Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa javatar »

ja svoju priatelku uz par rokov mam a toto spravanie sa spolocnosti chapem ale nechapem preco tu tolko ludi ma tendenciu radsej rozoberat qwertyho ako temu... nech uz si mysli o nas hocico (to ze si to mysli to z nas nerobi) a zalozil temu s akymkolvek umyslom ak je o com diskutovat tak je vzdy mozne ho ingorovat...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

javatar napísal:preco muzi nepovazuju vyzor za hlavny faktor pri vytvarani vztahu
Heh, takéto nepoznám.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no je to kazdopadne jeden z faktorov, len u niekoho ma vyssiu vahu u niekoho nizsiu, on to myslel asi tak ;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

samozrejme ze je to stale podstatny prvok, vztah bez fyzickej pritazlivosti neexistuje no davat mu rozhodujucu vahu je povrchne, nevyspele a hlupe...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

.....a uplne normalne ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nechcel si skor napisat bezne? lebo ci je to normalne to je dost relativne...ako pise javatar, je to podstatny prvok, ale zeby niekto s niekym bol len preto ze sa mu fyzicky paci a pritom si povahovo atd nejak "nesadnu" tak to normalne podla mna nieje
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Normalne, bezne, klasicke, zauzivane, prevladajuce, volaj to ako chces, aj tak si pochoil co som chcel vyjadrit len som sa asi zle vyjadril.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Zo začiatku to je skôr o vízore ale neskôr k tomu treba aj niečo iné, iba na výzore si vzťah reku nepostavíš....
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Krasa je dobra len na to aby zaujala
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

krasa je relativna vec....pre niekoho moze byt krasna aj napr. baculka a ineho zase moze odpudzovat...vsetko je to len a len vo vasej realite a ako sa k tomu staviate :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Peter_retep má najradšej také 100kg + :D priznaj farbu :P
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

co budem trocharit....nak ma aj 200kg :D a berem rovno dve! :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Aj mne jednu prosím !

Qwerty gonna hate. :D
Na prvej strane som sa tak blbo pýtal, lebo som mal za to že je to nejaký vyspelý problém ktorý ho trápi, ale ak to má byť takáto blbosť a on to myslí úplne vážne. Vieš čo chlape, ani nejdem vymýšľať urážky na tvoju adresu, tentokrát mi to neurobí radosť.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

neprisiel som sem vyvolavat flame a po skusenostiach s qwertym ani serioznu odpoved necakam, ale neda mi to a rad by som polozil nasledovne otazky (aspon v rovine recnickych otazok = odpoved nie je nutna a ani ju necakam)...

nikdy ta nenapadlo, ze mozno prave ty si ten, ktory ma urcite problemy s ktorymi sa nevie vyrovnat a preto nie je stastny ?

neuvazoval si nad tym, ze by si sa so svojimi tazkostami zdoveril odbornikovi ?

mne tvoje vnimanie vztahov inych ludi pripada strasne povrchne, to skutocne podla teba zalezi len a len na tom, ako ten druhy clovek vyzera? podla toho urcujes ako je ten clovek dolezity, dobry, hodnotny ? nie je podla teba krasa vysoko subjektivna? a podla teba kazdy clovek hlada vo vztahu tu istu vec (fyzicky co najviac atraktivneho partnera) ?
ja na tom nevidim nic zle, ze pekny chalan s atletickym telom chodi s babou, ktora mozno nie je najstihlejsia a najatraktivnejsia...pretoze s nou mozno chodi preto, ze v nom ta baba nevidi len pevny zadok s vypracovanymi tehlickami na bruchu, ale mozno ju skutocne pritahuje aky ten chalan je vo vnutri, mozno si nesmierne rozumeju a vedia spolu viest ohromne rozhovory ako s nikym inym...preco by malo byt nieco zle na vztahoch, ktorych primarna hodnota a ciel nie je len sex a uspokojenie sexualnej potreby pokial mozno co s najatraktivnejsim partnerom ?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vyzor suvisi s povahou ephramko, a od vyzoru sa odvija kopec dalsich vlastnosti, dokazane overene, nemozes to popriet, trochu ma tu este poprovokuj a rozpisem sa ti o tom, .... :) ale neodporucam, musel by si mi dat za pravdu a to neprekusnes . . .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Len žiaden flame páni dobre?

qwerty-xyz: Výzor ovplyvňuje povahu, no neurčuje ju. Poznám ako výzorovo pekných ľudí, čo sú vnútri svine, tak aj výzorovo menej pohľadných ľudí s anjelskym vnútrom. Samozrejmosťou sú aj prípady kedy je človek pekný vo všetkých ohľadoch, rovnako, ako prípady, keď je človek menej pohľadný a rovnako zvnútra nie je nejlepší. V poslednom menovanom príklade je Tebou prezentovaný názor najvypuklejší, nakoľko ľudí dokáže vlastný vzhľad natoľko pohoršiť a hnevať, že to potom prenášajú aj na okolie.
Nie je to však pravidlo a povedal by som, že väčšina ľudí tvorí priemer týchto aspektov, aj keď zaberajú strašne úzky uhol ľudských vlastností a ponúkajú veľmi čierno-biely pohľad na vec.
Inak niekedy mám pocit, akoby svet, ktorý opisuješ bol zo seriálu OC California, či Beverly Hills 90210.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

qwerty, ty mas vzdy pravdu vo vsetkom...si najmudrejsi, najkrajsi, najlepsi...kludne mozes klamat dalej sam seba, ze toto je ten dovod, preco si nestastny a osamely...

1/ preco mas vobec potrebu reagovat na mna (ked vobec nereagujes na to, co som napisal a zacinas s niecim totalne inym) a mas zase potrebu sa hrat na nieco lepsie a dokazovat si nieco na ukor inych osob? teba uspokojuje takyto styl komunikacie? nieco ti to dava, ked sa takto bavis s ludmi? a co ti to dava?

2/ na co teda sakra ta psychologia vobec vznikla, ked sa staci len pozret na to, ci je clovek pekny a dobre obleceny a hned viem, aky je ten clovek povahovo, ake ma osobnostne crty, temperament, individualne skusenosti a co od neho mozem cakat...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

qwerty-xyz: Výzor ovplyvňuje povahu, no neurčuje ju. ---- toto je pravda, len si to lepsie napisal.

:wink: po druhe, niekedy to bolo ako z toho serialu, . . .
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

qwerty-xyz napísal:vyzor suvisi s povahou ephramko, a od vyzoru sa odvija kopec dalsich vlastnosti, dokazane overene, nemozes to popriet, trochu ma tu este poprovokuj a rozpisem sa ti o tom, .... :) ale neodporucam, musel by si mi dat za pravdu a to neprekusnes . . .
S tymto vsak musim suhlasit aj ja... holt ak clovek nevie zaujat tym ako vyzera musi sa vypracovat aby vedel zaujat nejak inac... napr tym aky je to nepovrchny dobrak a pozitivna zmena pre pripadnu dievcinu ktora doteraz chodila so samymi pribrzdenymi krasavcami... naopak pekny ludia sa pretvarovat nemusia lebo vedia ze o nich bude zaujem tak ci tak...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

vzajomne pritahovanie je medzi partnermi velmi dolezite. Kazdy mame vo svojom vnutri urcity ideal
zeny/muza ale je to iba ideal ktory zo skutocnostou vecsinou nema vela spolocne, lebo zivot je hlavne o kompromisoch.
Napísať odpoveď