prepac, mal to byt Filipito. ta zlata sa mi v tejto teme asociuje s tebou, preto ten preklep. sryseth82 napísal:jackb: Eh? Ja som predsa nič o navigácii nepísal...Ale ak môžem poradiť, tak TomTom, ten je spoľahlivý a ešte nesklamal. A ak si zaplatíš updates, tak máš pravidelné obnovovanie dopravnej situácie priamo v tom.
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
BTW trosku stare, pozri sa len na ceny, tiez sa pomenilo viacero veci v popise, napriklad:H@wk napísal:btw, z netu:
Choose night and day skin - to ma navigon uz pekne dlho.
Daj sem zdroj (najskor 2 roky stary tipujem)
-
xH4wK
Ide hlavne o to, ze chces kupit predrazenu navi ku ktorej je ovela lacnejsia a rovnako dobra alternativa, to sa snazim vysvetlit...
Ale rob ako chces, len som sa snazil poradit.
Ale rob ako chces, len som sa snazil poradit.
Takze zdroj nedas?
-
xH4wK
Neviem sice naco ti to bude, ale tu je: http://www.mactalk.com.au/59/71601-what ... post850464
btw, nie len navigon sa za 2 roky zmenil ale taktiez Sygic..
btw, nie len navigon sa za 2 roky zmenil ale taktiez Sygic..
Az na to, ze obe som vyskusal v najnovsich verziach pred 4 dnami. Na ceste a Sygic ma cestou domov navigoval cez pole pri Sali.
A moje nadludske schopnosti o tipovani o veku zdroja sa potvrdili ako pravdive:
18th August 2009 07:59 PM
Este nieco?
Este nieco?
-
xH4wK
Neviem preco reagujes stylom 'este nieco' len som sa snazil poradit ... neviem sice preco ta navigoval cez pole, asi si si nenastavil spravne nastavenia trasy ale nechcem to riesit, kupuj co uznas za vhodne, a ked ta raz navigon posle cez pole tak si uzi ten rozdiel 50 eur 
Objednal som si knihu Steve Jobs od Waltera Isaacson-a. http://www.amazon.com/Steve-Jobs-Walter ... 1451648537
Dufam ze nebudem sklamany. Potom napisem ci sa to oplatilo
Dufam ze nebudem sklamany. Potom napisem ci sa to oplatilo
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a nemal si nahodou nastavenu najkratsiu trasu?icefiresr napísal:Az na to, ze obe som vyskusal v najnovsich verziach pred 4 dnami. Na ceste a Sygic ma cestou domov navigoval cez pole pri Sali.
Este nieco?
-
xH4wK
Inak ja som pred chvilkou mal taku chut sa smiat ked som si precital na webe o tom ake problemy ma SGS II (skvrny na fotkach, padanie systemu, restarty atd), ako tu kazdy pisal ze je to lepsi telefon ako iphone, ale za cely cas co iphone mam som ziadny problem nemal, som sam ?
Nechcem vyvolavat flame, len tak mi napadlo ze sa podelim :d
-
guess.whoo
Redeemer
ta skvrna na fotkach je viditelna len ked sa foti cisto biela plocha..a kto uz foti steny 
-
Blackangel
Light Star
aj ja si myslim ze apple produkty su vynikajuce... predtym som pouzival samsung abo nokiu ale na apple nemá teda moj nazorH@wk napísal:Inak ja som pred chvilkou mal taku chut sa smiat ked som si precital na webe o tom ake problemy ma SGS II (skvrny na fotkach, padanie systemu, restarty atd), ako tu kazdy pisal ze je to lepsi telefon ako iphone, ale za cely cas co iphone mam som ziadny problem nemal, som sam ?
-
seth82
Darca
H@wk napísal:Inak ja som pred chvilkou mal taku chut sa smiat ked som si precital na webe o tom ake problemy ma SGS II (skvrny na fotkach, padanie systemu, restarty atd), ako tu kazdy pisal ze je to lepsi telefon ako iphone, ale za cely cas co iphone mam som ziadny problem nemal, som sam ?
//na rozdiel od teba som mal 3 rôzne iPhony, nie 2 mesiace, ale tri roky. Priestoru na problémy bolo dosť, od prvého s nekompatibilným jackom, ktorý sa večne kazil a zle v ňom sedeli slúchadlá, po padanie aplikácií na všetkých troch (na tom treťom som ani raz nemal jailbreak, všetko tam bolo plne legálne, na rozdiel od poniektorých tu), problémy s GPS a loadom v prípade TomTomu pri štarte, stalo sa to veľa krát, keď sa to rozbehlo, tak to už fičalo bez problémov, stratená reakcia veľkého tlačidla, musel som kvôli tomu robiť restore. Pokračovať sa mi nechce, ale vzhľadom na to, že máš iPhone dva mesiace, by si mal radšej pomlčať. Skúseností mám určite viac ako ty, žiaden prístroj nie je bezchybný a výnimkou nie je ani kultový iPhone. A nie, nie som sám, kto mal s iPhone problémy, stačí si spomenúť na death grip. A nie, SGSII a ani SGS1 death grip nemajú, napriek tomu, že to tu poniektorí spomínali.
-
xH4wK
Citas vobec co pisem, asi nie co ? 
Ale nepotesim ta, ja nemam cas na flame a aj pisem zeflame nechcem, len ze mi to prislo vtipne a smiesne.
Inak mi pride taktiez funny, ze ty asi ako jediny z celeho fora si mal na svojom iphone vsetky problemy sveta
Apple HATES you
na margo toho, mam iphone asi 2 mesiace a ziadny pad ani aplikacii a hier ktorych mam cez 100.. (taktiez ani u mojich kolegov worldwide co ich poznam a bavil som sa s nimi) Apple loves me !
... inak vsimol si si, ze ja som nenapisal do temy o SGS ale do temy o iphone. Coz oni vacsinou pisu sem
Ale nepotesim ta, ja nemam cas na flame a aj pisem zeflame nechcem, len ze mi to prislo vtipne a smiesne.
Inak mi pride taktiez funny, ze ty asi ako jediny z celeho fora si mal na svojom iphone vsetky problemy sveta
Apple HATES you
na margo toho, mam iphone asi 2 mesiace a ziadny pad ani aplikacii a hier ktorych mam cez 100.. (taktiez ani u mojich kolegov worldwide co ich poznam a bavil som sa s nimi) Apple loves me !
... inak vsimol si si, ze ja som nenapisal do temy o SGS ale do temy o iphone. Coz oni vacsinou pisu sem
-
guess.whoo
Redeemer
alebo mozno ze ho mas len priliz kratko
-
xH4wK
neviem teda, robil som s nim uz vselico a ak Apple nema zabudovane nejake zlobitko ktore sa prejavi po case, tak co sa moze stat ?
snad nie MAGIC ?
-
guess.whoo
Redeemer
nie vsak ale OS je OS, aj win sa casom spomaluje
-
JaQuBe
Medium Star
Pár čisiel:
Za prvých 24 hodín predobjednávok sa objednalo 1 000 000 kusov !
Po smrti Steva Jobsa vzrástol dopyt po jeho biografii o 42 000 % !
Za prvých 24 hodín predobjednávok sa objednalo 1 000 000 kusov !
Po smrti Steva Jobsa vzrástol dopyt po jeho biografii o 42 000 % !
Potvrdene: iPhone 4S CPU bezi na 800MHz a kapacita pamate je 512MB.
http://www.macrumors.com/2011/10/11/iph ... -iphone-4/
http://www.macrumors.com/2011/10/11/iph ... -iphone-4/
to aj 4ka beží na 800?