3ds max 2010
3ds max 2010
Hrám sa s tým programom už asi 2 týždne a celkom ma to chytilo a preto som sa rozhodol že skúsim z fotiek spraviť budovu no potrebujem pár rad.
1.Keď robím plane front tak mi ide urobiť len raz potom mi už tak nejde neviete v čom robím chybu?
2.Ako mám v box zmeniť len jednu stranu? Vždy mi to jednou fotkou omaľuje všetky strany boxu.
ďakujem za rady
1.Keď robím plane front tak mi ide urobiť len raz potom mi už tak nejde neviete v čom robím chybu?
2.Ako mám v box zmeniť len jednu stranu? Vždy mi to jednou fotkou omaľuje všetky strany boxu.
ďakujem za rady
Re: 3ds max 2010
1.) Nechápem. Bližšie to popíš.dialis napísal:1.Keď robím plane front tak mi ide urobiť len raz potom mi už tak nejde neviete v čom robím chybu?
2.) Na to je viacero spôsobov. Najjednoduchší by som videl ako Convert to Editable Poly/Mesh, označíš odpovedajúci polygón/y a apllikuješ nane materiál.
skus prelistovat tuto temu,resp sa popytaj tam http://www.hojko.com/3d-rendre-vytvory- ... 61755.html
a taktiez by som pouzival skor 2011 resp 2012, 2010 je velmi zabugovana
a taktiez by som pouzival skor 2011 resp 2012, 2010 je velmi zabugovana
spravím jeden plane v tom provom hornom okne a druhý rovnaký mi už nejde spraviť a ďakujem za ten box 
Čo by nešiel. Buď ho nakopíruj - presun/rotácia/scaling za držania shiftu -, alebo urob plane, nastav mu vpravo veľkosť, vytvor druhý nezávisle a daj mu rovnakú veľkosť.
No vytvoril som projekt existuje vo win 7 neaky program ktorým to otvorím bez 3ds max?
Nie, na čo by to bolo dobré?
(resp. na čo by to bolo dobré pre autodesk : D)
(resp. na čo by to bolo dobré pre autodesk : D)
no mám povedzme tú budovu a chcel by som ju prezentovať a ak ju dám na USB a bude sa to dať otvoriť v niečom inom ako je 3ds max? alebo sa to dá skonvertovať prípadne presunúť do iného softu cez ktorý to pôjde?
Vyrendruj si ju tak, aby na prezentácií vyzerala čo najlepšie 
Prípadne samozrejme existujú nejaké softy na prezeranie 3ds súborov (nie .max, ale .3ds) - a kto vie, možno existuje aj niečo na ďalšie formáty...
Pohľadaj nejaký "3ds viewer", alebo čo.
Ale to rendrovanie je šťastnejšie.
Prípadne samozrejme existujú nejaké softy na prezeranie 3ds súborov (nie .max, ale .3ds) - a kto vie, možno existuje aj niečo na ďalšie formáty...
Pohľadaj nejaký "3ds viewer", alebo čo.
Ale to rendrovanie je šťastnejšie.
Ja keď cez Poly si označím nejakú plochu, aplikuje mi textúru na celí objekt... ako na to???BX napísal: 1.) Nechápem. Bližšie to popíš.
2.) Na to je viacero spôsobov. Najjednoduchší by som videl ako Convert to Editable Poly/Mesh, označíš odpovedajúci polygón/y a apllikuješ nane materiál.
pohľadaj, či nevie export do 3D PDF. to by si potom otvoril a prezentoval všade, kde je acrobat reader (iný reader to nevie prečítať. aspoň čo viem)dialis napísal:no mám povedzme tú budovu a chcel by som ju prezentovať a ak ju dám na USB a bude sa to dať otvoriť v niečom inom ako je 3ds max? alebo sa to dá skonvertovať prípadne presunúť do iného softu cez ktorý to pôjde?
prosim vas, velmi dolezite- ak niekto vie nieco o tom texturovani po polygonoch piste dakujem
Mozete mi prosim vysvetlit ako urobit ksti robim to presne podla navodu a nefunguje mi to uz naozaj neviem ako na to vdaka
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Jano19 napísal:prosim vas, velmi dolezite- ak niekto vie nieco o tom texturovani po polygonoch piste dakujem
v mat editore mas ze aplikovat na selection, nepretiahni to na cely objekt. ale musis to ukladat vzdy pod ine ID v submaterialy.