Dr. House
Re: Dr. House
Lupus sa vrátil.
haha, House si konečne našiel spriaznenú dušu a je to samozrejme krásna (a bohatá) žena, aj tak sa to časom určite pokašle
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Som zvedavy akym sposobom sa to vrati vsetko do starych kolaji... Prva cast v poho, vzdy sa mi pacili casti mimo nemocnice 
pre mna velmi dobra cast, aj ked som si chvilu musel zvykat na jeho vlasy
zatial nemam velmi co vytknut 
Ja som bol zvedavy co bude s Taubom (
), bohuzial som sa toho nedockal, ale nevadi, diel to bol aj tak dobry. Len ta doktorka podla mna Cuddyovu nenahradi,a le bude len v Houseovom time.
-
mirak2
Hardcore addict
to azijske decko je totalny antiherec a nepasuje tam ani omylom!
a tymto pozdravujem ludi, ktori hovorili a pisali, ze Masters bola zla a skareda..
a tymto pozdravujem ludi, ktori hovorili a pisali, ze Masters bola zla a skareda..
-
Soviet
Darca
s tym suhlasim. Na jej sceny sa nedalo divat. Ale cast super, chvalim aj jednoduche "stratenie" Cuddyovej.
-
Nadeo
Guru wannabe
Taka nesympaticka herecka henta cinanka... Ach.
keby sa tak 13tka vratila, nehadal by som sa
celu cast, ktora sa niesla v znameni "welcome back, House" mi pokazila ta filipinko-korejka ci co to je
nerozumiem ako tam mohli obsadit niekoho, kto tam nepasuje vyzorovo, ani hlasovo a zatial nechapem ani jej postave, ked je zrejmé ze sa 13, chase a taub vratia, pretoze verim tomu ze Greg dosiahne svoje
skoda ze casti z vazenia uz skoncili, malo to svoje caro
skoda ze casti z vazenia uz skoncili, malo to svoje caro
Prvy diel ma dorazil uplne, cele ako to bolo vymyslene az po koniec 
A tato nova sa nam podla mna naschval nema pacit a dufam ze sa jej postava nejak neskor vyvinie...
A tato nova sa nam podla mna naschval nema pacit a dufam ze sa jej postava nejak neskor vyvinie...
Mi to prilso desne nudne ta druha cast, malo postav. Mohli to zdrzat par dielov v tej base. A chyba tam 13.
13 om nom chyba, korejcanka o hovne, taub a foreman uz nerobia jokes ani chase tam neni... house to sam dlho imho neudrzi... ale pri tejto doje*** tendencii sa tam vrati este mastersova a bude to uplny koniec...
-
Nadeo
Guru wannabe
Inac kto si vsimol? House ma naramok, pager a opasok (s kovovymi castami) v MRI 
No ved fajn, ale on tam len spal. MRI nemal spustene.
-
Nadeo
Guru wannabe
V predchadzajucich epizodach tam tahalo veci aj ked to nebolo zapnute (teda neskenovalo to).
Tie magnety su permanentne, takze toto je chyba 
-
Soviet
Darca
Jake: Zas nemozu ludia robit vtipy s nim, ked sa rozlucil s nimi tak ako sa rozlucil
A inak nice catch, ale inak banalita..
-
mirak2
Hardcore addict
ja som si zase vsimol chybny strih, ked house vosiel do tej navstevnej cely a videl foremana, foreman mal pootvoreny macbook, strih z opacnej strany a macbook zavrety, pritom foreman sedi rovnako a bezpohnutia. ale nevadi. zhodneme sa na tom, ze chyby su nepodstatne, azijsky fracek je uplne hrozny 
-
vendo
Guru
niesu, su to klasicke supervodive elektromagnety, takze pokial stroj nezapnes a len sa zasunies dovnutra tak sa ti nic nestaneGothaR napísal:Tie magnety su permanentne, takze toto je chyba
btw, vie si tu niekto vobec predstavit klasicky magnet so silou 1-2T?
Aha, tak potom pardon, ja by som dal krk na to, ze magnety su permanentne, ani som si to nikde neoveroval pred tym ako som poslal prispevok
Ale viem, ze nie su klasicke, tam sa to chladi na teplotu blizku absolutnej nule, nejak mi nenapadlo spojit si to so supravodivostou a tym padom elektromagnetom 
Ale mame aspon ten macbook
Ale mame aspon ten macbook