Na Q9300 by som dal max. GTX 560Ti alebo 6870. Darmo máš štvorjadro, ak je to stará architektúra. Brzdiť bude CPU aj tú 560Ti. Ak máš na zdroji len 1x 6pin vetvu, tak to je slabota. Uvažuj nad výmenou komplet PC.
// Ty máš "značkové" HP. Takže si na tom ešte horšie. Meň komplet PC.
Na co je komu taka grafika, ci aby bol frajer na internete a medzi par kamaratmi??? Dnes postaci graficka karta za 200 eur, plnohodnotne si s nou clovek zahra rok, na ten dalsi rok by podla mna tiez este postacila. Ak si teraz kupim grafiku za 200 eur, ostane mi 500 eur. O rok tu grafiku predam za 100 eur, 100 doplatim a mam zase kvalitny kusok, ktory mi vystaci na dalsi rok. A preto, ak kupim grafiku, predam, kupim, predam, kupim, predam a kupim, tak ma to bude stat 200-100+200-100+200-100+200, teda graficka karta na 4 graficke karty, ktore budem mat 4 roky ma vyjdu na 500 eur, ale viem, ze si na tom dlhe roky zahram.
ak chceš to najlepšie tak maximálne GTX580. žiadne dual sračky by som nekupoval.
Ale ako tu bolo spomenuté plne stačí MSI GTX560Ti HAWK + další OC a máš výkonom GTX570. Tiež by bolo vhodné napísať rozlíšenie.