Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
-
javatar
Hardcore addict
Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia
ja svoju priatelku uz par rokov mam a toto spravanie sa spolocnosti chapem ale nechapem preco tu tolko ludi ma tendenciu radsej rozoberat qwertyho ako temu... nech uz si mysli o nas hocico (to ze si to mysli to z nas nerobi) a zalozil temu s akymkolvek umyslom ak je o com diskutovat tak je vzdy mozne ho ingorovat...
Heh, takéto nepoznám.javatar napísal:preco muzi nepovazuju vyzor za hlavny faktor pri vytvarani vztahu
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no je to kazdopadne jeden z faktorov, len u niekoho ma vyssiu vahu u niekoho nizsiu, on to myslel asi tak 
-
javatar
Hardcore addict
samozrejme ze je to stale podstatny prvok, vztah bez fyzickej pritazlivosti neexistuje no davat mu rozhodujucu vahu je povrchne, nevyspele a hlupe...
.....a uplne normalne 
-
Hotwire
Addict
nechcel si skor napisat bezne? lebo ci je to normalne to je dost relativne...ako pise javatar, je to podstatny prvok, ale zeby niekto s niekym bol len preto ze sa mu fyzicky paci a pritom si povahovo atd nejak "nesadnu" tak to normalne podla mna nieje
Normalne, bezne, klasicke, zauzivane, prevladajuce, volaj to ako chces, aj tak si pochoil co som chcel vyjadrit len som sa asi zle vyjadril.
Zo začiatku to je skôr o vízore ale neskôr k tomu treba aj niečo iné, iba na výzore si vzťah reku nepostavíš....
Krasa je dobra len na to aby zaujala
-
Peter_Retep
VIP
krasa je relativna vec....pre niekoho moze byt krasna aj napr. baculka a ineho zase moze odpudzovat...vsetko je to len a len vo vasej realite a ako sa k tomu staviate 
-
Bushido
Medium Professional
Peter_retep má najradšej také 100kg +
priznaj farbu 
-
Peter_Retep
VIP
co budem trocharit....nak ma aj 200kg
a berem rovno dve! 
-
Andi_Cibula
Addict
Aj mne jednu prosím !
Qwerty gonna hate.
Na prvej strane som sa tak blbo pýtal, lebo som mal za to že je to nejaký vyspelý problém ktorý ho trápi, ale ak to má byť takáto blbosť a on to myslí úplne vážne. Vieš čo chlape, ani nejdem vymýšľať urážky na tvoju adresu, tentokrát mi to neurobí radosť.
Qwerty gonna hate.
Na prvej strane som sa tak blbo pýtal, lebo som mal za to že je to nejaký vyspelý problém ktorý ho trápi, ale ak to má byť takáto blbosť a on to myslí úplne vážne. Vieš čo chlape, ani nejdem vymýšľať urážky na tvoju adresu, tentokrát mi to neurobí radosť.
neprisiel som sem vyvolavat flame a po skusenostiach s qwertym ani serioznu odpoved necakam, ale neda mi to a rad by som polozil nasledovne otazky (aspon v rovine recnickych otazok = odpoved nie je nutna a ani ju necakam)...
nikdy ta nenapadlo, ze mozno prave ty si ten, ktory ma urcite problemy s ktorymi sa nevie vyrovnat a preto nie je stastny ?
neuvazoval si nad tym, ze by si sa so svojimi tazkostami zdoveril odbornikovi ?
mne tvoje vnimanie vztahov inych ludi pripada strasne povrchne, to skutocne podla teba zalezi len a len na tom, ako ten druhy clovek vyzera? podla toho urcujes ako je ten clovek dolezity, dobry, hodnotny ? nie je podla teba krasa vysoko subjektivna? a podla teba kazdy clovek hlada vo vztahu tu istu vec (fyzicky co najviac atraktivneho partnera) ?
ja na tom nevidim nic zle, ze pekny chalan s atletickym telom chodi s babou, ktora mozno nie je najstihlejsia a najatraktivnejsia...pretoze s nou mozno chodi preto, ze v nom ta baba nevidi len pevny zadok s vypracovanymi tehlickami na bruchu, ale mozno ju skutocne pritahuje aky ten chalan je vo vnutri, mozno si nesmierne rozumeju a vedia spolu viest ohromne rozhovory ako s nikym inym...preco by malo byt nieco zle na vztahoch, ktorych primarna hodnota a ciel nie je len sex a uspokojenie sexualnej potreby pokial mozno co s najatraktivnejsim partnerom ?
nikdy ta nenapadlo, ze mozno prave ty si ten, ktory ma urcite problemy s ktorymi sa nevie vyrovnat a preto nie je stastny ?
neuvazoval si nad tym, ze by si sa so svojimi tazkostami zdoveril odbornikovi ?
mne tvoje vnimanie vztahov inych ludi pripada strasne povrchne, to skutocne podla teba zalezi len a len na tom, ako ten druhy clovek vyzera? podla toho urcujes ako je ten clovek dolezity, dobry, hodnotny ? nie je podla teba krasa vysoko subjektivna? a podla teba kazdy clovek hlada vo vztahu tu istu vec (fyzicky co najviac atraktivneho partnera) ?
ja na tom nevidim nic zle, ze pekny chalan s atletickym telom chodi s babou, ktora mozno nie je najstihlejsia a najatraktivnejsia...pretoze s nou mozno chodi preto, ze v nom ta baba nevidi len pevny zadok s vypracovanymi tehlickami na bruchu, ale mozno ju skutocne pritahuje aky ten chalan je vo vnutri, mozno si nesmierne rozumeju a vedia spolu viest ohromne rozhovory ako s nikym inym...preco by malo byt nieco zle na vztahoch, ktorych primarna hodnota a ciel nie je len sex a uspokojenie sexualnej potreby pokial mozno co s najatraktivnejsim partnerom ?
-
qwerty-xyz
vyzor suvisi s povahou ephramko, a od vyzoru sa odvija kopec dalsich vlastnosti, dokazane overene, nemozes to popriet, trochu ma tu este poprovokuj a rozpisem sa ti o tom, ....
ale neodporucam, musel by si mi dat za pravdu a to neprekusnes . . .
-
jin
VIP
Len žiaden flame páni dobre?
qwerty-xyz: Výzor ovplyvňuje povahu, no neurčuje ju. Poznám ako výzorovo pekných ľudí, čo sú vnútri svine, tak aj výzorovo menej pohľadných ľudí s anjelskym vnútrom. Samozrejmosťou sú aj prípady kedy je človek pekný vo všetkých ohľadoch, rovnako, ako prípady, keď je človek menej pohľadný a rovnako zvnútra nie je nejlepší. V poslednom menovanom príklade je Tebou prezentovaný názor najvypuklejší, nakoľko ľudí dokáže vlastný vzhľad natoľko pohoršiť a hnevať, že to potom prenášajú aj na okolie.
Nie je to však pravidlo a povedal by som, že väčšina ľudí tvorí priemer týchto aspektov, aj keď zaberajú strašne úzky uhol ľudských vlastností a ponúkajú veľmi čierno-biely pohľad na vec.
Inak niekedy mám pocit, akoby svet, ktorý opisuješ bol zo seriálu OC California, či Beverly Hills 90210.
qwerty-xyz: Výzor ovplyvňuje povahu, no neurčuje ju. Poznám ako výzorovo pekných ľudí, čo sú vnútri svine, tak aj výzorovo menej pohľadných ľudí s anjelskym vnútrom. Samozrejmosťou sú aj prípady kedy je človek pekný vo všetkých ohľadoch, rovnako, ako prípady, keď je človek menej pohľadný a rovnako zvnútra nie je nejlepší. V poslednom menovanom príklade je Tebou prezentovaný názor najvypuklejší, nakoľko ľudí dokáže vlastný vzhľad natoľko pohoršiť a hnevať, že to potom prenášajú aj na okolie.
Nie je to však pravidlo a povedal by som, že väčšina ľudí tvorí priemer týchto aspektov, aj keď zaberajú strašne úzky uhol ľudských vlastností a ponúkajú veľmi čierno-biely pohľad na vec.
Inak niekedy mám pocit, akoby svet, ktorý opisuješ bol zo seriálu OC California, či Beverly Hills 90210.
qwerty, ty mas vzdy pravdu vo vsetkom...si najmudrejsi, najkrajsi, najlepsi...kludne mozes klamat dalej sam seba, ze toto je ten dovod, preco si nestastny a osamely...
1/ preco mas vobec potrebu reagovat na mna (ked vobec nereagujes na to, co som napisal a zacinas s niecim totalne inym) a mas zase potrebu sa hrat na nieco lepsie a dokazovat si nieco na ukor inych osob? teba uspokojuje takyto styl komunikacie? nieco ti to dava, ked sa takto bavis s ludmi? a co ti to dava?
2/ na co teda sakra ta psychologia vobec vznikla, ked sa staci len pozret na to, ci je clovek pekny a dobre obleceny a hned viem, aky je ten clovek povahovo, ake ma osobnostne crty, temperament, individualne skusenosti a co od neho mozem cakat...
1/ preco mas vobec potrebu reagovat na mna (ked vobec nereagujes na to, co som napisal a zacinas s niecim totalne inym) a mas zase potrebu sa hrat na nieco lepsie a dokazovat si nieco na ukor inych osob? teba uspokojuje takyto styl komunikacie? nieco ti to dava, ked sa takto bavis s ludmi? a co ti to dava?
2/ na co teda sakra ta psychologia vobec vznikla, ked sa staci len pozret na to, ci je clovek pekny a dobre obleceny a hned viem, aky je ten clovek povahovo, ake ma osobnostne crty, temperament, individualne skusenosti a co od neho mozem cakat...
-
qwerty-xyz
qwerty-xyz: Výzor ovplyvňuje povahu, no neurčuje ju. ---- toto je pravda, len si to lepsie napisal.
po druhe, niekedy to bolo ako z toho serialu, . . .
S tymto vsak musim suhlasit aj ja... holt ak clovek nevie zaujat tym ako vyzera musi sa vypracovat aby vedel zaujat nejak inac... napr tym aky je to nepovrchny dobrak a pozitivna zmena pre pripadnu dievcinu ktora doteraz chodila so samymi pribrzdenymi krasavcami... naopak pekny ludia sa pretvarovat nemusia lebo vedia ze o nich bude zaujem tak ci tak...qwerty-xyz napísal:vyzor suvisi s povahou ephramko, a od vyzoru sa odvija kopec dalsich vlastnosti, dokazane overene, nemozes to popriet, trochu ma tu este poprovokuj a rozpisem sa ti o tom, ....ale neodporucam, musel by si mi dat za pravdu a to neprekusnes . . .
vzajomne pritahovanie je medzi partnermi velmi dolezite. Kazdy mame vo svojom vnutri urcity ideal
zeny/muza ale je to iba ideal ktory zo skutocnostou vecsinou nema vela spolocne, lebo zivot je hlavne o kompromisoch.
zeny/muza ale je to iba ideal ktory zo skutocnostou vecsinou nema vela spolocne, lebo zivot je hlavne o kompromisoch.