eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa Soviet »

No tak si musis najrpv pri hladani veci dat vyfiltrovat, len tie, ktore maju Shiping aj na Slovensko..
Prílohy
ScreenHunter_01 Oct. 05 13.51.jpg
ScreenHunter_02 Oct. 05 13.51.jpg
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

No neviem najst ten filter, ako sa dostanem k tomu "enter your location" aj to nadtym, vobec to tak rozdelene nemam ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No daj na hlavnej stranke ebayu nieco vyhladat a ked sa ti zobrazia vysledky to tam musis mat nad nimi v pravo hore..
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Aha takto, a neda sa to dako fifiltrovat, bez toho aby som nieco hladal... prsote kliknem na kategoriu elektro a zobrazi mi len veci co posielaju na svk.. inak dakujem K+
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Dost predajcov akoby ani nevedelo, ze o ich tovar by mal zaujem aj niekto z cudziny, pritom s predajom na SVK by ani nemali problem. Ked chcem kupit nejaky produkt a predajca nema uvedene, ze ho zasiela aj na slovensko, napisem mu spravu s tym, ci to vie poslat aj na SVK.. Vacsinou cca 50% mi odpise, ze s tym nema problem + napise cenu postovneho (v takych pripadoch mozes kludne bidovat).
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

zdravim

pls mam otazku, kupil som cez ebay asi 15 veci, kazde od niekoho ineho, vsetko uz bolo odoslane a dneska pridem na ebay do purchase history a a tam mam iba 11 poloziek. Nevie niekto kde zmizli tie ostatne 4 ???
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Meken napísal:Aha takto, a neda sa to dako fifiltrovat, bez toho aby som nieco hladal... prsote kliknem na kategoriu elektro a zobrazi mi len veci co posielaju na svk.. inak dakujem K+

mozes to robit este tak, ze sa vzdy prihlasis ked prides na ebay a potom ti automaticky hodi shipping na slovensko..aspon mne to tak robi
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

chrobak napísal:zdravim

pls mam otazku, kupil som cez ebay asi 15 veci, kazde od niekoho ineho, vsetko uz bolo odoslane a dneska pridem na ebay do purchase history a a tam mam iba 11 poloziek. Nevie niekto kde zmizli tie ostatne 4 ???
Si gramotny? Mas tam predsa jasne napisane z akeho casoveho obdobia ti zobrazuje vysledky, tak asi tie ostatne 4 spadaju pod ine...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ty vies, co znamena gramotnost? ocividne nie. opytal sa normalnu otazku, na ktoru nemusi poznat odpoved uzivatel, ktory pouzil ebay 15x a s historiou objednavok este nic nerobil
Gangy
Darca
Darca

Pre mna nieje normalna otazka, na ktoru odpoved znie "otvor si oci".
Prílohy
ebay.jpg
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Mám otázku, predával som na ebayi kľúče na Steam hry. Dal som to ako Buy it now chlapík kúpil zaplatil cez Paypal no tie peniaze neprišli mne na Paypal ale Paypal ebayu ([email protected]) potom mi prišli emaily od ebayu aby som si vyplnil Paypal email adresu tak som to všetko spravil kedže som predaval prvy krat (sice som mal všetko riadne vyplnene ale chceli to znovu) potvrdil som všetko no peniaze stále a stále nemám. Chlapíkovi som už key poslal keďže to nebola nejaké horobilná položka a poslal mi výpis z PayPalu. Aj ebay mi potvrdil že platbu obdržali ale stále som sa s nimi nedopracoval k tomu aby mi ju poslali na môj paypal. stále chcú aby som vyplnil to čo som už vyplnil.

http://www.bandusch.de/ebay/portal2.pdf výpis z Paypalu

moja otázka je ako sa to dá vyriešiť? čo im mám ešte napísať nech ma pochopia
Gangy
Darca
Darca

To musis predsa evidentne riesit s ebayom, nechapem ako by ti tu s tym ktokolvek mohol pomoct.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Skús sem hodiť zaradom tie emaily čo si dostal od ebayu.
Staffy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Staffy »

Zdravím, mám takú otázku, ako postupovať keď mi tovar neprišiel ani po 2 mesiacoch a predávajúci neodpovedá na maily?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Staffy: Mal by tam byt formular pre ohlasenie podvodu, resp. redeem (ci ako to volaju).

Narazil som na taky mensi problem, chcel som dnes nieco objednat, standardne objednavat z Buy It Now veci, ale zrejme som omylom klikol na konciacu sa aukciu a zrazu mi prisiel mail, ze mi gratuluju a ze som mal najvyssiu ponuku. Teraz neviem ako to zrusit, nezaplatil som to a miesto toho som si kupil podobnu vec za menej penazi a rovno to zaplatil cez PayPal. Je mozne tu zrusit, proste vyhodit z kosika???
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Nedá sa to zrušiť. Možno predávajúci by to mohzol zrušiť , ale to neviem na 100% , keďže aukcia je už ukončená a mohol by to ponúknuť ďalšej najvyššej ponuke v poradí. Ak si bol jediný prihadzujúci , tak s tým bude problém. Odporúčam rýchlo začať komunikovať s predajcom a pokúsiť sa mu to vysvetliť , že to bol omyl. Ak to pochopí , tak ťa nenahlási vyššie a 60 alebo 90 dní ? ti to tam bude svietiť medzi položkami na zaplatenie. Hovorím z vlastnej skúdenosti :)
Ak ťa nahlási , tak z toho môžeš mať problémy ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sam to nemozes zrusit, musis napisat predajcovi. Nejak rozumne mu vysvetli co sa stalo a ze to bol omyl. Ak bude v pohode, tak ti to stornuje. Mne sa to raz tiez stalo a dostal som iba varovanie od ebay, ze sa to nema opakovat. Mal som vsak stastie, ze to bol jeden z prvych nakupov, takze vedeli, ze to bolo sposobene len mojou nevedomostou.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kua, aj tak neviem ake problemy mozem mat :)

Napisal som mu vysvetlenie a tak to snad pochopi a resetne to.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Včera som mal podobný problém, napísal som správu predajcovi, či to nemôže zrušiť a o pár hodín prišiel mail, že aukcia zrušená :)
Gangy
Darca
Darca

hojko napísal:Kua, aj tak neviem ake problemy mozem mat :)

Napisal som mu vysvetlenie a tak to snad pochopi a resetne to.
V podstate ak sa to stalo prvy krat tak ziadne, prinajhorsom dostanes Unpaid Item Strike a hotovo.

V podobnych pripadoch moze bid vzdy zrusit len predajca a tak ho treba co najskor kontaktovat.
Napísať odpoveď