Úrazy z detstva

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Úrazy z detstva

Príspevok od používateľa BookEditor »

Táto téma je založená naozaj iba zo srandy :-), podeľte sa, aké najhoršie zranenie ste v detstve mali, príp. či máte nejaké následky.
Ja som napríklad ťahával chvost psovi, až kým ma nepohrýzol :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Úrazy z detstva

Príspevok od používateľa audiotrack »

vyhadzoval som si plyšáka, až kým mi nepadol na hlavu
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Ked som mal asi 10, bol som na prazdninach u znamych, kde mali psa, tusim to bol irsky vlkodav a prekrizoval som mu predne laby az kym nezastekal a neurobil mi jazvu pri ustach a kusok od oka :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

z urazov z detstva si pamatam len 2 sklene crepiny v krku a rozbitu hlavu... z oboch mam jazvy doteraz (a matne spomienky na zasivanie) - jazvy na kolenach, odreniny a podobne neratam (kto si to ma vsetko pamatat)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

zlomený palec na nohe ked som nahanaľ na ZŠ spolužiaka po dvore tak sa mi neuhol betonovy obrubnik
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

No ja som mal vseliakych zlomenin, siti a podobnych veci celkom dost, ale vyberam jednu ceresnicku :D : este na zakladnej skole, myslim v 2. triede som cez tradicnu prestavkovu bitku kopol spoluziaka do kolena a zlomil som si pri tom prst na nohe 8) V nemocnici z toho mali celkom zabavu :roll:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

V detstve som mal neskutočné "štastie" na zvláštne úrazy , medzi skvosti patria roztrhnutie pravého viečka futbalovou loptou alebo na silvestra , keď mi horiaca raketa trafila presne do stredu čela :|
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ja som nikdy nemal nič zlomené, ani rozbité. Akurát mám jednu bodnú ranu pod pravým rebrom, ktorú mi venoval pred jedenástimi rokmi jeden mladík, ktorému som sa nechtiac priplietol do cesty vo večerných hodinách. Hold inakadiaľ som sa domov dostať nevedel :/ Krásne to spomienky na moje rodné sídlisko. Sásová rulez.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked som mal asi 5r. stiahol som na seba skrinu ktora este nebola upevnena v detskej izbe
vsetci hovoria ze to je zazrak ze som vtedy prezil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Trussardi: A ten uraz je kde??? :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

hojko: uraz taky ze ma to pripucilo a hlava mohla byt rozj*bana tak ze na fleku mrtvy

dnes nastastie mam len minimalne nasledky: slabsie pocujem a pri zlom pocasi mam bolesti hlavy
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

ja mam hned dve,

jedna este predskolska - vbehol som pod bicykel - zlomena noha
druha vlastne ani nieje uraz, ale zazrak ze zijem a cele sa to stalo takto: Hrali sme sa v zakladnej skole na schovavacky (cez prestavku) a ja som sa chcel schovat do skrinky na prezuvky, akurat na hornu policu. Spadla. Kebyze tam nieje zabradlie, tak som na kasu.
janto33
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janto33 »

Ja mam tiez dve esicka.
1. Sankovacka na lade, ked som sa smykol a isiel som sa vysplhat na kopec tak sa mi smykli nozicky a ani ruky som nestihol dat pred seba. Proste prask s hlavou o lad = 7 stehov pod pravym okom.
2. Nedelne popoludnie a sestra vymyslela hru, ze ideme skakat zo stola na postel, mne sa na stole smyklo a trafil som pistalou a hranu postele. = 14 stehov na pravej nohe a potrhane slachy.
Polo slepy a polochromy :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako dvojročný som spadol zo schodov na radiátor, ktorý bol oproti nim. Čelom. Rozrazená lebka, ževraj mám veľké šťastie, že nemám následky (dúfam :P ).
Potom ešte párkrát rozrazená koža na hlave a raz nad obočím, ale už nič také vážne. Väčšinou 3-4 štichy.
Zo zlomenín 2x noha, 1x ruka.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Padli mi schody z takeho novodobeho kombajnu na hlavu. Chcel som totiz ist pozriet co je v kabine, ale chody boli hore, tak som ich jednoducho stiahol a volako mi na hlavu bacli. Ako v pohode. Rozhodil som to na mieste a nikomu nic nepovedal. Len vecer, ked som si cesal vlasy si vsimla mama na hrebeni krv a tak sa slo zasivat :D
A este kacura som starkej chcel z balkona hodit dole, ze ci dopadne na nohy a veru mal som celkom slusne tvar doskrabanu vtedy, co sa branil.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Soviet napísal:Padli mi schody z takeho novodobeho kombajnu na hlavu. Chcel som totiz ist pozriet co je v kabine, ale chody boli hore, tak som ich jednoducho stiahol a volako mi na hlavu bacli. Ako v pohode. Rozhodil som to na mieste a nikomu nic nepovedal. Len vecer, ked som si cesal vlasy si vsimla mama na hrebeni krv a tak sa slo zasivat :D
A este kacura som starkej chcel z balkona hodit dole, ze ci dopadne na nohy a veru mal som celkom slusne tvar doskrabanu vtedy, co sa branil.
Kocúr ma pobavil :D
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Ozaj, napadlo mi ešte, že sa Vás opýtam, kto mal najviac zlomenín za svoje celé detstvo? :-)
Ja som mal akosi šťastie, ale napr. niektorí rovesníci majú týždeň čo týždeň niečo "dochrámané" :-)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

S tými zlomeninami to isto závisí aj od toho, aké tvrdé má človek kosti. Neviem, či to záleží od množstva vápnika alebo nejakých minerálnych látok, ale aj ja poznám chlapa, ktorý doslova len normálne padne, ako keď sa potkneš na chodníku a hneď má ruku v sádre. Som si všimol, že sa mu niečo také podarí aj dvakrát do roka. Ja mám kosti určite dosť tvrdé, pretože som spadol už veľakrát a tvrdo a nikdy nič zlomené.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

pinco: nema to klinicke? viem ze je taka choroba, ale zabudol som nazov a nechce sa mi guglit

k teme: asi ako trojrocny som zatylkom padol na roh skleneneho stola, udajne o centimeter nizsie a zlomi mi to vazy, holt deti maju asi stastie
potom este nehoda na kolieskovych korculiach kde som v rychlosti nevybral zakrutu a padol som na bok tvare a udajne skoro prisiel o oko, to ze ked ma mama zbadala, ked ma otec doslova doniesol domov, sa rozplakala som cakal, ale ze slzu uroni obvodacka o dva dni na kontrole ma fakt dostalo
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Hej, existuje taká choroba, že človek má krehké kosti. V TV to raz dávali, tuším v Reflexe na Markíze.
Je to pravda, že deti sú odolnejšie :-), aj znášajú lepšie ťažšie diagnózy...
Napísať odpoveď