Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
To musíš nutne písať hlúposti o Androide v téme o Androide? Neboj, videl som tu X negatívnych príspevkov smerujúcich na Android, Samsung a iné veci. Ale nemá to zmysel, je to nepodstatné. Toto je diskusné fórum, ktoré nie je zamerané IBA na Appple, alebo IBA na Android, každý si môže prispievať tam, kde chce, či už v pozitívnom, alebo negatívnom zmysle. Deal with it.
-
qwerty-xyz
A mOZTE SA AJ NA HLAVU POSTAVIT, ANDROID FICI NA X TELEFONOCH A X ROZNYCH TYPOCH A ZNACKACH A JE RELATIVNE STABILNY, SLAVNY IOS FICI DOBRE LEN A LEN !!!!!!! PRETO LEBO FICI NA JEDNOM POSRANOM ZARIADENI !!!! KTORE 14? MESIACOV TUNIA ABY Z NEHO SPRAVILI TO CO SIKMOOKI SPRAVILI UZ PRED ROKOM . . .
RIP Steve
kto este nevidel jeho prednasku na Stanforde (15 minut) tak silne odporucam, podla mna najlepsie pripomenutie toho, aky clovek to bol
qwerty-xyz: robis hanbu nielen Androidistom ale celkovo ludskym bytostiam... bolo to tak tazke drzat jazyk za zubami po takej udalosti?
kto este nevidel jeho prednasku na Stanforde (15 minut) tak silne odporucam, podla mna najlepsie pripomenutie toho, aky clovek to bol
qwerty-xyz: robis hanbu nielen Androidistom ale celkovo ludskym bytostiam... bolo to tak tazke drzat jazyk za zubami po takej udalosti?
-
qwerty-xyz
chcipnul tak chcipnul uz mi s tym leziete na nervy, vsetci .....
---- niekomu zomrie clovek alebo kamarat, tak trocha smuti, ale ked sa ztrtka demitra dole s lietadlom tak z toho ludia spravia senzaciu na mesiac, pozakladaju stranky este aj revu, akoby s tym clovekom na obedy chodievali, to iste aj vy pri jobsovi, umrel by vam kamos, nikto by po nom ani nestekol, ale chcipne jobs, ktoreho nikto nikdy z vas osobne ani len nevidel, tak tu budete nariekat a nariekat, .... sa spamatajte preboha, tento efekt debilizmu uz bol popisany . . . .
---- niekomu zomrie clovek alebo kamarat, tak trocha smuti, ale ked sa ztrtka demitra dole s lietadlom tak z toho ludia spravia senzaciu na mesiac, pozakladaju stranky este aj revu, akoby s tym clovekom na obedy chodievali, to iste aj vy pri jobsovi, umrel by vam kamos, nikto by po nom ani nestekol, ale chcipne jobs, ktoreho nikto nikdy z vas osobne ani len nevidel, tak tu budete nariekat a nariekat, .... sa spamatajte preboha, tento efekt debilizmu uz bol popisany . . . .
-
xH4wK
Ale ty si riadny *.*
Kto tu narieka ? Normalne nechapem co mas ty za problem, si debil alebo mas komplex ?
Proste si len chceme uctit cloveka aj vdaka ktoremu su dnesne technologie na urovni akej su.
Co to ma spolocne s Demitrom ? ...
Radim ti, navstiv lekara.
Kto tu narieka ? Normalne nechapem co mas ty za problem, si debil alebo mas komplex ?
Proste si len chceme uctit cloveka aj vdaka ktoremu su dnesne technologie na urovni akej su.
Co to ma spolocne s Demitrom ? ...
Radim ti, navstiv lekara.
-
seth82
Darca
Hmm..je možné, že by najlacnejší 4S stál na webe Applu 499 libier bez viazanosti? http://store.apple.com/uk/browse/home/s ... ily/iphone Leb ak to je cena s viazanosťou, tak to je teda pekne prepísknuté...Mimochodom, je zaujímavé, že o RAM nepíšu nič, jedni píšu, že práve kvôli Siri (ako som už spomínal) má 1GB a ďalší zasa, že 512.
Nehovorim, ze ho musis oplakavat, ale zase tolko respektu si mohol mat aby si bol aspon ticho.
Ale ak pre teba vyznie prejavenie ucty k mrtvemu cloveku velkeho kalibru ako "debilizmus" a zaroven ti pride uplne normalne vyuzit smrt cloveka (je jedno akeho cloveka) na flamebait tak by si sa mal nad sebou seriozne zamysliet.
K tomu porovnaniu smrti Jobsa so smrtou blizkej osoby sa nejdem ani vyjadrovat, to je chore od zakladu. Ani neviem co ta motivuje nieco take napisat.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2011, 14:42)
Seth: Siri je podla zakladatela skor narocne na CPU nez na RAM a Apple pokial viem nezvykne pisat na svojich mobilnych produktoch kolko maju RAM, takze asi bude treba pockat na ifixit alebo niekoho ineho kto to rozoberie a pozrie sa na vnutornosti, vsak koniec koncov uz coskoro to bude na trhu.
Ale ak pre teba vyznie prejavenie ucty k mrtvemu cloveku velkeho kalibru ako "debilizmus" a zaroven ti pride uplne normalne vyuzit smrt cloveka (je jedno akeho cloveka) na flamebait tak by si sa mal nad sebou seriozne zamysliet.
K tomu porovnaniu smrti Jobsa so smrtou blizkej osoby sa nejdem ani vyjadrovat, to je chore od zakladu. Ani neviem co ta motivuje nieco take napisat.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2011, 14:42)
Seth: Siri je podla zakladatela skor narocne na CPU nez na RAM a Apple pokial viem nezvykne pisat na svojich mobilnych produktoch kolko maju RAM, takze asi bude treba pockat na ifixit alebo niekoho ineho kto to rozoberie a pozrie sa na vnutornosti, vsak koniec koncov uz coskoro to bude na trhu.
-
xH4wK
btw, seriozne, kedy ti trebalo viac ram ako 512MB na mobile ?
-
seth82
Darca
Na to ti môžem odpovedať protiotázkami "kedy si potreboval Siri na mobile?", "kedy si potreboval Friend Finder na mobile?", "kedy si potreboval Cloud na mobile?", "kedy si potreboval strihať video na mobile?", "kedy si potreboval upravovať obrázok na mobile?", etc, etc, etc. V každom prípade, ja som nikde netvrdil nič o 512, avšak keď už sa tak pýtaš - potrebuje ju Flash a zíde sa aj pri multitaskingu, keď kopnem Asphalt 6 do pozadia robím niečo, vrátim ho späť. Prečítaj si, ako funguje multitasking a pochopíš, prečo je viac RAM užitočnej (to platí aj pri restricted background procesoch u Applu).
Stopa: Podľa toho, čo ja som čítal (a nie je to len v tomto linku), tak Siri je "very RAM intensive" http://forums.appleinsider.com/showthread.php?t=133503
Stopa: Podľa toho, čo ja som čítal (a nie je to len v tomto linku), tak Siri je "very RAM intensive" http://forums.appleinsider.com/showthread.php?t=133503
Tu nejde o to. Ked to bude mat 512 MB RAM tak si to nekupim. Na buduci rok vyjde iOS 6 a zrazu tych 512MB RAM uz nebude stacit a nezachrani to ani 2-jadrovy procak.H@wk napísal:btw, seriozne, kedy ti trebalo viac ram ako 512MB na mobile ?
A neoficialne tych 512 MB potvrdil jeden z vyvojarov Infinity Blade 2:
Takze ja asi pekne pockam na buduci rok na iPhone 5-ku. No len dovtedy co mam robit. Momentalne som bez mobiluI’m still shocked that, with the iPhone 4S, I’m literally running around with a 1080p video camera in my pocket, with an eight megapixel camera, 64GB of hard drive space and an A5 chip with 512MB of memory. This is a really powerful computer, right?
Myslis, ze iPhone 4S bude nejakym sposobom odrezany od iOS 6? Ked sa tak pozeram na svoj iPhone 3GS a ako na nom fajne bezi iOS 5 tak sa mi nechce verit...
Btw kto este nevie tak iOS 5 je v stadiu golden master, akekolvek upravy su nepravdepodobne a teda to bude verzia ktora bude oficialne dostupna. A ak je to rovnako ako s poslednym GM, tak na jeho instalaciu netreba ani developer ucet. Takze kto si chce obsadit nejaku dobru @me.com adresu by mal konat.
Btw kto este nevie tak iOS 5 je v stadiu golden master, akekolvek upravy su nepravdepodobne a teda to bude verzia ktora bude oficialne dostupna. A ak je to rovnako ako s poslednym GM, tak na jeho instalaciu netreba ani developer ucet. Takze kto si chce obsadit nejaku dobru @me.com adresu by mal konat.
Stopa ak si pozriet ako neuveritelne dlho podporovali 3g (4.2.1), tak o podporu SW verzii nemam strach ani v najmensom. iOS 5 ale bude asi posledne big number pre 3g s.
Tu ti musim trochu oponovat, neboli s tym 4.x na 3G problemy? Viem ze minimalne prve verzie boli takmer nepouzitelne.
A s tym druhym som zmiereny, ale kedze ma nechaju pri tak podarenej verzii ako je iOS 5 tak mi to snad ani vadit nebude, co featurka to homerun.
A s tym druhym som zmiereny, ale kedze ma nechaju pri tak podarenej verzii ako je iOS 5 tak mi to snad ani vadit nebude, co featurka to homerun.
ja osobne si burism zuby na "maly" ip4. v 16 GB 3G mam plno veci, ktore nevyuzivam a aj tak mam stale volne miesto, preto si myslim, ze mi o 8 GB nebude zasadne chybat. na jar by uz mohla byt cena na ebay pre mna priatelnaStopa napísal:Tu ti musim trochu oponovat, neboli s tym 4.x na 3G problemy? Viem ze minimalne prve verzie boli takmer nepouzitelne.
a novsi iphone chcem len pre podporu, nic ine
-
audiotrack
VIP
Nikdy som si nemyslel že budem citovať qwertyho, ale:
a výnimočne súhlasím aj s tým zvyškom čo napísal:qwerty-xyz napísal:KTORE 14? MESIACOV TUNIA ABY Z NEHO SPRAVILI TO CO SIKMOOKI SPRAVILI UZ PRED ROKOM . . .
v iOs je 95% reklama a marketing ktorý ho predáva a len zvyšných 5% je funkčnosť samotného systému. Pretože ja čo som sa hral s iPhonmi (nevlastním ale pár som ich mal v ruke) tak som tam nevidel nič nové čo by androidy nemali. Možno trošku zmenené niektoré veci, trochu iné rozhranie a grafika.. ale funkčnosť rovnaká. Je to to isté ako windows a unix. Unix je možno ešte lepší a je open source, ale každý má win lebo ho Gates vedel dobre predať. Aj tu každý chce uzavretý iOs len preto že dobre vyzerá a vedel si ho Apple predaťqwerty-xyz napísal:Lebo stacil JOBS ktory povedal ze mass storage je hovadina, ze MMS su hovadina, ze posielanie cez bluetooth je hovadina, a ze najlepsia vec na svete je mat nainstalovany ITUNES a cely svet mu to zral.
Tak toto si napisal tak ako keby Android bol skor na trhu nez iOS.audiotrack napísal:Pretože ja čo som sa hral s iPhonmi (nevlastním ale pár som ich mal v ruke) tak som tam nevidel nič nové čo by androidy nemali.
-
audiotrack
VIP
ak to tak vyznelo, tak sa ospravedlňujem. A úprimne, neviem čo bolo skôr a je mi to jedno. Ja len vravím že tie systémy sú funkčnosťou rovnaké. Jeden je open source a beží takmer na každom zariadení, druhý je uzavretý a beží iba na jednom zariadení. Aj tak ale marketing zapracoval a každý chce iOS. To bola pointa toho čo som písal