Čo vám vadí na fore?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vám vadí na fore???
Grim: Nedal, pretoze nie vsetci maju taky velky monitor ako ty.
-
lekoklatik
VIP
Ja nevidím žiadnu reklamu už pár týždňov 
-
Grim
Darca
hojko: ...aha, na šírku som úplne zabudol...my bad.... 
AdBlock?lekoklatik napísal:Ja nevidím žiadnu reklamu už pár týždňov
-
weroro
Flash coder
Martin: Leko to myslel ironicky 
Strašne mi vadí, že max. veľkosť je posraných 10kB. Kto to vymyslel? Priznajte sa! Však skoro žiadny obrázok sa nedá zmenšiť pod 15kB!!!

-
audiotrack
VIP
to že ho ty nevieš zmenšiť, nie je náš problém. Využi tému na to určenú kde ti niekto pomôže. Každý normálny obrázok, dokonca aj animáciu dokážeš pod tú veľkosť zcvrknúť.
-
17
Light Professional
Tu je link na tu temu, ktoru spomina(l) audiotrack: http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html
-
Thommas
Addict
Momentálne ma trocha naserie toto: http://www.hojko.com/potrebujete-pozvan ... 0-480.html Noví používatelia rovno letia sem (pravdaže niektorí) a viac sa ani neukážu. Čo tak zablokovať prístup <50 príspevkovým užívateľom?
-
lekoklatik
VIP
Nemusí ťa to predsa "srať".
Je na každom užívateľovi samotnom, či poskytne svoju pozvánku uźívateľovi s 1 alebo s 1000 príspevkami.
Navyše ten užívateľ na ktorého sa odkazuješ dokonca ponúka výmenu, síce na maďarský torrent (
) ale aj tak.
Je na každom užívateľovi samotnom, či poskytne svoju pozvánku uźívateľovi s 1 alebo s 1000 príspevkami.
Navyše ten užívateľ na ktorého sa odkazuješ dokonca ponúka výmenu, síce na maďarský torrent (
-
Thommas
Addict
Je ich tam viac ako jeden. Skôr by som povedal, že dáka jedna tretina.
Plati to, co napisal lekoklatik - je na kazdom uzivatelovi, aby zvazil, komu da pozvanku. Nikto nema povinnost darovat ju prvemu kto o nu poziada.
-
javatar
Hardcore addict
Dlhy timeout pri vyhladavani v takomto pripade:
1. vyhladam si niekoho prispevky v danom fore/teme
2. viem ze pripevok je starsi tak automaticky preskrolujem dole a kliknem na posledne stranky
3. dostanem hlasku ze vyhladavam rychlo
viem ze je to len okolo 10 sekund cakania... ale vytaca ma to... (zvlast ked kliknem na zlu stranu/preletim stranu a skusam inu)
1. vyhladam si niekoho prispevky v danom fore/teme
2. viem ze pripevok je starsi tak automaticky preskrolujem dole a kliknem na posledne stranky
3. dostanem hlasku ze vyhladavam rychlo
viem ze je to len okolo 10 sekund cakania... ale vytaca ma to... (zvlast ked kliknem na zlu stranu/preletim stranu a skusam inu)
-
masterdead
SysAdmin
Limit medzi vyhladavanim znizeny na 5 sek. V priapde ze to nebude sposobovat problemy to este znizim.
-
axxis
Addict
qwerty sa mi vyhraza fyzickym nasilim cez sukromne spravy. uz neviem co mam robit, som uplne zufaly a vystraseny (co ked si najde?). myslim, ze je to ukazkovy priklad internetovej sikany a citim, ze upadam koli tomu do dlhodobej depresie a mozno aj budem musiet zacat navstevovat odbornika. poradte mi ako sa mam branit 
Povedz mu, ze ak neprestane, tak si ho najdes a pokradnes mu pamatove karty...axxis napísal:qwerty sa mi vyhraza fyzickym nasilim cez sukromne spravy. uz neviem co mam robit, som uplne zufaly a vystraseny (co ked si najde?). myslim, ze je to ukazkovy priklad internetovej sikany a citim, ze upadam koli tomu do dlhodobej depresie a mozno aj budem musiet zacat navstevovat odbornika. poradte mi ako sa mam branit
Nie som si isty, ci mal byt tvoj prispevok mysleny vazne.. Ale ked ano, tak .. Tak radsej navstev toho odbornika, ale nie kvoli qvertymu
-
audiotrack
VIP
súkromné správy sa dajú tiež reportnúť rovnako ako príspevky cez ikonku "stop" v pravej časti vedľa citácie a zmazania správy. Členovia vedenia nemajú možnosť čítať súkromné správy, pokiaľ nie sú nahlásené. Takže ak je to pravda, musíš ich nahlásiť aby sme si ich mohli prečítať a posúdiť to. Následne môže byť querty potrestaný podľa závažnosti napríklad až zablokovaním súkromných správaxxis napísal:qwerty sa mi vyhraza fyzickym nasilim cez sukromne spravy. uz neviem co mam robit, som uplne zufaly a vystraseny (co ked si najde?). myslim, ze je to ukazkovy priklad internetovej sikany a citim, ze upadam koli tomu do dlhodobej depresie a mozno aj budem musiet zacat navstevovat odbornika. poradte mi ako sa mam branit
-
axxis
Addict
pravda to sice je, ale az zablkovanim sukromnych sprav? myslim, ze do extremov ist nemusime.audiotrack napísal:Následne môže byť querty potrestaný podľa závažnosti napríklad až zablokovaním súkromných správ
of kors, ze je uplne seriozny. toto nie je prvykrat co sa mi take nieco stalo. napr. aj uzivatel Masker a dalsi sa mi vyhrazali fyzickym nasilim. ved ahaMmartin napísal: Povedz mu, ze ak neprestane, tak si ho najdes a pokradnes mu pamatove karty...
Nie som si isty, ci mal byt tvoj prispevok mysleny vazne.. Ale ked ano, tak .. Tak radsej navstev toho odbornika, ale nie kvoli qvertymu
this is serious shit a netreba takuto sikanu zlahcovat. vies kolko ludi sa koli tomu obesilo a tak?Masaker napísal:škoda fešák že ta na tých spálených mlynoch nestretnem... resp. nevem jak vypadas:) potom by sme si mohli dat karmu po chlapskyne tak zbabelo ako to vies ty;)
pre mna si len alias na hojku spoza pc ... stroskotanec
-
Hotwire
Addict
slub im ze im budes robit domace ulohy
OLOLOLaxxis napísal:this is serious shit a netreba takuto sikanu zlahcovat. vies kolko ludi sa koli tomu obesilo a tak?