
On byva na Hlinach a vecne sa stazuje. Asi nevie, co je to Bastila 
-
javatar
Hardcore addict
na bastile som prezil krasny rok... este vtedy sme tam nemali net a tak som aj do skoly chodil a trosku sa aj ucil 
ale mam na ten rok krasne spomienky ked sme si 8 spravili siet a tahali kabel po chodbe popod linoleum, ked netrval vyber filmu 3/4 hodiny a chodili sme na menzovice.... a potom 4 roky na Gcku...
ale mam na ten rok krasne spomienky ked sme si 8 spravili siet a tahali kabel po chodbe popod linoleum, ked netrval vyber filmu 3/4 hodiny a chodili sme na menzovice.... a potom 4 roky na Gcku...
Racius napísal:Ja bývam na PPV, A02, 522. Bol som tam aj cez leto. Tieto intráky sú perfektné.
O átriákoch v Mlynskej som čítal, aj mi boli prerozprávané autentické zážitky. Bez plameňometu ma tam nik nedostane.
Doteraz mi nikto nedal fundovanú odpoveď prečo sa chodí práve sem, okrem ceny. Existuje iný argument ako cena ? Podľa mňa sa hodnota peňazí nevyrovná ľudskej dôstojnosti.
Ale sak no...nebudme takí fajnoví...
Silne nadhodnotené, prakticky sa stotožňujem so súdruhom nadomňou. Týždeň som tam prežil bez ujmy, ešte jeden týždeň ma tam čaká a potom odchádzam na privát, ale napr. si myslím, že pre človeka, čo neberie školu úplne vážne a primárne, ale vidí v tom aj nejaký ten študentský život nemôže byť lepšej voľby ako takýto (alebo podobný) intrák.O átriákoch v Mlynskej som čítal, aj mi boli prerozprávané autentické zážitky. Bez plameňometu ma tam nik nedostane.
Je tam úplne všetko na jednom mieste, kvantum ľudí-študentov, proste, nie je o čom.
tak taketo reci mi vzdy prisli prehnane, aj ked ako blavak som na intrakoch bol len za kamaratmi, no napr na tych atriakoch som bol a okrem katastrofalnych sprch, mi to prislo take...proste intrak necakal som od toho nic ine, takze az tak zle by som to nevidel, ked clovek necaka 5* hotel, nemal by mat problem
hughito neprepustis mi miesto? 
ColdRain: Aj tie sprchy - čo tam potrebuješ ?
Vykladané steny zlatými kachličkami ? Máš tam armatúru, teplú a studenú vodu, tak čo ti viac chýba.
Drago: Ja mám svoj flek predaný už od augusta, ale dodnes deň mi píšu ľudia, že majú záujem.
Drago: Ja mám svoj flek predaný už od augusta, ale dodnes deň mi píšu ľudia, že majú záujem.
mozno si bol na inom poschodi, ale mna dostalo ked pre cele poschodie bolo jedno (napoly) funkcne wc a sprcha v podobe diery v stene z ktorej isla vodahughito napísal:ColdRain: Aj tie sprchy - čo tam potrebuješ ?Vykladané steny zlatými kachličkami ? Máš tam armatúru, teplú a studenú vodu, tak čo ti viac chýba.
![]()
-
qwerty-xyz
MEK ....
na bastilu som chodil za kamosmi, ..... spolocne sranie a sprchy vzdy potesili. ja som na hlinach .... a fakultu mame v meste, ziadne take ze hore na univerzite kde aspon pozries po niecom .....
a zdrz sa komentarov, bo ti budem pisat zalubene spravy na DC cku, .....
Poznam a chodim tam ku FRI ckarom, .... vidim co su zac. Jedna partia sa oziera do nemoty druha masturbuje nad ATI a tretia nad NVIDIA . . .
a zdrz sa komentarov, bo ti budem pisat zalubene spravy na DC cku, .....
Viem že stará téma ale predsa len..
Aké sú internáty pre FiiT STU?
Ako čítam, mal by som sa vyzbrojiť a vziať si aspoň 500l čistiacich prostriedkov a poliať tým celú izbu
. Je to tam naozaj také zlé, či ešte horšie? 
Aké sú internáty pre FiiT STU?