lagovanie ale preco
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lagovanie ale preco
Chalani netusim uz preco ale stale mi laguje Team Fortres 2. Na notebooku som to hraval v pohode ted na stolnom PC mi to trha. Ale nechapem preco kedze nanom drtim aj bad company 2 a vsetko krasne plynule. Mam dokonca novy router kde nastalo napr pri spominanom BC2 brutalne zlepsenie v pripojeni. V samotnom TFku mam pingy okolo 30-40 cize absolutne neopodstatnene lagovanie. Dneska som narval do PC aj novy systemovi disk 750GB 7200ot na ktorom zatial neni nic len system. Ne ze by mi to dako trhalo zily ale tak stve ma to ked to pustim raz za uhorsky rok.
-
Thommas
Addict
Re: lagovanie ale preco
Updatni chipset driver, driver na grafiku, vyčisti PC od vírusov (Eset Online Scanner) a od malware (Malwarebyte's Anti-Malware). Povypínaj zbytočné veci, ktoré sa ti spúšťajú pri zapínaní. (Win + r => msconfig)
Nemas tam spustene na pozadi sledovanie teploty, pripadne vytazenia siete? Mne v TF2 sposoboval mini lagy jeden gadget na ploche, ktory ukazoval priebeh zatazenia siete a vzdy pri aktualizacii grafu mi hra na okamih sekla.
ja len ze odozva 30-40 ms sa neda nazvat lagovanie... ale odborne by som to nazval vzdialenost serveru, preto skus iny.
-
Runes
Addict
Heh no ako som pisal je tam novy system disk a cisto novy OS takze virus mallware a neviem co neprichadza do uvahy dokonca ani po starte sa nic nepusta ziadne pakarny, gadgety na ploche nepouzivam taze tie rovno rusim, respektive pouzival som ich svojho casu ale vadilo mi to ze obcas sa prelinali s grafikou hry a podobne vtedy som ich zrusil a je to prve co robim. Co sa tyka servera tak uz neviem co moze byt blizsi server ako SK/CZ
huhu fakt som uz skusal vsetko mozno a netusim co to robi :-/
daj ake mas ingame fps....do konzoly net_graph 1 a dole ti hodi statistiku
btw skus ist do steam foldra potom steamapps/nick/team fortress 2 pravym klik na hl2.exe potom kompatibilita a zaskrtni vypnut vizualne motivy,zakazat skladanie pracovnej plochy...vypne to pri hrani aero tak by to malo ist kus lepsie..mne to hlavne pomohlo bo pri alt-tab a zapnutom aero mi hned padla hra takto mozem veselo alt-tabovat kolko chcem
+ skus sa pohrat podla tohto
http://www.gamebanana.com/tuts/6903
btw skus ist do steam foldra potom steamapps/nick/team fortress 2 pravym klik na hl2.exe potom kompatibilita a zaskrtni vypnut vizualne motivy,zakazat skladanie pracovnej plochy...vypne to pri hrani aero tak by to malo ist kus lepsie..mne to hlavne pomohlo bo pri alt-tab a zapnutom aero mi hned padla hra takto mozem veselo alt-tabovat kolko chcem
+ skus sa pohrat podla tohto
http://www.gamebanana.com/tuts/6903
-
Runes
Addict
net graph mam stale pustene a tam mam stale cca 29 30, a heh spravil som taku vec na disku som vytvoril novu particiu prekopiroval som tam komplet cely steam a uz to netrha teda zatial
uvidim ked zahram s dakym normalne bo toto bol taky 5minut test len