Diamanty potrebujes na craft specialnych zbrani. Aby si mohol vycraftovat tie guny budes potrebovat niektoru lebku z ktorej si vyrobis navod. Navody sa volaju Developer's No. X Craft. To X je cislo. Ja momentalne mam toto: http://deadisland.wikia.com/wiki/Develo ... o._4_Craft
Na ranu das zombie (vzdy HS). Tych specialnych das na niekolko ran. Rychlo sa ale opotrebuju a oprava je sakramentsky draha. Tento nozik z Craftu 4 pri stave zbrane 15% ma oprava na 100% stala okolo 10 000$. Samozrejme ked hrajes online XPcka a PENIAZE naskakuju sakramentsky rychlo takze neni problem.
PS: Nasiel som aj ostatne lebky, ale nemam uz diamanty a neviem kde dalsie zohnat
ja som túto hru začal hrať včera. celkom ma to zatiahlo do tej hry, ale nedá sa to hrať nejako dlhšie v jednom kuse. čo sa grafiky týka, tak sa mi to páči. nie je to vôbec špatné. taktiež hrateľnosť je do dobrá. dosť sa mi páčia zvuky v tej hre, ktoré veľmi dobre vedia navodiť tú správnu atmosféru z hrania. ak by som spočítal hodiny hrania, tak to hrajem asi tak 5 hodín dokopy a mám to prejdené asi na 18%. takže počítam s tým, že doba hrateľnosti bude na ešte pár dlhých večerov zaručená.
taká otázka. skúšal to niekto hrať cez sieť s viacerými hráčmi? vôbec som túto hru ešte neskúšal po sieti a docela ma zaujíma, ako to funguje. chcel by som si to vyskúšať zahrať s jedným susedom z bytovky. ak máte niekto skúsenosti s hraním tejto hry cez sieť, tak dajte prosím vedieť. ďakujem.
Ja som to hral. Teda asi kazdy aj prask
Asi take zaujimavosti ked to hrajes coop: Ak niekto zobere prachy dostane tu sumu kazdy. Ak sa pripojis niekomu do hry a plni ulohy ktore ty uz mas hotove tie XP body dostavas aj ty takze sakramentsky rychlo sa da vyexpit (plati to len pre XP za questy nie pri zabiti zombie ci bossov - ak chces body za zabitie zombie ci bossov musis sa do tej akcii pri zabiti pripojit aj ty napr. staci ho kopnut ci raz seknut). Ak sa hostujuci hrac odpoji a zostanes v mape sam hra sa ta spyta ci sa ma nacitat tvoj posledny bod v hre alebo budes pokracovat vtom co si hral stym tipkom v coop. Ak das pokracovat tak znova mozes plnit ulohy ktore si uz presiel (dalsie XP body). Dalsie ma take nanapada nic....
ešte sa ťa opýtam takú vec. ako sa dá pripojiť na tú coop hru? potrebujem ku tomu aj steam alebo nie? ide mi hlavne o to, akým spôsobom sa ku coop hre pripája. mám ja napríklad rozohratú hru. ja si ju normálne spustím. a čo treba spraviť, aby sa ku mne pripojil sused a hral so mnou moju rozohratú hru?
Neviem ci tato hra aj mimo Steamu ale ak to mate obaja v Steame tak mu posli pozvanku do hry a ak nevies ako tak on sa pripoji na teba normalne cez "Herní Lobby". Proste taky zoznam prave hranych hier. Ak ta ma vo friends tak hore je potom karta Priatelia a tam by ta mal vidiet. Samozrejme toto Herní Lobby menu sa mu zobrazi az ked on sam hraje. Vid screen: http://img24.eu/v.php?file=7kps18e0.png
jasne tomu rozumiem. ja som len potreboval vedieť aj to, či len cez sieť sa budeme môcť nájsť a hrať spolu. ale tak to zrejme teda nepôjde. nevadí však stiahnem steam a vyskúšame to teda. díki moc za info
Tak som to dnes skusil aj ja a musim povedat, ze som sklamany, ale z casti aj vlastnou vinou. V prvom rade som necakal RPG prvky, ale iba zombie mlaticku v peknom prostredi a so zaujimavym pribehom. Znervoznovalo ma tiez extremne rychle opotrebovanie zbrani - s ocelovou rurou som zabil mozno 5 zombikov a uz bola na pokraji znicenia...
Takisto mi vobec nesedi tento styl grafiky, pretoze neznasam, ked sa bloom pouziva prehnane a mam pocit, ze v DI sa nim snazia zakryt nedokonalosti modelov. Na grafiku si vo vseobecnosti nepotrpim (nevadi mi nizsia kvalita textur, mensia zobrazovana vzdialenost, atd), ale tu mi vadili divne farby, postavy posobili ako keby boli z plastu a cele to bolo divne. Musim povedat, ze Left 4 Dead 2 je sice o niekolko rokov starsia hra, ale po grafickej stranke sa mi paci 10x viac ako Dead Island, tym padom ma pre mna aj zaujimavejsiu atmosferu.
Neberte to ako nejaku vaznu kritiku, len som chcel poukazat na to, ze DI nemusi sadnut kazdemu. Podla mna by stacil nejaky druhy mod bez rpg prvkov a hlavne uprava grafiky, ved exoticka krajina sa da krasne zobrazit aj bez bloomu, staci sa pozriet na Far Cry 2, co je tiez starsia hra, ale priroda tam posobila prirodzenejsie a krajsie ako v Dead Island.
No neviem, ja som to hral na max detailoch a z grafiky som bol uneseny Kvalitne textury, animacie. S tym bloomom suhlasim, ten by som trochu zredukoval ale inac som s hrou nemal problemy. Tiez mi sadli tie RPG prvky. Podla mna bez toho by nastal stereotyp uz po par hodinach. Takto si bol aspon motivovany zabijat zombikov a tym ziskavat nove skilly. Podobne ako to bolo v Borderlandse.
Tak tak. Ta grafika v Dead Islande je vazne onicom. Ja som sa v podstate hned na zaciatku pytal praska ci to aj on ma take divne tu grafiku bo som si myslel, ze ja mam nieco s PC bo som v podstate cakal viac od tej hry. Co sa tyka zbrani tak tie extremne opotrebovania su len na zaciatku hry. Dalej to je uz ok, ale zo zaciatku ma nudil ten stereotyp takze keby hra nemala ten CooP asi by som to nehral sam. Opravy zbrani hlavne tych unikatnych - nehorazne prachy. Hra ako taka ma velmi nebavila. Odohral som to len kvoli splneniu tych questov a kedze som si to kupil tak si to zasluzi aspon raz byt odohrane.
No ja som to tiez nekupoval pretoze na hru nieje demo a navyse ked hra vysla tak tam boli pekne bugy. Ale po dohrati som si povedal ze musim mat originalku a chcem to prejst aj druhy krat.
ja som to odohral celé a sám. ale aby som sa priznal, tak na konci v tom väzení (útek z väzenia na strechu) som musel použiť trainer, aby som to vôbec prešiel až do konca. čo sa grafiky týka, tak som s ňou nemal problémy. páčilo sa mi na tom, že v hre boli aj vedľajšie úlohy. čo sa týkalo zbraní tak sa opotrebovávali dosť rýchlo. asi najideálnejšou zbraňou v celej hre bola mačeta s tým shock mod. inač som si všimol jednu vec. keď už boli zombie dosť silný (level 20 a vyššie) tak ich bolo ťažké zabiť strelnými zbraňami. a to nehovorím o tých zombie, čo boli silnejší ako obyčajný zombie. zaujala ma ešte jedna vec. hra by sa mala dať hrať aj cez sieť bez použitia steamu. v nastaveniach sa dá nastaviť hra ako singleplayer, potom coop cez internet a coop cez lan. rozmýšľam nad tým, že to začnem hrať od začiatku so susedmi alebo s kamarátmi cez hamachi. nakoľko som to hral sám, tak hranie s viacerými hráčmi by to mohlo oživiť.
este sa chcem spytat jak sa da v subori s koncovkou .scr prepisovat udaje? ked ho rozbalim tak napise Audio.scr is not a valid Win32 application...... pls help
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2011, 19:01)
no este potrebujem pomoc ze som si normalne nainstalovat Dead Island vsetko ide az na zvuk.. prosim vas o heelp.... za odpovede dakuujem
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2011, 14:17)
co nikto mi neporadi?