Zdravim mozte mi ktosi poradit??mam na notebooku(toshiba satellite pro 1nt)napalovacku ktora blbne len pri dvd9.
Ked chcem napalit toto dvd tak mi asi v polovici napalovania vyhodi chybu a ak dokonci napalovanie tak z dvd je vacsinou prehratelna len ista cast po nej uz seka a nechce nacitat, s klasickymi dvd5 a cd nemam problem.
skusal som napalovat cez nera 9,10, najnovsi dvd fab,ashampoo burning,stiahol som aj najnovsi firmwer na napalovacku
ze ako v com mam problem mam urobit nejake nastavenie??alebo???
problem s napalovanim dvd9
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s napalovanim dvd9!!! pls help
Iný výrobca toho DVD? Skúšal si už?
skusal som verbatim,tdk myslim ze aj sony,este nejake ine aj ,tak nwm ??
vychadza to dobre napalene 1 ku 10 zlym
(
moze byt cosi s sosovkou alebo??
vychadza to dobre napalene 1 ku 10 zlym
moze byt cosi s sosovkou alebo??
reklamuj alebo ti ostava kupit externu napalovacku mozno ze aj v servise to vymienaju..takto zacala blbnut aj moja..Jedno z troch DVD9 mi napalilo dobre potom sa kazilo coraz viac dvd tak som kupil novu a vsetko v pohode
Mal som rovnaký problém. Mechanika napálila dvojvrstvové DVD z 10 pokusov 4 a pri čítaní to bolo ešte horšie. Môj problém vyriešil update firmwaru mechaniky. Takže zisti si názov a typ napalovačky a potom pohľadaj, či pre ňu nieje nejaký novší firmware.
A prečítaj si pravidlá najmä pravidlo 19.
A prečítaj si pravidlá najmä pravidlo 19.
ospravedlnujem sa Goten,uz som si kukol:sa to viac nebude opakovat ........
viem ze raz som mal stiahnuty firmware ale nwm ze odkial:))bohuzial som si ho nezalohoval:((
original toshiba stranka sice ponuka aktualizacie , vsio ale vypisuje ze verzia firmware nie je kompatibilna s jednotkou.....
skusal som aj flash download a stale vypisuje ze nesuhlasi s jednotkou ,alebo stiahnem verziu ktora mi vypisuje ze rovnaka verzia
a navyse teraz po reinstale win mi dokonca nenacita ani dvd5,(win som samozrejme reinstal ale vysledoK je rovnaky)
vie dosi poradit???
viem ze raz som mal stiahnuty firmware ale nwm ze odkial:))bohuzial som si ho nezalohoval:((
original toshiba stranka sice ponuka aktualizacie , vsio ale vypisuje ze verzia firmware nie je kompatibilna s jednotkou.....
skusal som aj flash download a stale vypisuje ze nesuhlasi s jednotkou ,alebo stiahnem verziu ktora mi vypisuje ze rovnaka verzia
a navyse teraz po reinstale win mi dokonca nenacita ani dvd5,(win som samozrejme reinstal ale vysledoK je rovnaky)
vie dosi poradit???