Portal 2
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Portal 2
JJ mozeme... akurat som si dnes vypocul (prvu aj druhu cast) a vacsina je totalne nepocuvatelna - bez melodie, rytmu... Aj v hre sa mi castokrat ten podmaz nepacil, az to usi trhalo miestami. Ale napriklad v Portali 1, bola super hudba.
Mne zas na druhej strane sa soundtrack celkom páči. Niektoré songy sú tam pekné. Čo sa týka tých "nerytmov", tak tie protirytmy sú tam väčšinou posadené celkom originálne
Ale koniec koncov mi to v istých smeroch pripomína Aphex Twin.
valve vie komu dat spravit soundtracky su pekne ale na hl2 sa to netaha
-
w00dy
Light Star
Wheatley Song
Proste hladam cloveka na coop ktory by rad spravil achievmenty
Proste hladam cloveka na coop ktory by rad spravil achievmenty
Dobrý song, prakticky Wheatley v kocke. 
Ja neskutočne žerem tento song, z konca hry. Samozrejme možný spoiler pre tých čo hru neprešli.
Ja neskutočne žerem tento song, z konca hry. Samozrejme možný spoiler pre tých čo hru neprešli.
GLaDOS a Sniper z TF2
-
aviceN
Guru
riadna morda
Portal fan movie. Klobuk dole, je to perfektne natocene.
Info k oficialnemu DLC: http://gnews.com/free-portal-2-dlc-for- ... 156055903/
Vydanie posunuli na september, takze na Vianoce by to uz mohlo vyjst
Vydanie posunuli na september, takze na Vianoce by to uz mohlo vyjst
-
Corn Flake
Guru wannabe
Je jeseň a dlc stále nikde 
-
2janci2
Medium Professional
Nezahral by niekto co-op? Minule som si uz konecne kupil tuto hru a chcel by som vyskusat co-op. Najlepsie s niekym, kto ho este nehral, po pripade uz zabudol, co v nom bolo 
Ja by som aj zahral, len najskor asi az v sobotu. Sice som to uz presiel (nie raz), ale budem sa predsa hrat na blbeho spoluhraca ktoremu musis vsetko ukazat, takze hadanky budes riesit ty.
Gothar - aj hra na blbeho ma jednu vadu - ked hrate vo dvojici, tak sa vzajomne mylite, vzajomne objavujete a kombinujete riesenia, a je tam take to nadsenie zo spoluprace. Tiez som to uz presiel parkrat, aj v rezime "blbec ktoremu treba vsetko ukazat", ale tu absolutnu nevedomost a objavovanie noveho nezahras.
Uz sa tesim na DLC s novymi mapami - nech si zase okusim toto objavovanie ameriky vo dvojici
Uz sa tesim na DLC s novymi mapami - nech si zase okusim toto objavovanie ameriky vo dvojici
No to je mi jasne, ale ked nezozenie nikoho ineho, tak je to lepsie ako klincom do oka 
Inak k tym mapam - existuje vela komunitnych map, len to spustanie cez konzolu je dost neprakticke, chcelo by to nejake menu pre pridane mapy. Ale ked mas cas tak by sme to mohli skusit, len neviem kedy, najskor budem moct asi az v sobotu poobede/vecer.
Inak k tym mapam - existuje vela komunitnych map, len to spustanie cez konzolu je dost neprakticke, chcelo by to nejake menu pre pridane mapy. Ale ked mas cas tak by sme to mohli skusit, len neviem kedy, najskor budem moct asi az v sobotu poobede/vecer.
Sobota je u mna bez sance (skola + akcia vecer), takze jedine pracovne dni - vecer a nedela. Mozno buduci vikend aj sobota vecer 
O tyzden v sobotu zas nemozem ja
Ale potom pocas dalsieho pracovneho tyzdna tu po veceroch urcite budem, tak to sa potom dohodneme na steame.
-
lekoklatik
VIP
Takže DLC máme vonku už dnes
(~ 767 mb)
-
Runes
Addict
OK borci kupene akurat taham zo stemu takze ked je tu daky lamak na coop tak sa mozme spolu predrat multakom este osm ho nehral