Windows 7
Re: Windows 7
mám dotaz ohľadne inštalácie dvoch OP na jeden PC
skladám si nový comp a nakoľko XP-čka sú moje obľúbené nerád by som sa ich vzad kvôli istým programom ale to je jedno...
o čo ide potrebujem nainštalovať na jeden disk 500GB (iba systémový)
ktorý rozdelím na polovičku na prvú polovičku 250G je nainštalovaný Windows 7 na druhú by som chcel dať XP 64
môžem to urobiť v tomto poradí alebo nie ?! kvôli boot manageru
lebo viem ak sa nainštaluje najprv XP a potom win 7 ide to opačne som to neskúšal
skladám si nový comp a nakoľko XP-čka sú moje obľúbené nerád by som sa ich vzad kvôli istým programom ale to je jedno...
o čo ide potrebujem nainštalovať na jeden disk 500GB (iba systémový)
ktorý rozdelím na polovičku na prvú polovičku 250G je nainštalovaný Windows 7 na druhú by som chcel dať XP 64
môžem to urobiť v tomto poradí alebo nie ?! kvôli boot manageru
lebo viem ak sa nainštaluje najprv XP a potom win 7 ide to opačne som to neskúšal
Skús tento postup.. mal by fungovať aj na 7ku..
http://93.185.96.114/software/ladeni-wi ... xp?start=3
http://93.185.96.114/software/ladeni-wi ... xp?start=3
no problém je v tom že:
1.rozdelil som disk
2.win 7 64 som nainštaloval do napr. E ok všetko behalo
2. strčil som XP nainštaloval som do napr. F nakopčil si inštalačné súbory ale ALE!! po reštarte inštalácia nepokračuje píše že sa údaje nedajú čítať
takže serem na to budem mať xp na inom pc
1.rozdelil som disk
2.win 7 64 som nainštaloval do napr. E ok všetko behalo
2. strčil som XP nainštaloval som do napr. F nakopčil si inštalačné súbory ale ALE!! po reštarte inštalácia nepokračuje píše že sa údaje nedajú čítať
takže serem na to budem mať xp na inom pc
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
skusal si XP nainstalovat na C?
inak by som este skusil live cd gparted a nastavit particiu
na ktorej je Win7 ako skrytu a tu na ktoru chces dat XP ako "boot"
inak by som este skusil live cd gparted a nastavit particiu
na ktorej je Win7 ako skrytu a tu na ktoru chces dat XP ako "boot"
už na to kašlem zabil som stým stanovený čas nejde o život XP nechám na starom compe a je to
ale prečítal som ti tie postupy každopádne ďakujem
ale prečítal som ti tie postupy každopádne ďakujem
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prosim Vas, kupil som si notebook asus s predinstalovanim win7 a nefunguje mi hladanie...ani tam v starte ani normalne.....ked dam win+f tak tam akurat vypisuje ze: Zacnite napisanim hladaneho vyrazu do pola Hladat..ale pisem a nic sa nedeje.... Neviete mi pomoct?
Ja hladám takým spôsobom, že to napíšem do textboxu dole v start menu.... ale tak keď ti to nefunguje tak skús ísť do ovládacieho panelu a do horného textboxu ( vyhladávača) napíš možnosti indexovania a tam by sa to teoreticky malo dať upraviť 
-
shanoy
Star
fuuu zaindexovane mam vsetky disky, uplne vsetko no nic proste akoby tam nefungovala klavesa ENTER....
http://www.sevenforums.com/attachments/ ... ortcut.jpg
aj ked tam nieco zadam a odentrujem stale nic....indexovanie je zapnuty..prebudoval som novy index do ktoreho som samozrejme vsetky disky zahrnul..no stale nic working...
http://www.sevenforums.com/attachments/ ... ortcut.jpg
aj ked tam nieco zadam a odentrujem stale nic....indexovanie je zapnuty..prebudoval som novy index do ktoreho som samozrejme vsetky disky zahrnul..no stale nic working...
//autoeditácia príspevku (13 Okt 2011, 21:03)
btw. ak preinstalujem win, bez formatovania, budu mi nainstalovane programy nadalej fungovat,alebo budem musiet aj vsetky programy a ostatne veci nanovo instalovat?
Presne tymto sposobom som to robil,lenze teraz ked som si zmenil animaciu,tak sa mi akokeby spojila s tou predchadzajucou.Cize ako keby som mal sucasne 2 animacie a tej predchadzajucej sa potrebujem zbavit.
btw. ak preinstalujem win, bez formatovania, budu mi nainstalovane programy nadalej fungovat,alebo budem musiet aj vsetky programy a ostatne veci nanovo instalovat?
ak nemali nejake subory v appdata bez ktorých nepôjdu tak áno pôjdu...
Napr. máš C a D na dčku máš hru minecraft ale savy sa ukladajú do C appdata/roaming (alebo tak nejak) takže prídeš o savy... just example
Napr. máš C a D na dčku máš hru minecraft ale savy sa ukladajú do C appdata/roaming (alebo tak nejak) takže prídeš o savy... just example
aky Win7 32bit/64bit by ste odporucili pre HP Pavilion dv6940, cital som rozne diskusie, ale aj tak sa stale neviem rozhodnut
Procesor Intel® Core™ 2 Duo T5750 2 GHz
RAM 3GB
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
Procesor Intel® Core™ 2 Duo T5750 2 GHz
RAM 3GB
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
Ultimate 32. Preco iny?
Mam ultimate na 1gb ram 1,6GHz @ 2jadra 4theardy a ide pekne
Mam ultimate na 1gb ram 1,6GHz @ 2jadra 4theardy a ide pekne
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
32 bit
64 by si vyuzil keby si mal RAM 4GB a viac
64 by si vyuzil keby si mal RAM 4GB a viac
nevie mi niekto poradit ako si vytvorit Aero temu aby sa mi pozadia menili?Nejak mi to nechce fungovat..Vsetko mam spravene myslim si ze dobre ale tie pozadia sa mi nechcu menit 
Ano mam to vsetko presne tak spravene a ulozene ako themepack preto nechapem..ostatne windowsacke motivy sa mi menia normalne len tu co som vytvoril nie a nie 
zoberie mi 64b key na 32 resp naopak? bo chcem reinstal a msdnaa menili stranku a neviem si tam najst key a jeden som nasiel v maili len neviem ktory to je 
EDIT: ze ma to skor nenapadlo do googlu dat.... The keys do not distinguish between 32 or 64 bit. ale tak este pre istotu bude vsetko v pohode? ak nahodou na 64b dam 32b key?
EDIT: ze ma to skor nenapadlo do googlu dat.... The keys do not distinguish between 32 or 64 bit. ale tak este pre istotu bude vsetko v pohode? ak nahodou na 64b dam 32b key?
-
Soviet
Darca
Vsetko bude OK neboj 
-
p4ra
Redeemer
Soviet, myslim, ze nebude. Kedze mam pristup do MSDN a mam pristup ku VSETKYM downloadom od MS, tak ti viem povedat, ze ked odtial stiahnem 32bit a chcem dat 64bit kluc a naopak, tak to nejde. Preto mi to, co napisal Google akosi nejde do hlavy.. Ale to moze byt prave preto, ze som clen TechNet a MSDN, ako som sa teraz docital.
-
Soviet
Darca
Hmm divne, bo ak sa nemylim, ja ked som siahol firemnu Win7 Enterprise x64ku a taktiez x86ku a po instalacii dal zmenit CDkey cez system, tak mi ho uspesne zobralo a dalo Genuine na oboch systemoch. Ale tam moze byt problem aj v tom, ze vo firme mame jeden cdkey na x aktivacii. Instaluju sa u nas aj 32bit a bezproblemov ho berie. Ale je mozne, ze je to nejako poistene co sa tyka tych klucov. ale neviem povedat.