Ethernet Driver
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ethernet Driver
mam takyto problem , po preinstalovani windows XP SP3, nemozem nainstalovat etrhernet driver, vypisuje mi to hlasku please shutdown and plug realtek pci card to complete installation, mam onboard sietovku a neviem si s tym poradit, bol by som vdacny za akukolvek radu
-
Thommas
Addict
Re: Ethernet Driver
Skús si zohnať takú, čo ti XP detektne bez prídavných driverov a doinštaluj tú sieťovku cez Win Update, prípadne skús iný driver, napr zo stránky výrobcu MB alebo NTB.
-
mamo4ever
Light Star
laicky povedane odporucas mi si kupit novu sietovu kartu ?
-
Thommas
Addict
Nie, len si požičať. Ty máš problém s driverom, nie so samotnou kartou. Skús ešte druhú možnosť čo som písal. Ale kebyže dáš model dosky alebo notebooku tak ti dám link.
-
mamo4ever
Light Star
maticnu mam staru GIGABYTE GA-8IPE1000-G rev. 4.0
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
-
mamo4ever
Light Star
skusil som, nanistalovalo a dokonca navypisalo ani error ale nefunguje, internet stale neide, v computer managmente je stale zlty otanik s vykricnikom
-
Thommas
Addict
A keď klikneš na to dvojklikom čo tam máš za info?
-
mamo4ever
Light Star
the drivers for this device are not istalled, manufactured unknow, nic , akurat lokacia je vyplnena PCI slot 6, PCi bus 2, device 9, function 0, to iste mi urobilo niekedy aj v minulosti len vtedy som mohol dat roll back driver a zobralo mi to , lenze teraz tam nie je nic pretoze je na novo preinstalovany win
edit// na nete este niekto pisal ze realtek uploadol na net nove ovladace, ktore zda sa nafunguju korektne a stare vymazal. zda sa to byt podobne mojmu problemu, pretoze hlasky pri instalacii vyhadzuje tie iste , mozno ze by mi pomohlo keby niekto uploadol svoj funkcny ovladac na net
edit// na nete este niekto pisal ze realtek uploadol na net nove ovladace, ktore zda sa nafunguju korektne a stare vymazal. zda sa to byt podobne mojmu problemu, pretoze hlasky pri instalacii vyhadzuje tie iste , mozno ze by mi pomohlo keby niekto uploadol svoj funkcny ovladac na net