Zdravicko majstri.
Chcem sa vas spytat, ci by ste mi vedeli poradit nejaky upload system, na debian. Islo by o upload trosku objemnejsich dat, cize 500-2500MB. FTP nechcem velmi pouzivat, rad by som nieco take ako maju zname share servery, daco cez web rozhranie napr. pripadne nieco ine ako ftp. za kazdu pomoc ci radu budem vdacny. Prosim, nepytajte sa naco mi to je, proste taketo cosi potrebujem. Potrebujem len napovedu ze co pouzit. zvysok si uz najdem aj sam. Dakujem vsetkym.
Upload objemnejsich dat
Re: Upload objemnejsich dat
to by nebol problem, len nechce mi upnut viac ako 50-100 MB. preto zhanam daco lepsie.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Aby si mohol uploadovat vacsie data cez http tak musis nastavit aj limity odosielanych dat. V pripade pouzitia php treba nastavit v php.ini post_max_size najvyssiu uploadovanu hodnotu. Ale na uploadovanie velkych dat podla mojho uvazenia PHP moc nie je. Skor by som nasadil ci uz javu/flash uploader.
hej, presne nieco take by som rad. Nieco flashove, pripadne java. poradis daco? (pytam sa preto, ci nahodou nevies odporucit daco, s cim mas skusenosti). vdaka
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ale chces spravit verejny upload pre uzivatelov alebo ty chces nieco uploadovat na svoj server a nechces pouzit FTP, lebo nie je bezpecny? Ak to chces pre seba, tak jedine SSH protokol, ten je dobre zabespeceny a ak ti ide o bezpecnost, tak si este vytvor na server VPN. V inom pripade to co pisu ostatny
.
Zas jeden z tych, co nenapise na co to potrebuje, potom je tu sto rozlicnych odpovedi.
Zas jeden z tych, co nenapise na co to potrebuje, potom je tu sto rozlicnych odpovedi.
Vdaka chalani, uz som to dnes vyriesil. Vela odpovedi mi dost pomohlo, som rad ze sa tu najdu ludia, ktori poradia
. Tema moze byt locknuta.