Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim

Príspevok od používateľa javatar »

miro333 napísal:mam strach ze to nevyjde a ze moja snaha bude zbytocna :(
alebo ju aj ziskas spat alebo sa ty sam "len" stanes lepsim - zbytocnu snahu tu nevidim v ziadnom pripade...
miro333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miro333 »

javatar napísal:alebo ju aj ziskas spat alebo sa ty sam "len" stanes lepsim - zbytocnu snahu tu nevidim v ziadnom pripade...
myslíš, že to stojí za to bojovať ešte? lebo ja chcem, len nechcem byť potom sklamaný
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja myslim ze to co teraz mas robit je pracovat na sebe a to sa oplati vzdy....

nechcem byt sklamany :roll: kto nehra nevyhra, a kto hra - riskuje stratu...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

miro333 napísal:
myslíš, že to stojí za to bojovať ešte? lebo ja chcem, len nechcem byť potom sklamaný
Kto hrá musí rátať s tým, že môže aj prehrať. Ocitol si sa v hre, kde sú Tvoje vklady neisté, no pochybujem, že by si zdupkal. Naviac - tým, že sa staneš lepším, neinvestuješ len do vzťahu, ale aj do seba a ten vklad máš istý.
Musíš rátať aj s tým, že budeš sklamaný, no podľa toho, čo sem píšeš Ti to riziko stojí za to. Paradox je teraz to, že musíš bojovať hlavne sám so sebou a ju nechať žiť - musíš jej dať vydýchnuť.
Z FB si nerob nič...má to asi taký význam, ako kreslenie kriedou na chodník...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Kašli na celý FB, uvedom si aké je to choré, že vzťahy sa tam riešia prostredníctvom statusov. Nedávaj jej najavo, že si nešťastný. Choď von, zabav sa niekde s kamarátmi... Daj jej práve naopak najavo, že sa máš dobre a že si v pohode, že ťa netrápia problémy, ale že si užívaš život. A keď budeš pozitívne naladený, uvidíš, že všetko bude tak ako má byť :)
miro333
Amateur
Amateur

Nj mohla by to byť z jej stran skúška krízy? Skúška či dokážem sám bojovať s problémami bez toho aby som ju zaťažoval? Neviem ako ženy, myslia nechcem byť naivný ani nič. No veľmi mi chýba.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nikto tu nevie čítať myšlienky :/

Ale, snáď ti povedala, čo jej vadí. Tak na tom pracuj ;)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

po takej dlhej dobe sa rozist, tak to musela dobre zvazit - a asi jej vyslo ze rozchod je to najlepsie riesenie (taketo huposti ako break, to je skor alibizmus, resp aby si ten druhy pozvolne zvykol ze uz je koniec)
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

ja naopak nebudu souhlasit s tim statusem, to si tam mohla nechat jen tak, kazdopadne obnovila bych tento vztah pokud to nebylo nic vazneho, co vas zatezovalo, zamyslet se poradne nad tim, co ti dava a pokud ji chces ziskat, zkusit to jinou cestou, nevracet se uz nikdy k tem starym problemum, zkus k ni byt uprimny a rict ji to tak, ze se snazis se sebou neco delat, ale velmi bych na to nespechala. vic se k tomu asi rict neda.
miro333
Amateur
Amateur

Neviem kým v tom vidim zmysel tak to nevzdam. Stale ma nezmazala na fb ani inde kde sme spolu komunikovali. Zistil som tak cez fb že sa ide zabavit niekam s kamoskami. Myslite ze je blbost poslať jej jednu sms a triezvo zaželať prijemnu zabavu milym sposobom? Pomoze to alebo to bude obtazovat?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...skôr obťažovať...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Najskôr by si sa mal ísť aj ty niekam zabaviť so svojimi kamarátmi...
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Bushido napísal:Kašli na celý FB, uvedom si aké je to choré, že vzťahy sa tam riešia prostredníctvom statusov. Nedávaj jej najavo, že si nešťastný. Choď von, zabav sa niekde s kamarátmi... Daj jej práve naopak najavo, že sa máš dobre a že si v pohode, že ťa netrápia problémy, ale že si užívaš život. A keď budeš pozitívne naladený, uvidíš, že všetko bude tak ako má byť :)
Neviem, či je to dobrý nápad. Ak dáš žene po rozchode najavo, že si teraz užívaš život, že ťa netrápia problémy a že si šťastný, môže to zobrať aj tak, že si rád, že to ukončila.
Samozrejme, že sa teraz pred ňou neobviňuj, nezúfaj si ani sa jej nedoprosuj... Daj jej najavo, že ťa to všetko veľmi mrzí, že ti chýba, ale že ťa to nezlomilo ako zápalku a ideš ďalej, ale chceš a túžiš ísť ďalej s ňou.
Ona musí stále vedieť, že si tu pre ňu a že počkáš. Buď trpezlivý, ale maj oči otvorené, aby si včas zistil, ak o teba stratí záujem úplne.
miro333
Amateur
Amateur

Powa presne tieto myslienky viria hlavou aj mne. Presne nad tymto premyslam, ze co robit. Mne stale na nej zalezi, ale ja neviem ako a kedy mam co spravit aby som jej dal najavo ze mi na nej stale zalezi tak aby to nebrala ako vtieranie.

A nechcel by som ju stratil možno kvôli nejakej blbosti :smt017
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Určite ste si predtým prezváňali a tým dávali jeden druhému vedieť, že na seba myslíte. Skús v tom nevtieravo pokračovať aj naďalej. Napríklad...Alebo ak sa stretnete na skype alebo fb, spýtaj sa jej ako sa má, ako to zvláda, nech vie, že sa o ňu stále zaujímaš. Nevnucuj sa jej, z odpovedí zistíš, či jej môžeš povedať, že ti chýba a že ju stále ľúbiš. Daj jej najavo, že si tu stále len pre ňu, všetko musí ísť bokom, ak ti povie, že ťa potrebuje, aj biznis. Ak máte spoločných známych, tak aj prostredníctvom nich sa dozvie ako to ty zvládaš, takže sa sa pred nimi netvár ublížene, nesťažuj sa na ňu a ták...
Ak bude rozmýšľať o tom, že sa k tebe vráti, musíš jej dať istotu, že bude mať ku komu. Bude to nenápadne zisťovať a ty nesmieš zaváhať.
miro333
Amateur
Amateur

Skusil som jej nenasilne prezvonit, no ignoruje ma. Nic sa nestalo.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

no co.. dievcina ma 20; bol si zatial jej jediny vazny vztah.. tak chce vyskusat nieco ine ako chlapca z vedlajsieho valalu. ved svet je predsa plny rozpravkovych princov :D
.
uz to nesil.. a daj aspon tyzden pokoj.
miro333
Amateur
Amateur

ou ... vcera ju kamos stretol na babskej jazde s kamoskami ... ticho sedela, pila dzusik, ze vyzerala byt smutna ..... no neviem co to dievca vlastne chce, ale kazdopadne jej dam pokoj teraz, musim sa prekonat a spravit to, dospel som k tomuto zaveru

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2011, 14:52)
kruta skutocnost zistena ... hnusne, ale cez cudzi nick na pokeci so sexi fotkou ... "pochopila som co je zivot, chcem sa bavit, sancu odomna uz nedostane, je mi jedno ako sa citi a dalsi vztah nechcem" ... takze sa s tym musim zmierit a poreraz sa na to ako necestne sa zachovala po 4 rokoch krasneho vztahu
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Re: Mam problem s laskou, skuste mi poradit prosim

Príspevok od používateľa Fabo »

takze sa s tym musim zmierit a poreraz sa na to ako necestne sa zachovala po 4 rokoch krasneho vztahu[/quote]

Nečestne? Jediný ktorý sa tu zachoval nečestne si ty...
miro333
Amateur
Amateur

bohuzial ano ja viem, ze som bol necestny, ale ked mi nepovedala pravdu a dala mi nadej a pritom to tak ani nie je ... obaja sme sa zachovali necestne
Napísať odpoveď