Btw takou rychlostou sa tam da ist maximalne autom, ktore ma brzdy v dokonalom stave. Na okraji je kopa strku po cely rok a jazdi tadial dost vela nakladnych aut, ktore ked stretnes v tych 90 stupnovych zakrutach, tak sem taky nezmysel nenapises.
Vaša Top Speed
Re: Vaša Top Speed
Nechapem ako mozes o canopusovi pochybovat. Napisal, ze isiel 110, tak isiel 110. GPSkovych. Dole Stiavnicou ..
Btw takou rychlostou sa tam da ist maximalne autom, ktore ma brzdy v dokonalom stave. Na okraji je kopa strku po cely rok a jazdi tadial dost vela nakladnych aut, ktore ked stretnes v tych 90 stupnovych zakrutach, tak sem taky nezmysel nenapises.
Možno mu (abo jeho tachometru) tiež dačo preskočilo ako mne pred dvoma rokmi.. riešil som to tu: http://www.hojko.com/post1235370.html#p1235370
To sa moze stat v zastavanych alebo zalesnenych oblastiach kde ma GPS zly signal, rychlost to pocita iba podla zmeny polohy v case, takze ked zachyti nejake odrazy a zrazu urci polohu o 50 metrov dalej a potom znova spravne, tak vypocitana rychlost moze vyjst nerealna. Taky udaj by sa vsak ako aktualna rychlost nemal ukazat na dlhsie ako par sekund.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
canopusa oziaril uz totalne ten jeho reaktor, to vieme uz davno .)
Felicia 160km/h Medzi Dolným Ohajom a Radavou... som sa bál už že vzlietnem 
Skoda 105l seriovka 140km/h - tachometrovych dolu jahodnou
ja som isiel na Audi a8L 4.2 benzin 260km/h :
a to mam vodicak len mesiac
a to mam vodicak len mesiac
-
RATZINGER666
Darca
audia8: tak to si naozaj dost husty...
dufam, ze Ti ho aj coskoro vezmu...
-
mato951
Star
Predpokladám že auto bolo určite tvoje.... A kde si išiel tych 260?
-
Scorpion90
King
mama bude urcite rada, ked ti pride zapalit sviecku ku pomniku
http://turiec.sme.sk/c/5819498/smrt-vod ... hadou.html
Tento siel udajne "len" 130. Domysli si, co z Teba ostane, ak niekde vpalis v raz takej rychlosti. Kazdopadne pozdrav bohatych rodicov a vypytaj si aj drahsi model truhly, ked sa dorazis.
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Dávaj si pozor chlape. Chodiť rýchlo je gut, ale treba mať aj zdravý rozum. Ak to bolo na diaľnici v DE o tretej ráno tak to neni trestuhodný čin
.
Nemam sa cim chvalit, ale siel som na passate 1.9tdi 77kw 200 (195)km/h fakt milimeter pod 200 no a co je zaujimave, tak na technickom (ktory ma pol roka), je maximalna rychlost 178km/h, takze nechapem ako som mohol vytocit skoro 200... Samozrejme som nesiel dole kopcom a bohuzial som si nevsimol otacky.. mozno v technicaku je maximalna len do otacok, kym nie su "cervene"... nevyznam sa, takze nepoznam frazy ani ako sa to meria atd.. len ma to celkom prekvapilo
-
hojko
Site Admin
Meken: Mozno keby si mal pustene GPS, tak by ta rychlost bola na inej urovni. Kto vie.
-
p4ra
Redeemer
Cca. 245km/h na vlastnom Ford Focus ST, ked som bol sam na dialnici D1 a chcel som vediet, co to vlastne da.
Radarovych (merane cez fotobunku) 285km/h na Audi RS SMS Revo avant. Soferoval majitel. Cesta zo Smokovca do PP. Ja som siel o dost pomalsie 220 km/h.
to si v tej rychlosti stihol zazriet kolko ti ukazuje radar okolo ktoreho prechadzas?
// aha, tak to potom hej
// aha, tak to potom hej
Nie. To sme mali pekne na stojaniku s obsluhou.
-
Michaelo
Hardcore addict
Škoda Octavia 1.6 - 165 Kmph na tachometri
Tá cesta je dosť na prd a tých 165 som dal na rovinke. Viac tam rozhodne nepôjdem (bežne mám cca 130, len som testoval čo to dá), ešte niekde vyletím
Mapa - z hora to tak nevyzerá no tie zákruty sú dosť divoké
Tá cesta je dosť na prd a tých 165 som dal na rovinke. Viac tam rozhodne nepôjdem (bežne mám cca 130, len som testoval čo to dá), ešte niekde vyletím
Mapa - z hora to tak nevyzerá no tie zákruty sú dosť divoké