Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Intrak

Príspevok od používateľa Mek »

On byva na Hlinach a vecne sa stazuje. Asi nevie, co je to Bastila :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

na bastile som prezil krasny rok... este vtedy sme tam nemali net a tak som aj do skoly chodil a trosku sa aj ucil :lol:

ale mam na ten rok krasne spomienky ked sme si 8 spravili siet a tahali kabel po chodbe popod linoleum, ked netrval vyber filmu 3/4 hodiny a chodili sme na menzovice.... a potom 4 roky na Gcku...
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Racius napísal:Ja bývam na PPV, A02, 522. Bol som tam aj cez leto. Tieto intráky sú perfektné.

O átriákoch v Mlynskej som čítal, aj mi boli prerozprávané autentické zážitky. Bez plameňometu ma tam nik nedostane.
Doteraz mi nikto nedal fundovanú odpoveď prečo sa chodí práve sem, okrem ceny. Existuje iný argument ako cena ? Podľa mňa sa hodnota peňazí nevyrovná ľudskej dôstojnosti.

Ale sak no...nebudme takí fajnoví... :) Zazil som tri roky brnenských intrákov a teraz 2 roky Bratislavských...konkrétne oficiálne na Družbe ale priatelka bola na atriákoch,takže som viac času ako na Družbe trávil tam a prežil som bez akejkolvek ujmy a trvalých následkov...na oboch boli rovnako papierové steny,hajzle na chodbe,po týždni rovnaký bordel ktorý zbytok izby zakryl :) ...nehovorím že atriáky sú dobré...sú rozpadnuté zvonku,ošarpané zvnútra,izby malé..ale nemyslím že by pobytom v nich bola nejak degradovaná ludska dostojnost :) A este nejký argument okrem ceny...mno možno že je to v mlynskej,čiže v "centre",sú tam dve hlavné študácke jedálne,posilovňa,"rodinna atmosfera" :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

O átriákoch v Mlynskej som čítal, aj mi boli prerozprávané autentické zážitky. Bez plameňometu ma tam nik nedostane.
Silne nadhodnotené, prakticky sa stotožňujem so súdruhom nadomňou. Týždeň som tam prežil bez ujmy, ešte jeden týždeň ma tam čaká a potom odchádzam na privát, ale napr. si myslím, že pre človeka, čo neberie školu úplne vážne a primárne, ale vidí v tom aj nejaký ten študentský život nemôže byť lepšej voľby ako takýto (alebo podobný) intrák.

Je tam úplne všetko na jednom mieste, kvantum ľudí-študentov, proste, nie je o čom.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak taketo reci mi vzdy prisli prehnane, aj ked ako blavak som na intrakoch bol len za kamaratmi, no napr na tych atriakoch som bol a okrem katastrofalnych sprch, mi to prislo take...proste intrak necakal som od toho nic ine, takze az tak zle by som to nevidel, ked clovek necaka 5* hotel, nemal by mat problem
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hughito neprepustis mi miesto? :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ColdRain: Aj tie sprchy - čo tam potrebuješ ? :D Vykladané steny zlatými kachličkami ? Máš tam armatúru, teplú a studenú vodu, tak čo ti viac chýba. :D

Drago: Ja mám svoj flek predaný už od augusta, ale dodnes deň mi píšu ľudia, že majú záujem. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:ColdRain: Aj tie sprchy - čo tam potrebuješ ? :D Vykladané steny zlatými kachličkami ? Máš tam armatúru, teplú a studenú vodu, tak čo ti viac chýba. :D

Drago: Ja mám svoj flek predaný už od augusta, ale dodnes deň mi píšu ľudia, že majú záujem. :)
mozno si bol na inom poschodi, ale mna dostalo ked pre cele poschodie bolo jedno (napoly) funkcne wc a sprcha v podobe diery v stene z ktorej isla voda :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

MEK .... :wink: na bastilu som chodil za kamosmi, ..... spolocne sranie a sprchy vzdy potesili. ja som na hlinach .... a fakultu mame v meste, ziadne take ze hore na univerzite kde aspon pozries po niecom .....

a zdrz sa komentarov, bo ti budem pisat zalubene spravy na DC cku, ..... :D Poznam a chodim tam ku FRI ckarom, .... vidim co su zac. Jedna partia sa oziera do nemoty druha masturbuje nad ATI a tretia nad NVIDIA . . .
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Viem že stará téma ale predsa len..

Aké sú internáty pre FiiT STU? :D Ako čítam, mal by som sa vyzbrojiť a vziať si aspoň 500l čistiacich prostriedkov a poliať tým celú izbu :D. Je to tam naozaj také zlé, či ešte horšie? :)
Napísať odpoveď