Win 7 otázka ..
Win 7 otázka ..
Cawte prosim vas chcel by som sa spytat par veci:
chcel by som prejst s WIN XP na WIN 7 je to podla vas dobra volba? nejaky skuseny uzivatel
kde by bolo najlepsie dat si to preinstalovat? u koho ? nazov nejakej firmy
kolko cca stoji original WIN7 aj s tou instalaciu ?
Dakujem velmi pekne za rady.
chcel by som prejst s WIN XP na WIN 7 je to podla vas dobra volba? nejaky skuseny uzivatel
kde by bolo najlepsie dat si to preinstalovat? u koho ? nazov nejakej firmy
kolko cca stoji original WIN7 aj s tou instalaciu ?
Dakujem velmi pekne za rady.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Win 7 otázka ..
1) záleží od toho, či to tvoj počítač vôbec zvládne. Win7 má podstatne vyššie nároky ako XP. A tiež budeš trošku zmätený z neho, ale na to sa dá navyknúť
2) doma. Ušetríš kopec prachov a vôbec to nie je také ťažké aby si to s pomocou googla nezvládol
3) záleží aký win7, je viacero distribúcii
2) doma. Ušetríš kopec prachov a vôbec to nie je také ťažké aby si to s pomocou googla nezvládol
3) záleží aký win7, je viacero distribúcii
to zvladnes aj sam doma
V pohode to nainštaluješ aj doma, nie je to nič ťažké. Teším sa, že nie si zlodej a chceš si windows kúpiť
K
Stojí okolo 90€.
Stojí okolo 90€.
Tu maš ceny: http://www.alza.sk/software/operacni-sy ... 851485.htm A davaj si pozor na 32-bitovu a 64-bitovu verziu.
nj zvladol by som to moznoze aj doma ale bojim sa aby som si nieco nepokaslal a pocitac mam dobry toho sa nebojim ze by to neutiahol, ale tak ako som povedal nie som si isty ci by som to zvladol chcel by som si to dat spravit niekde ale tak aby to nebolo az take drahe popripade niekto kebyze mi to vie spravit tu z fora , o tej firme rozmyslam ze to dam do HURICANU (hurican.sk)
-
Thommas
Addict
A odkiaľ si si vyveštíme. Možno ak dáš mesto, tak dakto zdatnejší ti to za drobáky spraví.
pozri si toto video...
a potom sa opytaj comu nerozumies, usetris bubaky, cas, a daco sa naucis
a potom sa opytaj comu nerozumies, usetris bubaky, cas, a daco sa naucis
-
Soviet
Darca
No ked chce radsej firmu, tak ho nutit netreba. Rozhodne radsej nech to da dakomu vo fachu spravit, ako keby mal byt jeden z tych, co si myslia, ze Win7 nainstaluju a tam to hasne. Lebo Win7 nainstaluje vsetky ovladace. A potom ked pridem k niekomu a vidim to rozlisenie, tak placem, ze ako s tym moze fungovat bez grafickych ovladacov. Hurican su ludia, ktory ti to spravia. Napriklad aupark a tak. Ale ak si chces kupovat vlastne DVD Win7, tak to daj dakomu znamemu. Lebo nevies co ti tam za licenciu hodia atd
A hlavne sem daj, co mas za PC, ci su ovladace nan a tak.
Soviet>> a odkial by si mi doporucoval kupit win 7 origo? mozes hodit link? alebo popripade povedat ze kde v BA?
-
p4ra
Redeemer
Mal by si to zvladnut bez vacsich problemov. Windows 7 ma celkom intuitivny upgrade z Windows XP. Vzhladom na to, ze vyzeras, ako amater (z toho, co pises), tak by ti mala stacit nejaka Windows 7 Home verzia. Na vyber si mozes porovnat tu:
http://operacne-systemy.heureka.sk/micr ... sk-cz-ggk/
Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj. Robim sys admina na klientske aj serverove veci, takze mam za sebou xy instalacii, rad pomozem.
http://operacne-systemy.heureka.sk/micr ... sk-cz-ggk/
Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj. Robim sys admina na klientske aj serverove veci, takze mam za sebou xy instalacii, rad pomozem.