Odblokovanie Zamku na SE ELM poradte pls.
Odblokovanie Zamku na SE ELM poradte pls.
Zdravim vsetkych ,ktory sa vedia pohybovat v odblokovani telefonu.Potrebujem odblokovat zamok tel.na Sony ericsson ELM,ked zapnem telefon a vlozim kod na simkartu tak po jej zadani pyta zamok telefonu ktory som si nastavil ja sam.Ale som ho zabudol.sakra mal som 6miestne cislo ale neviem si spomenut rychlo..nevie mi niekto poradit akym programom ho odstranim a potom si ho mozem zase nastavit. akym programom sa to da na tento typ telefonu--som skusal program XS++ 3.2 ale pise po anglicky ze nepodporuje tento typ tel.a na stranke pise ze podporuje..viete mi niekto poradit akym inym programom alebo novsiu verziu na staihnutie XS++ na telefon SE ELM mam stiahnut?..a podrobne nejaky navod nato by som potreboval .Dik
Re: Odblokovanie Zamku na SE ELM poradte pls.
v sony ericssone to resetuju za 6€, cez operatora tusim za 10€ (kedysi pred rokom...)
..ale ja nechcem zaplatit zato ze som ten kod zabudol..chcem zistit ci sa neda zadarmo to spravit,ak sa da..a preto tu pisem ci vie ako nato..program XS++ mi nepomohol nejako
..vie niekto ako resetnut zamok tel. na SE ELM ?..
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
prehrat FW s obnovou povodnych nastaveni, ak to nepojde takto musis len zaplatit
samozrejme stratis vsetky udaje
samozrejme stratis vsetky udaje
aj keby zoženeš program chýba ti box ... box je krabička v ktorej je čipová karta čo oblbne a reštaruje mobil skôr si nájdi dáky rogram na kombinatoriku a neostava ti nič iné ako skúšať
Možte mi pomoct zabudla som ochranny kod a teraz si to pýta ten kod.. telefonu ako to odblokujem .. mam sonny ericson c510.
Zdravim, mam Elm a myslim ze je softwarovo dost chybny, kedze mi niekto zavola a mne ukaze uplne ine cislo, alebo mi niekto vola a ukazuje mi toho co mi volal asi 5 hovorov dozadu... Potrebujem prehrat sw, no neviem ci postaci obnova nastaveni v telefone alebo to treba robit cez nejaky program, ak ano, cez aky?