Vodné fajky
Re: Vodne fajky
bude mi - http://www.smoking-shisha.de/de/Ersatzt ... 35-cm.html pasovať na http://www.sultana.sk/index.php?categor ... &Itemid=71 ? - pýtal som sa na priemer otvoru tanierika(vnútorný) a nakoľko ju teraz nemajú nevedela mi povedať.. kto mi povie že je to sheecool a nie mya nech si to prečíta lepšie....
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ má tá MYA odmontovateľnú násadu na korunku, tak pasovať bude. Priemer otvoru na tácke je veľký dostatočne.
-
p4ra
Redeemer
Tak uz sme s priatelkou nevydrzali a kupili sme si vcera novu fajku.
Je to taka, ako je v prilohe, akurat, ze vaza je modra a nie fialova. Vcera sme aj skusili a je vyborna.
Chcem sa ale spytat, ze ako predist paleniu a ako este viac zvyraznit chut tabaku? Lebo to, co nam vedia spravit v cajovni, taka uplne jemna, nedusiva chut, tak to sa mi zatial nedari urobit. Ako velmi treba naplnit kotlik, atd? Ocenim kazdu radu.
Chcem sa ale spytat, ze ako predist paleniu a ako este viac zvyraznit chut tabaku? Lebo to, co nam vedia spravit v cajovni, taka uplne jemna, nedusiva chut, tak to sa mi zatial nedari urobit. Ako velmi treba naplnit kotlik, atd? Ocenim kazdu radu.
koufy je chutná - tiež som nad ňou premýšľal pred istým časom ako nad druhou fajou...
čo sa týka otázok... študuj - určite to tu bolo viackrát popísané..
čo sa týka otázok... študuj - určite to tu bolo viackrát popísané..
-
jin
VIP
p4ra: Gratulujem ku prírastku! 
V prvom rade potrebujem vedieť, akú značku tabaku máte, aké príchute a aké používate uhlíky.
Predpokladám, že máte Nakhlu, v lepšom prípade Al-Waha. Každopádne platí zlaté pravidlo, že tabak treba do korunky riadne nadrobiť a nie natlačiť (nie som fanúšikom overpack metódy). Musí byť prevzdušnený, aby sa prepaľoval rovnomerne. Pokiaľ tabak natlačíš, tak hore bude spálený a dolu neprepálený, nakoľko sa ku nemu nedostane teplo. Pokiaľ používate Rýchlozápalné uhlíky odporúčam ich v pravidelných intervaloch posúvať po obvode korunky.
A určite si dokúpte kvalitnejší šlauch, ako je henten sériový. To posunie celú fajku o level vyššie.
V prvom rade potrebujem vedieť, akú značku tabaku máte, aké príchute a aké používate uhlíky.
Predpokladám, že máte Nakhlu, v lepšom prípade Al-Waha. Každopádne platí zlaté pravidlo, že tabak treba do korunky riadne nadrobiť a nie natlačiť (nie som fanúšikom overpack metódy). Musí byť prevzdušnený, aby sa prepaľoval rovnomerne. Pokiaľ tabak natlačíš, tak hore bude spálený a dolu neprepálený, nakoľko sa ku nemu nedostane teplo. Pokiaľ používate Rýchlozápalné uhlíky odporúčam ich v pravidelných intervaloch posúvať po obvode korunky.
A určite si dokúpte kvalitnejší šlauch, ako je henten sériový. To posunie celú fajku o level vyššie.
-
javatar
Hardcore addict
p4ra - par rad (to aby bol zaklad zhrnuty na mieste a v bodoch)
1. nakladaj volne, tabak tam uloz nie tlac
2. tabak v ziadnom pripade nesmie byt v priamom kontakte z alobalom
3. voda musi byt chladna - lad pomaha
4. vody nesmie byt prilis vela (potom ju nasavas do hadice) ani prilis malo (potom nechladis dym)
5. uhlik musi byt dobre rozpaleny a v pripade zmeny chuti na popolovejsiu ho staci presunut nech ohrieva ine casti korunky
6. nepouzivat RZU, radsej prirodne
7. velmi vlhke tabaky len v korunke typu vortex/phunnel
a ak mi este nieco napadne tak to editujem
1. nakladaj volne, tabak tam uloz nie tlac
2. tabak v ziadnom pripade nesmie byt v priamom kontakte z alobalom
3. voda musi byt chladna - lad pomaha
4. vody nesmie byt prilis vela (potom ju nasavas do hadice) ani prilis malo (potom nechladis dym)
5. uhlik musi byt dobre rozpaleny a v pripade zmeny chuti na popolovejsiu ho staci presunut nech ohrieva ine casti korunky
6. nepouzivat RZU, radsej prirodne
7. velmi vlhke tabaky len v korunke typu vortex/phunnel
a ak mi este nieco napadne tak to editujem
-
p4ra
Redeemer
jin, diki. 
Tak skusim po poradi. Uhliky mame Instant Lite Natur 40mm (prirodne uhliky) a tabaky, ako si povedal jin mame aj Al Waha, aj Nakhla. Vcera som pozeral nejake video na YouTube a tam nejaka moslimka hovorila, ze je dolezita strana alobalu? Je to pravda? Moze byt, ze chybu som spravil, ze tabaku som tam dal trosku viac a nebol velmi rozdrveny na jemne kusky, skusim to tak. Co sa tyka vody, tak som ju dal tak akurat, ako bolo aj v navode k fajke. Najprv som dal vela, ale isla cez trubicu, potom som vylial a uz bolo v pohode. Lad som tam dal. Mam taky pocit, ze bude tym, ze som dal tabaku vela a nebol dobre rozdrobeny. Skusim to urobit preciznejsie, a potom sa podelim. Diki za rady.
Tak skusim po poradi. Uhliky mame Instant Lite Natur 40mm (prirodne uhliky) a tabaky, ako si povedal jin mame aj Al Waha, aj Nakhla. Vcera som pozeral nejake video na YouTube a tam nejaka moslimka hovorila, ze je dolezita strana alobalu? Je to pravda? Moze byt, ze chybu som spravil, ze tabaku som tam dal trosku viac a nebol velmi rozdrveny na jemne kusky, skusim to tak. Co sa tyka vody, tak som ju dal tak akurat, ako bolo aj v navode k fajke. Najprv som dal vela, ale isla cez trubicu, potom som vylial a uz bolo v pohode. Lad som tam dal. Mam taky pocit, ze bude tym, ze som dal tabaku vela a nebol dobre rozdrobeny. Skusim to urobit preciznejsie, a potom sa podelim. Diki za rady.
-
jin
VIP
Absolútne nezáleží, na akej strane je.
Tabak dobre rozdrob, prevzdušni a nalož tak, aby sa nedotýkal alobalu.
Prírodné uhlie chválim!
Príjemné bafkanie prajem
Tabak dobre rozdrob, prevzdušni a nalož tak, aby sa nedotýkal alobalu.
Prírodné uhlie chválim!
Príjemné bafkanie prajem
-
rufus59
Light Professional
Ja len dúfam, že na smoking shisha stihnu do objednávky doplniť Aladin three fialovu 
-
p4ra
Redeemer
Tak som sa riadil vasimi radami a musim povedat, ze dnes to bolo o niecom UPLNE inom. Krasne jemna, bafkali sme cca. 45 minut hroznovu. Parada! 
Akú značku ?
na chate sme mali tmavé hrozno od nakhly (rada el basha) ale nechutilo to moc ako hrozno, skorej ako nejaké černicovo-ríbezlové cukríky ,také mierne nasladlé a mierne umelé.Ale tak dalo sa to fajčiŤ
ružový mix ovocia to chvalabohu nebol (to inak ani najväčšiemu nepriateľovi neodporúčam).
-
p4ra
Redeemer
Nakhla, zelene hrozno. 
EDIT: Chcem sa este spytat, neviete preco ma boli po bafkani hlava?
2 dni za sebou sme si dali a vzdy ma po chvili, ked sme prestali zacala boliet hlava. Vdaka.
EDIT: Chcem sa este spytat, neviete preco ma boli po bafkani hlava?
lebo fajcis nakhlu 
-
p4ra
Redeemer
Tak aku znacku mam kupit najblizsie teda? Dakujem.
elements, al fakher, starbuzz, romman
u nas z nich kupis len elements
u nas z nich kupis len elements
u nás kúpiš všetko (skoro),len treba hladať
Inak to može byť aj tým, že príjmaš málo kyslíka,treba pritom piť nejký nápoj ,najlepšie čaj alebo aj čistú vodu,netreba ťahať príliš intenzívne ,potom to bude OK
Inak to može byť aj tým, že príjmaš málo kyslíka,treba pritom piť nejký nápoj ,najlepšie čaj alebo aj čistú vodu,netreba ťahať príliš intenzívne ,potom to bude OK
@Merco
ja som myslel nase obchody samozrejme
ja som myslel nase obchody samozrejme
jáj tak to je druhá vec,bývať v takej kalifornii ...
-
p4ra
Redeemer
To je pravda, ze tekutin som mal malo a tahal som intenzivnejsie. Skusil zmenit pristup. Vdaka. 
-
jin
VIP
Tabak dokážem zohnať takmer akýkoľvek, stačí sa opýtať v SS.
Čo sa týka bolesti hlavy - fajčíš Nakhlu, takže unwashed tabak - dosť silný. Oplatilo by sa vyskúšať aj iné značky.
Ďalšie dôvody - nedostatok tekutín, prílišná intoxikácia nikotínom, či CO, nevyvetrané atď...
Čo sa týka bolesti hlavy - fajčíš Nakhlu, takže unwashed tabak - dosť silný. Oplatilo by sa vyskúšať aj iné značky.
Ďalšie dôvody - nedostatok tekutín, prílišná intoxikácia nikotínom, či CO, nevyvetrané atď...