Akoze prave som to chcel ist objednat z pccka ale este som si cital nejake recenzie na pccko a na inych forach su o tomto obchode rozne temy a ostal som ZARAZENY ... tolko problemov na kope som este nevidel ... preto som sa rozhodol ze celu zostavu kupim z pcmanie (kde by ma dokonca mala vyjst o nieco lacnejsie a je to aj blizsie)... je tam bohuzial trocha obmedzeny vyber zdrojov preto by som od vas potreboval poradit ktory mam pre moju zostavu zobrat tu je link http://www.pcmania.sk/katalog/228-zdroje/
osobne sa mi najviac pozdaval Fortron FSP500-60GHN 80PLUS BRONZE, 500W ale moze to byt aj drahsie do 70€
No ja by som zobral aspon 600ku Fortron alebo Corsair tiez s certifikatom 80 plus. Ta karta ma spotrebu 250 W v zatazi a procesor 100 W, cim sa dostavas na 350 W bez dalsich zariadeni. Fungovat to zrejme bude bez problemov, ale ak tam budes neskor chciet pridat silnejsiu kartu/procesor, tak uz asi budes musiet menit aj zdroj.
Tak ak by to utiahol v pohode ten forton 500W tak ho zoberiem kedze rozsirovat len tak lahko neplanujem a ked uz budem tak potom budem riesit silnejsi zdroj.
Prosim ta pekne co si fajcil?! Taky zdroj mu ani len neponukaj. Total sracka! Sa pozri aky ma ventilator a celkovo to urcite nebrat! To uz Fortron Hexa bude lepsi ako toto.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 14:33)
A ten Seasonic ano bude v tej kategorii najlepsi, ale na to mu uz nevystacia prachy, rozpocet zial nepusti a bude musiet ist cestou Fortrona co tiez nie je velka slava, ale budiš.
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 14:39)
MichalkoOo napísal:ide o kvalitu.. LE znamená Low-end - nízka trieda.
SB znamená sandy bridge - socket 1155.
LE NEZNAMENA low end ale limited edition a to je rozdiel. V cene tesne pod 100 Eur mi nehovor, ze je low end. Rozdiel byva v tom, ze maju hlavne limitovanu vybavu.
Tiez sa mi to nezdalo... vyrobca by si urcite nepisal k produktu ze je to low-end kus ak je to teda limited edition, mohol by som mat s tou doskou problemy co sa tyka kompatibility v buducnoosti? ... na pcmani nemaju seasonic tak mi ho prosim neponukajte ... chcel som aby ste mi poradili najvyhodnejsi zdroj co TAM ponukaju... nechcem zo ziadneho ineho shopu a uz vobec nie 620W elektraren
harlik napísal:Prosim ta pekne co si fajcil?! Taky zdroj mu ani len neponukaj. Total sracka! Sa pozri aky ma ventilator a celkovo to urcite nebrat! To uz Fortron Hexa bude lepsi ako toto.
Ty určuješ kvalitu zdroja podľa toho, aký ma zdroj ventilátor?
Práveže ten zdroj si ľudia celkom chvália, takže žiadny šrot to nie je.