Vodné fajky
Re: Vodne fajky
El hennawy, akákoľvek príchuť za 2,50€
ak mi dáš za každú krabičku el hennawy 2,50, tak ťa ho rád zbavím a hodím do koša....
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
el hennawy neni to El mazag alebo niečo take tomu podobne ? Ak sa nemylim a je to toto tak je to riadny odpad

-
Silmer
Darca
tak to sa veru divim ze fajcis taky shit, osobne som horsi tabak ako toto nemal., fajky mas celkom pekne, ci su kvalitne bohvie, to vies asi iba ty. No fajcit taky tabak no dakujem neprosim. Uz aj obycajna nakhla je lepsia ako toto.LoO napísal:El hennawy, akákoľvek príchuť za 2,50€
A aky fajcite vy? Ja som sa este s inym nestretla, len El Hennawy a Nakhla. Nakhla jahoda je urcite lepsia ako el hennawy, ale nakhla multivitamin je humus, hrozne suchy tabak a mal chut cigariet a kedze nefajcim, vobec mi nechutil. Inak hennawy su dobre tabaky, akurat fakt ze niekedy sa stane, ze niektore pachnu ako cigarety ked ich fajcite... BTW: mal uz niekto red bull tabak? Je dobry a da sa na SVK zohnat?
-
Silmer
Darca
Osobne najradsej mam tabak ktory si sam doma zamiesam cize : Jeff's 7 elements tabak + melasy ( Jeff's 7 elements alebo Bisan Tobacco )
Dalej Al-Waha, Al fakher ( aj ked cenovo drahsi ) a ked uz nic ine tak nakhlu

Starbuzz som este neskusal
Dalej Al-Waha, Al fakher ( aj ked cenovo drahsi ) a ked uz nic ine tak nakhlu
Starbuzz som este neskusal
mal som energy drink od al fakhera - prvá krabička fajn, ale chuťovo nevýrazná - po naliatí energeťáku do vázy to už bolo lepšie... druhá zakúpená mala asi nejakú výrobnú vadu, pretože pôsobila akoby sa po 20 minútach vždy vyparila melasa a bolo cítiť čistý tabakový základ... odvtedy som ho nekúpil
A aky je rozdiel v tych tabakoch v porovnani s nakhlou? Su vlhsie, ci maju vyraznejsiu chut, ci co je na nich take ine?
//Maki, to si normalne energetak nalial do vody?
Ja som uz mala vo vode ladove kocky ci mlieko a bolo to chutovo lepsie, ale o tom, ze by sa daval energy drink do vazy som nepocula
... inak odporuca sa aj whisky, vraj je to najlepsia kombinacia pre shishu 
//Maki, to si normalne energetak nalial do vody?
@Silmer
bisan sa mi akurat nasakuje do tabaku
este par dni a idem testovat
@LoO
opisat sa to neda
rozdiel medzi nakhlou a fakherom je ako medzi oriesko kakaovym kremom made in Tesco versus Nuttela
bisan sa mi akurat nasakuje do tabaku
este par dni a idem testovat
@LoO
opisat sa to neda
rozdiel medzi nakhlou a fakherom je ako medzi oriesko kakaovym kremom made in Tesco versus Nuttela
No ale zas taký mizo vodný melón mi určite chutil viac ako hnusný chemický AF vodný melón ,alebo starbuzz sweet melon ktorý ani nechutil ako melón...ale zas každému chutí niečo iné to ťažko hovoriť.Aj nakhla chocomint mi chutil viac ako keď som zmiešal AF čokoládu s AF matou i keď aj to bola pecka.Ja rád čokoládové tabašiky
Možno záleží aj od produkcie, šak stále menia receptúry.
K tomu redbullu ,mal som elements energy a vonia to úplne ako žltý monster ,no chuť je taká "tupá" planá ,nemastná neslaná ...chutí to ako nejaká vodka s redbullom v pomere 5:2 takže nič moc.Už by som to nekúpil.
K tomu redbullu ,mal som elements energy a vonia to úplne ako žltý monster ,no chuť je taká "tupá" planá ,nemastná neslaná ...chutí to ako nejaká vodka s redbullom v pomere 5:2 takže nič moc.Už by som to nekúpil.
-
jin
VIP
Och bože.
Zasa sa niekto vrátil z dovolenky z Egypta kde mu miestny predavači nahustili do hlavy ich presné a neodškriepiteľné fakty?
Poďme sa na to teda pozrieť bod po bode.
LoO: Môžeš mi prosím opísať, aké presne výhody má meď a akú majú Tvoje fajky povrchovú úpravu? (predpokladám, že sú pocínované, nakoľko ak nie, tak sa Ti na nich po čase začne tvoriť medenka). Samozrejme, meď môže byť kvalitný materiál, no jediné, čo ma zaujíma na tele fajky ako takej je, aby mala hladký vnútorný výbrus. Dymu je v podstate jedno, či ide do vody cez plech alebo meď. Ak sa mýlim prosím opravte ma.
Ku problematike filtrov. Ak som dobre pochopil, tak filtrom (aj keď celkom nechápem použitie daného výrazu, ale budiž) pripisuješ funkciu na vyšší prietok vzduchu. Čím viac filtrov - tým lepší ťah. Môžem Ti rovno povedať, mám doma 6 filtrovú odstavenú fajku, no ťah mala rovnaký, ak nie slabší, ako môj Aladin Nomad - o KM nehovoriac. Ak by bola Tvoja teória pravdivá, potom by úplným víťazom bola moja KAYA PN330, ktorá nemá ani jednu dieru, ale z tela rovno napojenie na šlauch - viď príloha.
Ťah fajky ovplyvňuje - vnútprný priemer fajky, korunka, naloženie korunky, šlauch, niekedy aj náustok - "filtre" budiž, OK, v niektorých prípadoch môžu tiež, no taký NAMMOR Ti s ťahom spraví oveľa viac, ako pár dierok v tele.
Ku tabakom - ElHennawy je to isté, ako El Mazag. Low-end Egyptské tabaky, ktoré tam zoženiete všade na ulici. Jediné z toho je ako tak využiteľná deluxe edícia Mazag El Saba, konkrétne marhuľová príchuť. Pýtať 2,5EUR za krabičku El Hennawy je utópia.
LoO, odporúčam Ti vyskúšať značky, ako Al-Fakher, Starbuzz, Elements, prípadne Social Smoke, alebo Al-Waha.
Nakhla a mylsím, že aj Hennawy sú unwashed značky.
Ak by si mala akékoľvek otázky ohľadne tabakov atď môžem poradiť, resp. všetci radi poradíme.
Zasa sa niekto vrátil z dovolenky z Egypta kde mu miestny predavači nahustili do hlavy ich presné a neodškriepiteľné fakty?
Poďme sa na to teda pozrieť bod po bode.
LoO: Môžeš mi prosím opísať, aké presne výhody má meď a akú majú Tvoje fajky povrchovú úpravu? (predpokladám, že sú pocínované, nakoľko ak nie, tak sa Ti na nich po čase začne tvoriť medenka). Samozrejme, meď môže byť kvalitný materiál, no jediné, čo ma zaujíma na tele fajky ako takej je, aby mala hladký vnútorný výbrus. Dymu je v podstate jedno, či ide do vody cez plech alebo meď. Ak sa mýlim prosím opravte ma.
Ku problematike filtrov. Ak som dobre pochopil, tak filtrom (aj keď celkom nechápem použitie daného výrazu, ale budiž) pripisuješ funkciu na vyšší prietok vzduchu. Čím viac filtrov - tým lepší ťah. Môžem Ti rovno povedať, mám doma 6 filtrovú odstavenú fajku, no ťah mala rovnaký, ak nie slabší, ako môj Aladin Nomad - o KM nehovoriac. Ak by bola Tvoja teória pravdivá, potom by úplným víťazom bola moja KAYA PN330, ktorá nemá ani jednu dieru, ale z tela rovno napojenie na šlauch - viď príloha.
Ťah fajky ovplyvňuje - vnútprný priemer fajky, korunka, naloženie korunky, šlauch, niekedy aj náustok - "filtre" budiž, OK, v niektorých prípadoch môžu tiež, no taký NAMMOR Ti s ťahom spraví oveľa viac, ako pár dierok v tele.
Ku tabakom - ElHennawy je to isté, ako El Mazag. Low-end Egyptské tabaky, ktoré tam zoženiete všade na ulici. Jediné z toho je ako tak využiteľná deluxe edícia Mazag El Saba, konkrétne marhuľová príchuť. Pýtať 2,5EUR za krabičku El Hennawy je utópia.
LoO, odporúčam Ti vyskúšať značky, ako Al-Fakher, Starbuzz, Elements, prípadne Social Smoke, alebo Al-Waha.
Nakhla a mylsím, že aj Hennawy sú unwashed značky.
Ak by si mala akékoľvek otázky ohľadne tabakov atď môžem poradiť, resp. všetci radi poradíme.
vidíš... ani moja Mya Bambino nemá žiadne filtre 
Inak Fakher je tiež unwashed? šak je silný jak ... teda mata,vodný melón,citrón boli silné dosť ...inak nevedeli by ste niekto zohnať AF pomaranč do 13€ ? alebo mizo matu do 10€?(250g)
@Jin o tom, ze je rozdiel medzi fajkou s 2-dierami (filtrami) a 6-dierami ma nepresvedcis, proste u mna a dalsich troch ludi to bol obrovsky rozdiel.
merco: fakher je washed...
loo: bullshit...
loo: bullshit...
-
jin
VIP
Merco_: Nakhla je unwashed. Asi najrozšírenejší.
LoO: Používaš Nakhla overpack, alebo nakladáš klasicky? Aký setup používaš? Nakoľko kvôli Tebe som teraz práve spojazdnil svoju Aladin Nomad vs. tú čo má 6 dier, použitý setup sx vortex naložený Starbuzzom a 2x2 bambusáky. Na Aladine je Nammor a na tej druhej je Shecool Deluxe.... A Aladin vedie na plnej čiare.
LoO: Používaš Nakhla overpack, alebo nakladáš klasicky? Aký setup používaš? Nakoľko kvôli Tebe som teraz práve spojazdnil svoju Aladin Nomad vs. tú čo má 6 dier, použitý setup sx vortex naložený Starbuzzom a 2x2 bambusáky. Na Aladine je Nammor a na tej druhej je Shecool Deluxe.... A Aladin vedie na plnej čiare.
J viem že nakhla len u Fakhera som si nebol istý
ach už nech dojde kamošov kamoš a prinesie mi ten pomaranč , je dobrý ten AF pomaranč ?
kukal som nejaké recky a pochvaľovali si.
-
jin
VIP
AF pomaranč je skvelý. Teda neviem, aký budeš mať ty, no ja som vychytal AF "For domestic UAE use" a ten bol neskutočne vlhký čo do konzistencie a zamatový do chuti.
Naj pomaranč, aký som mal.
Naj pomaranč, aký som mal.
pomaranč od AF - aspoň ten exportný trpí rovnako ako watermelon tou chybkou, že prvých 10 minút, kým sa poriadne zahreje tak škriabe - a v každej korunke a pri hocijakom naložení... potom je vynikajúci