Herna PC zostava

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Eldios3232
Amateur
Amateur

Re: Herna PC zostava

Príspevok od používateľa Eldios3232 »

Akoze prave som to chcel ist objednat z pccka ale este som si cital nejake recenzie na pccko a na inych forach su o tomto obchode rozne temy a ostal som ZARAZENY :shock: ... tolko problemov na kope som este nevidel :roll: ... preto som sa rozhodol ze celu zostavu kupim z pcmanie (kde by ma dokonca mala vyjst o nieco lacnejsie a je to aj blizsie)... je tam bohuzial trocha obmedzeny vyber zdrojov preto by som od vas potreboval poradit ktory mam pre moju zostavu zobrat tu je link http://www.pcmania.sk/katalog/228-zdroje/

osobne sa mi najviac pozdaval Fortron FSP500-60GHN 80PLUS BRONZE, 500W ale moze to byt aj drahsie do 70€

Ďakujem
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja by som zobral aspon 600ku Fortron alebo Corsair tiez s certifikatom 80 plus. Ta karta ma spotrebu 250 W v zatazi a procesor 100 W, cim sa dostavas na 350 W bez dalsich zariadeni. Fungovat to zrejme bude bez problemov, ale ak tam budes neskor chciet pridat silnejsiu kartu/procesor, tak uz asi budes musiet menit aj zdroj.
Eldios3232
Amateur
Amateur

Tak ak by to utiahol v pohode ten forton 500W tak ho zoberiem kedze rozsirovat len tak lahko neplanujem a ked uz budem tak potom budem riesit silnejsi zdroj.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tiez vyborny zdroj, ktory som nedavno kupoval ja je:

SEASONIC M12II-620 Bronze - 93,56 EUR
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Prosim ta pekne co si fajcil?! Taky zdroj mu ani len neponukaj. Total sracka! Sa pozri aky ma ventilator a celkovo to urcite nebrat! To uz Fortron Hexa bude lepsi ako toto.

//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 14:33)
A ten Seasonic ano bude v tej kategorii najlepsi, ale na to mu uz nevystacia prachy, rozpocet zial nepusti a bude musiet ist cestou Fortrona co tiez nie je velka slava, ale budiš.

//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 14:39)
MichalkoOo napísal:ide o kvalitu.. LE znamená Low-end - nízka trieda.
SB znamená sandy bridge - socket 1155.
LE NEZNAMENA low end ale limited edition a to je rozdiel. V cene tesne pod 100 Eur mi nehovor, ze je low end. Rozdiel byva v tom, ze maju hlavne limitovanu vybavu.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

máš s tým zdrojom skúsenosti ? asi nie.. Je tichý a vyrába ho Seasonic..
Eldios3232
Amateur
Amateur

Tiez sa mi to nezdalo... vyrobca by si urcite nepisal k produktu ze je to low-end kus :-D ak je to teda limited edition, mohol by som mat s tou doskou problemy co sa tyka kompatibility v buducnoosti? ... na pcmani nemaju seasonic tak mi ho prosim neponukajte ... chcel som aby ste mi poradili najvyhodnejsi zdroj co TAM ponukaju... nechcem zo ziadneho ineho shopu a uz vobec nie 620W elektraren

Ďakujem
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

ja radím toto http://www.pcmania.sk/produkt/228-zdroje/2010424750/ . Mám ho aj ja a je to super zdroj. Úplne tichý a bezproblémový. Takže harlik netrep. Tu je aj recenzia: http://extrahardware.cnews.cz/arctic-co ... rici-zdroj . Vyrába ho Seasonic takže o kvalitu sa netreba báť.
A je jedno či znamená LE ale je to najlacnejšie a najnižšie od asusu..
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

harlik napísal:Prosim ta pekne co si fajcil?! Taky zdroj mu ani len neponukaj. Total sracka! Sa pozri aky ma ventilator a celkovo to urcite nebrat! To uz Fortron Hexa bude lepsi ako toto.
Ty určuješ kvalitu zdroja podľa toho, aký ma zdroj ventilátor? :shock:
Práveže ten zdroj si ľudia celkom chvália, takže žiadny šrot to nie je.

Samozrejme to s tým Low-Endom je úplná hovadina. :D
Napísať odpoveď