Microsoft Crash
Microsoft Crash
Zdravím
Dosť často mi sa mi vypne celý počitač, ked ho zapnem dostanem správu že microsoft mal chybu.
Niekedy mi pred tým vypiše že mam malú virtualnu pamat. skusal som zväčšiť tu pamat na 1280mb, ale ani to nepomohlo.
Skúsil som aj otestovať RAMku programom memTest, no vzdy mi približne v polke hodi chybu a že či to chcem odoslať microsoftu. Dalej ked hram warcraft3 tak mi po 5-20min hodí fatal error, vypne warcraft alebo cely počitač a ked ho znova zapnem hlasi ten microsoft crash. Dočítal som sa že to tiež može byť problem s tou RAMkou.
Viete mi prosim vás pomocť?
Dakujem
Dosť často mi sa mi vypne celý počitač, ked ho zapnem dostanem správu že microsoft mal chybu.
Niekedy mi pred tým vypiše že mam malú virtualnu pamat. skusal som zväčšiť tu pamat na 1280mb, ale ani to nepomohlo.
Skúsil som aj otestovať RAMku programom memTest, no vzdy mi približne v polke hodi chybu a že či to chcem odoslať microsoftu. Dalej ked hram warcraft3 tak mi po 5-20min hodí fatal error, vypne warcraft alebo cely počitač a ked ho znova zapnem hlasi ten microsoft crash. Dočítal som sa že to tiež može byť problem s tou RAMkou.
Viete mi prosim vás pomocť?
Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Microsoft Crash
teploty?
Tá grafika má tých 83 C v klude alebo pri hraní ?
Teploty nič moc , A procesor je tiež v klude tá teplota alebo hranie ?
Teploty nič moc , A procesor je tiež v klude tá teplota alebo hranie ?
tie teploty su pri absolutnom klude
nič som nemal zapnute
nič som nemal zapnute
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Prečisti celý PC (HW stránka) a prepastuj CPU a GPU.
Diky za odpoved
cistil som to pred 2ma týždnami a nemyslim si že dokažem spravit to s tou pastou.
Je tu ešte iny sposob ako by som to mohol opravit?
cistil som to pred 2ma týždnami a nemyslim si že dokažem spravit to s tou pastou.
Je tu ešte iny sposob ako by som to mohol opravit?
Inak sa to nedá lebo sa to bude prehrievať
, alebo zavolaj kamoša na to , tú pastu iba nanesieš v tom neni žiadne veda , ak by si nevedel pozri google alebo Youtube.com.
Aj grafiku treba pastovať ?
ked má 83 C v klude tak radšej hej.
-
vikko78
Medium Professional
aká je to grafika? poprípade, ked má pasívne chladenie, tak by som doporučil nejaký fan cca 8x8 cm namontovať na pasív a budeš prekvapený ako teplota klesne...