Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Seth ale ty uz konečne pochop že niekomu to proste tak vyhovuje a s tým uz nic nespravis..
-
guess.whoo
Redeemer
nejde o to, ze to niekomu vyhovuje. oni to prezentuju ako keby vacsi screen nikomu nevyhovoval a ostatne spolocnosti nemaju know-how ako oni, pricom je to kravina. este som sa nestretol s nikym, kto by tvrdil, ze presiel na mensi screen kvoli tomu, ze ho nevedel ovladat jednou rukou. dovod bol tusim len jeden - babe sa nezmestila 4,3-ka do dzinsov ..
Neviete, ako casto a ci v najblizsej dobe bude akcia na Navigon? Podla mna je to naj navigacia, ale 70€ za nu nedam, ked konkurencia ma to iste za 30-35. Ma tu niekto inak Navigon?
-
xH4wK
Kup si radsej Sygic, Slovenska firma a support celkom unosny
ja ju mam a ziadny problem
-
seth82
Darca
adr0z: Myslím, že guess.who to vystihol jasne a presne.
Vidím, že O2 sa nejako nechce vôbec informovať o tom, že koľko bude ten iPhone stáť. Avšak už bolo oznámené, že aké budú tarify u operátorov a čuduj sa svete, podľa všetkého bude vraj najlacnejší model bez paušálu stáť iba 499 libier, čomu sa mi nejako nechce veriť...
http://www.techradar.com/news/phone-and ... rs-1031489
Vidím, že O2 sa nejako nechce vôbec informovať o tom, že koľko bude ten iPhone stáť. Avšak už bolo oznámené, že aké budú tarify u operátorov a čuduj sa svete, podľa všetkého bude vraj najlacnejší model bez paušálu stáť iba 499 libier, čomu sa mi nejako nechce veriť...
http://www.techradar.com/news/phone-and ... rs-1031489
Ved ten clanok je od nejakeho fanboya. Podla mna by bol 4" displej asi najlepsia volba pre iPhone.guess.whoo napísal:nejde o to, ze to niekomu vyhovuje. oni to prezentuju ako keby vacsi screen nikomu nevyhovoval a ostatne spolocnosti nemaju know-how ako oni, pricom je to kravina. este som sa nestretol s nikym, kto by tvrdil, ze presiel na mensi screen kvoli tomu, ze ho nevedel ovladat jednou rukou. dovod bol tusim len jeden - babe sa nezmestila 4,3-ka do dzinsov ..
Pri Android telefonoch mas rozne velkosti a kazdy si moze vybrat displej aky mu vyhovuje. Lenze Apple predava len 1 telefon a musi spravit taky telefon, ktory bude vyhovovat milionom ludi. Som na 100% isty, ze keby iPhone mal napr. 4,3" displej tak by predaje boli ovela nizsie.
Ked uz sme pri predajoch: Predobjednavky 4S-ka boli vypredane za menej nez 24 hodin. Dalsie kusy budu dostupne az o 1-2 tyzdne. http://www.iphonehacks.com/2011/10/ipho ... apple.html
//teraz som si vsimol ze Apple na svoju youtube stranku uploadol cele video z iPhone 4S pressky. Dokonca je tam aj FullHD kvalita. Uzitocne pre tych, ktori sa nechcu trapit s iTunes.
-
guess.whoo
Redeemer
kto vie ake by boli predaje keby dali napr. 4 palcovy display. to sa zrejme nedozvieme, mozno 5ka
-
xH4wK
Ako mne osobne 3,5" displej je akurat, vacsi by som uz mal problem ovladat jednou rukou.
Ak mam zoradit najlepsie navigacky tak od naj:H@wk napísal:Kup si radsej Sygic, Slovenska firma a support celkom unosnyja ju mam a ziadny problem
Navigon - Tom - iGo - Sygic
A mam odskusane vsetky. Sygic je najhorsi
-
xH4wK
No neviem ako predtym ale teraz co maju najnovsie verzie tak tie su super.
Este raz sa spytam. Kto mi vie poradit dobry zarucny servis v BA??
suhlas, kedze maju rovnaky mapovy source ako TomTom tak navigacia na adresu konci za hranicami madarska minimalne smerom do Srbska a Rumunska. dalej su len najhlavnejsie cesty, ak vobec su. Navigon sa mi osvedcil najviac
otec tiež používe denno denne Sygic a no problem
Seth, ako som napisal: v krajinach kde je realne zmapovane vsetko problem byt nemoze. Ale ked sa chces dostat do hotela ci ku pamiatke niekde v Riti Majovej tak ta nahneva ked ta navigacia straca (v Madarsku ta taha cez Tiszu na mieste kde je to nemozne), alebo netusi kam chces ist...
Verim, ze na Vianoce bude mat Navigon zlavu, dovtedy to nejako vydrzim.
-
xH4wK
ja mam sygic asi rok mozno aj dva, predtym na Androide a teraz na iphone a nestazujem sa, stale navigovala spravne a nemala problemy...
Urcite by som nedal za navi 89 eur kolko stoji Navigon... oproti rovnakej verzii u Sygicu 29 eur !!!
Urcite by som nedal za navi 89 eur kolko stoji Navigon... oproti rovnakej verzii u Sygicu 29 eur !!!
Ano, ale zober si len to, ake maju oba mapove podklady a ako casto sa aktualizuju.
-
seth82
Darca
jackb: Eh? Ja som predsa nič o navigácii nepísal...Ale ak môžem poradiť, tak TomTom, ten je spoľahlivý a ešte nesklamal. A ak si zaplatíš updates, tak máš pravidelné obnovovanie dopravnej situácie priamo v tom.
Pri Navigone su vsetky updaty dozivotne zadarmo. Okrem pluginov, napriklad pre kamionistov.
-
xH4wK
btw, z netu:
Briefly these are the differences:
----------------------------------Sygic-------TomTom-------Navigon
Visual speed warning:-------------- Yes -------Yes----------- No
Audio speed warning: --------------Yes ------- No ----------- No
Red light camera warning: ----------Yes -------Yes----------- No
Speed camera warning -------------Yes -------Yes------------No
Warn when approach school:--------Yes --------No ----------- No
Use standard iPhone keyboard--------No --------Yes-----------Yes
Pinch/spread maps------------------ No --------Yes ---------- Yes
Simulation of trip ------------------- Yes--------Yes --------- Not really
Easy to read navigation screen-------Yes--------Yes --------- Not so good
Road contains speed limit------------ 99.99%---99.99% ------ 0.00001%?
How up to date is the map------------Very -----Very ------ Not as to date
Price--------------------------------$80--------$100-------- $70
Uses iphone interface ---------------Not at all---fully---------- fully
GPS reception strength ------------- Strongest--Medium------Weakest
Choose night and day skin----------- No---------Yes --------- No
User-defined distance b4 POI warning--Yes----does not warn--Does not warn
Contact integration------------------ No ------ Yes ---------- Yes
POI quality-------------------------- Good -----Good--------Not as good.
Reality view--------------------------No--------No-----------Yes
Hope this helps
My preference now:
1. Sygic
2. TomTOm
3. Navigon