S ním som mal česť osobne. Je to veľmi nesympatický človek.MIRV napísal:Včera v autobuse bol Vincent Lukáč...WTF? Nevedel som, že nejakí posranci aj využívajú hromadnú dopravu. Možno si ešte nekúpil auto odkedy mu podpálili to staré.
Aku najznamejsiu osobu ste stretli?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku najznamejsiu osobu ste stretli?
-
spojka13
Darca
Mokrý minule u nas v predajni nahanal jeden NTB, a Patrikovi Hermanovi som predal mobilny telefon...
///že celebrity
///že celebrity
Osobne som stretol Karembeua, Roba Vitteka, Mareka Hamšíka (spoločný tréning). Naposledy Počiatka na Donovaloch. V obchode nakupovali u mňa Jozef Adamovič, Ľubomír Kaník, Vratislav Greško, Richard Zedník, Peter Budaj. Bolo ešte pár ďalších, ale na toto som si momentálne tak na rýchlo spomenul.
ja som stretol v BB Kolenika z panelaku alias Maslak
Martikán - tatralandia 
Ešte Marián Čekovský
-
seth82
Darca
Možno to sem patrí iba čiastočne, ale tak od zajtra budem mávať semináre s týmto človekom, ktorý je v oblasti medzinárodného práva veľmi známy a uznávaný a dokonca je aj "Sir", teda bol mu udelený titul od kráľovnej... http://www.law.leeds.ac.uk/about/staff/subedi/
ibi maiga a jozo procko
, a este vilo rozboril (s jeho dcerou som chodil do skoly)
a koza bobkov 
Vcera sme v nemocnici na stazi so spoluziakom cakali na vytah a neviem preco, mozno to robilo to biele oblecenie dookola pobehoval a telefonoval nervozny Jozko ziletka Golonka, asi tam mal nejakeho kamarata, tak sa nam uctivo pozdravil aj telefon od ucha odtiahol 
nedávno som stretol Mravca čo si moderoval na námestí v meste ... a nejaké 3 roky dozadu v Puluse herca Přemysl Boublík
Kylie Minogue, na letisku som sedel s celym muzstvom TFC
a Giorgo Armani ci jak sa vola... to som videl na jeho 66metrovej lodicke v ST. Tropez...
-
erytrocyt
VIP
Jou, zabudol som na Vila Rozborila. Bolo to na Štedrý večer. Rozbolel ma zub. A to tak, že príšerne. Kebyže nie zubár odrežem si sánku od bolesti. Otec ma aj s vtedajšou priateľkou odviezol na pohotovosť na Toryskú. Doktor ma vzal dnu, priateľka ostala v čakárni. Doktor zhodnotil, že zub musí von. Ok, dal mi injekciu, zobral kliešte, zub sa zlomil. Kua. Tak teraz dláto, také kladivko či čo to bolo, a ten koreň mi začal vysekávať. Poviem úprimne, sedel som tam s otvorenou papuľou, krv všade, odsávačka v ústach, hotový horor. A tie zvuky, to bolo ako keď baníci v bani rúbu uhlie. Ale bolesť žiadna. Doktor dokončil dielo skazy, koreň vysekal. Ranu vyčistil, poradil aby som nejedol a pod. Otvoril som dvere ordinácie sveter som mal od vody, slín, krvi a neviem čoho všetkého ešte, spotený. A v čakárni vedľa mojej kočky kto nestál a nečumel na mňa ako puk? No Vilko Rozboril. Asi sa ma aj chcel niečo opýtať, ale po tomto zážitku som na neho zrejme položil taký pohľad, že ho prešla chuť 
Priateľka mi potom hovorila, že s ňou prehodil pár slov, že čo to tam v tej ordinácii s tým človekom robia
On tam vtedy bol so svojou priateľkou či manželkou, neviem, bola to proste žena s ktorou tam prišiel za ruky.
Priateľka mi potom hovorila, že s ňou prehodil pár slov, že čo to tam v tej ordinácii s tým človekom robia
On tam vtedy bol so svojou priateľkou či manželkou, neviem, bola to proste žena s ktorou tam prišiel za ruky.
dnes som stretol Snopka
dal mi aj podpis 
Ja som stretol Rytmusa ked ma skoro zrazil...

-
skypej
Medium Star
v LA som bol asi tak 30 min. na natacani serialu Mentalista .. ja osobne neviem o com je ten serial .. ale toho hlavneho hrdinu toho serialu ..
-
Anem
Star
Tiger Woodsa pod Eiffelovkou.
Denne sa stretávam s Alexandrom Bártom a v pondelok som sa stretol zo Zuzanou Fialovou, Slávikom a aj z Henrietou Mičkovicovou ..
Jančiho Slotu v ZA na námestí 
aspoň triezveho? 
To ja som raz Slotovi tlacil auto zo zaveja vo Vratnej pri jeho "chate"
Dufali sme ze nam potom aspon posle flasu, ale utvrdili sme sa v tom ze to je k***t a neposlal