Kopirovanie suborov
-
lukas48
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Kopirovanie suborov
Na starom pc mam televiznu kartu, a zvyknem si nahravat filmy. Keďže ma starý pc malý disk tak si filmy kopirujem na externy HDD. Pri kopírovaní niektorých okolo 2GB filmov mi na píše že na HDD je málo miesta. Ale na externom HDD mam este asi 280GB a na HDD v pc je asi 20GB.
Vie mi niekto povedat ako je to mozne popripade ako to vyriesit?
Vie mi niekto povedat ako je to mozne popripade ako to vyriesit?
Re: Kopirovanie suborov
v akom suborovy sytem tam je ? tipujem FAT16/32
Tak tak... treba sformatovat disk na NTFS 
Dobry chcel by som sa opytat preco ked zacnem kopirovat film napr. 700MB mi zacne kopirovat velmi rychlo desiatky MB/s a potom sa to ustali na nejakych 10-20MB/s . Hladal som na nete ale nenasiel som odpoved tak pisem tu
tak je to rovnake ci z HDD do USB flasky alebo len na HDD z (Dcka do Ccka) mna len zaujima preco to je tak lebo vsade to tak robi
-
Thommas
Addict
Chipset driver máš nainštalovaný?
stary disk
to iste robilo aj kamosovi na novom asuse za 500E a to mi robi vsade kde som daco kopiroval ze pri zacati kopirovania vyleti rychlost a potom postupne klesa na urcitu hodnotu. To vam ked date nieco kopirovat vo WIN7 ukazuje pocas celeho priebehu +- rovnaku rychlost zapisu ?
-
Runes
Addict
no ale ta rychlost neni presna
ta ustalena je ale to predtym je skreslene
ahe cize to je tym ze zo zaciatku to neukazuje realne hodnoty ale az jak sa ustali. Lebo mi bolo divne ze napr. u kamosa na tom asuse som dal kopirovat film na USB za 5s mi to ukazalo ze je polovica filmu a druhu polovicu kopirovalo asi 20s
-
Runes
Addict
hmm aspon podla mna to tak je ale zasa moze byt aj variant ze ked zacnes kopirovat je prazdny zasobnik cize on je schopny pohltit mnozstvo dat ale ked sa ta medzipamat (zasobnik) zaplni tak uz ide iba tak rychly tok ako je schopny zapisovat v realnom case