Battlefield: Bad Company 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield: Bad Company 2
všetky predchádzajúce updaty tam už sú vrátane Vietnam.. Preto tých 2,5gb.
Uz druhy krat patch co ma cez 2gb... lutujem ludi s DSL...
kazdy novy patch obsahuje aj predosly, preto taka velkost
-
xH4wK
OT:FR33RIDER napísal:Uz druhy krat patch co ma cez 2gb... lutujem ludi s DSL...
To je nic ... patch na Witchera ma 9GB pretoze steam... a po patchi sa mi nieco dodrbalo tak znova taha 12GB, o yeah.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
stále lepšie ako ťahať 23GB kvôli tomu že mi steam dodrbal hru.. A mám DSL
presne preto nekupujem hry cez steam
co nemam v ruke tomu neverim...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No neviem. U mna steam funguje dokonale. Dokonca mi idu hry aj po reinstalovani windowsu na Ccku co by nemalo kedze mam iny Win atd.
-
Runes
Addict
tak tak mne steam tiez funguje tak ako cem nemam problem z nicim a hlavne sa mi to stara o stale aktualizovanu hru, to ze tebe s DSL sa daco do... zato moze tvoje pripojenie nie steam abo daku inu kulehu mas. Jedine co ma mrzi pri steame je to ze som tak trosku zberatel a daktore hry chcem mat doma v krabicke a oto tachsie sa mi kupuju ked uz ich raz mam i ked len v digitalnej podobe
-
Michaelo
Hardcore addict
No pekne. Od kedy je beta BF3jky tak tu nikto neni 
tomu ver
ododnes zacali aj servery s dalsou mapou uz s technikou
ododnes zacali aj servery s dalsou mapou uz s technikou
caute chcem sa spytat ci neviete skade zohnat AMD DRIVER 11.7... skusal som aj amd stranku nasiel som ale mal som rozmazany obraz a nesla mi graficka... tak keby ste vedely ako tak dik za radu.. potrebujem to k BF3 BETA. dakujem vopred
-
Michaelo
Hardcore addict
Stiahni si najnovsi pre tvoju grafiku. Tie beta ovladace ti netreba. Mne to ide aj bez nich.
uz to ide ale mam low procesor na vianoce idem kupit 6 jadrovy nech to ide dobre
6 jadro ti je na hry maximalne zbytocne
i5 2500 a nemas najmansi problem...brzda bude urcite grafika
i5 2500 a nemas najmansi problem...brzda bude urcite grafika
-
lekoklatik
VIP
Na tetris možno, inak tým nič nepokazí.wladas napísal:6 jadro ti je na hry maximalne zbytocne
-
MichalkoOo
Zablokovaný
určite tým nič nepokazí ale výkon bude niekoľkonásobne vyšší ako u 2500K
niekolkonasobne nizsi?MichalkoOo napísal:určite tým nič nepokazí ale výkon bude niekoľkonásobne nižší ako u 2500K
-
Michaelo
Hardcore addict
No moze mat aj pravdu. Pocet jadier neznamena ze budes mat hned vyssi vykon. Nezabudaj ze este dnes su akplikacie co nevedia vyuzit 2 jadrove CPU a je ich dost co nevyuziju 4 jadra. A na 6 jadier ich je len hrstka takze vykon ti to nezlepsi.
Je to preto ze uvadzany takt CPU (napr. 3GHz) sa rozpocita medzi 6 jadier (teda 3GHz : 6 = 0.5 GHz jedno jadro).
No u 4 jadra to je o niecom inom. Aplikacie ho plne vyuzivaju a takt sa deli len medzi styri jadra (3GHz : 4 = 0.75GHz jedno jadro) a teda kazde jadro samo o sebe ma vyssi takt ako ten sestjadrak z ktoreho ti hra vyuzije len 4ri jadra. A teda 2500K bude mat vyssi vykon.
Nehovorim ze to tak je vo vsetkych hrach ci aplikaciach a ze to tak bude aj v buducnosti no ako som spomenul stale existuju aplikacie a hry len na jedno jadro
Kym nereendrujes video tak ti je 6jadier na h. Ja osobne mam 2500K nataktovane na 4.3 GHz a vsetko slape jak hodinky (PI na 1M mi vypocital za 8 sekund a nikto tam od vtedy nedal lepsi vysledok).
Precital som si to posebe a neni to vtip ale realita chlape. Aspon sa podpis do tej karmy lamo.
Je to preto ze uvadzany takt CPU (napr. 3GHz) sa rozpocita medzi 6 jadier (teda 3GHz : 6 = 0.5 GHz jedno jadro).
No u 4 jadra to je o niecom inom. Aplikacie ho plne vyuzivaju a takt sa deli len medzi styri jadra (3GHz : 4 = 0.75GHz jedno jadro) a teda kazde jadro samo o sebe ma vyssi takt ako ten sestjadrak z ktoreho ti hra vyuzije len 4ri jadra. A teda 2500K bude mat vyssi vykon.
Nehovorim ze to tak je vo vsetkych hrach ci aplikaciach a ze to tak bude aj v buducnosti no ako som spomenul stale existuju aplikacie a hry len na jedno jadro
Kym nereendrujes video tak ti je 6jadier na h. Ja osobne mam 2500K nataktovane na 4.3 GHz a vsetko slape jak hodinky (PI na 1M mi vypocital za 8 sekund a nikto tam od vtedy nedal lepsi vysledok).
Precital som si to posebe a neni to vtip ale realita chlape. Aspon sa podpis do tej karmy lamo.
Tak to je blbost: http://www.tomshardware.co.uk/forum/243 ... ssors-work
Ked mas napr. quad core 3,2 Ghz, tak kazde jadro bezi na 3200 MHz.
Ked mas napr. quad core 3,2 Ghz, tak kazde jadro bezi na 3200 MHz.
o processoroch asi nevies nic, vsak? kravina jak mrakMichaelo napísal:No moze mat aj pravdu. Pocet jadier neznamena ze budes mat hned vyssi vykon. Nezabudaj ze este dnes su akplikacie co nevedia vyuzit 2 jadrove CPU a je ich dost co nevyuziju 4 jadra. A na 6 jadier ich je len hrstka takze vykon ti to nezlepsi.
2500k na 4.3 neni nic extra, taky normal by som povedal, a lepsich PI vysledkov je vela, len si ich asi este nevidel (alebo nechcel vidiet)