pomerne dlouhy problemovy vztah, jak to resit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Axelka
Light Expert
Light Expert

Re: pomerne dlouhy problemovy vztah, jak to resit?

Príspevok od používateľa Axelka »

ahoj vsichni nemuzu tady toho moc psat ale jsem ted v Bohnicich jelikoz jsem si skrabla ziletkou o kuzi a napsala mu o tom, a on se bal, tak pro me zavolal sanitku a policii... ted jsem v poradku snad me dnes uz pusti.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

dievca nestastne - na holenie chlpkov (aj tych na zapasti) pouzivaj depilator a nie ziletku!
.
OT: cisto technicka otazka..v "Bohnicich" si napojena cez kabel, wifi alebo mobilny internet?
Axelka
Light Expert
Light Expert

on mi donesl notebook, je tady wifi..

no napisu toho trochu vic, ted jsem tady mela dve kamaradky co jsem se s nima seznamila, tak jsem je chtela pustit na net lebo tady budou jeste dlouho nez ja (doufam ze me fakt pusti)

pac on mi zablokoval abych mu mohla psat maily a kdyz jsem mu napsala ze se jdu podrezat tak mi rek at mu to nepisu ze si vymeni simkartu tak jsem si z recese po mesicich rizla ziletkou po kuzi abych jen neslibovala ale uz je to dobry vim ze jsem to nemela delat.

zavolal na me poldy a sanitku jelikoz se prej bal, a myslel si ze me jenom prohlidnou a mezitim za mnou chtel dojet, ale oni me tam nenechali a ja krava je nechala prohlidnout byt ,tak tam nasli zakrvacenej kapesnicek v kosi

pridu si tu zbytecne, mozna budu mit ted terapie 1x tydne to zatim nevim, hlavne no kdyz vypadnu je to tady desny, hlavne ten zacatek... nedali mi vubec na vyber, sanitka mi rekla ze me nechaji tady hodinu a pul na konzultaci a ta k...va na prijmu mi nedala vubec na vyber a nezajimalo ji to.

je tady i holka kterou sem dovez pritel protoze si myslel ze chce skocit pod vlak,ale ona zatim utikala pryc od nej jelikoz byla rozrusena, ze se pohadali, a zrovna ze tam cosi bylo nejaky koleje, a policajti ji napsali ze byla na kolejich, rikala cela zoufala ze to neni pravda a tez tady musi byt dva dny (az po konzultaci s lekarem)

je to fakt desny... prave kvuli tyhle naivnosti jsem se s nim chtela rozejit. no vcera aspon mi prinesl veci jelikoz mama je o vikendu s tetou ktera shodou okolnosti pobyva ted taky v bohnicich a pustili ji domu, no to se mnou nesouvisi ale to je fuk

proste no trochu jsme to probrali tak jsem se trochu uklidnila.... ty reakce ale byly desny mi psal ze o co pridu at to vidim, kdyz spolu nebudem chodit, smazal vsechny nase sdileny seznamy na googlu ... okamzite... jen si je k sobe nekam zkopiroval abych si myslela ze to smazal... atp.. no este to neni uplne dobry nevim jestli mu zvladnu odpustit a uz popravde nevim jestli to chci, zatim nejsem silna tak je jasny ze vcera napr. me drzela myslenka ze se to da dokupy, ale nevim jestli si chci tohle vse jeste nekdy zopakovat

fakt sem se naposledy rizla tento rok v unoru a to jsem spis taky chtela prilakat jeho pozornost... ale to bylo tak neprijemny ze sem se rozhodla s tim skoncovat.takze toto uz bylo "pres " svuj slib sama sobe... no ale to je jedno, proste problem to nedelat mit asi nebudu, ale sere me ze budu muset chodit nekam k terapeutovi... ale mozna mi to pomuze... on si stejne mysli ze tak ci tak se do konce roku rozejdem... nemel me donutit se jit neco udelat a pak mi volat sanitky.
Merco_
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Merco_ »

Chcieť sa zabiť kvoli neštastnej láske :roll: :slap: Navštív terapeuta.
Axelka
Light Expert
Light Expert

ja jsem se nechtela NIKDY zabit Merco.
Merco_
Professional
Professional

Tak neviem či som to zle pochopil,ale píšeš tam že si sa "rizla" ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Axelka: su veci z ktorych sa sranda nerobi... resp. robi ale nie takto, toto je spravanie typickej "attention whore"

ak to vyznelo kruto, prepac - nemam zaujem ta urazat ani nic podobne ale tento nazor straca doraz ak je vyjadreny jemne...
Axelka
Light Expert
Light Expert

jo v pohode skrabnuti ziletky o pokozku neni pokus o sebevrazdu
Merco_
Professional
Professional

Ak to nebolo úmyselné tak nie.
Axelka
Light Expert
Light Expert

ked nejsi psycholog tak se do toho neser laska
Merco_
Professional
Professional

Nie niesom psychológ,ale je to choré.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Rezať sa žiletkou je chabý pokus prilákať jeho pozornosť...
Každý sme prežili rozchod, ale takéto veci sa fakt nerobia... tak ako on Ťa vydieral drogami, tak ty si mu to teraz akože vrátila ?? či o čo Ti išlo ?
Axelka
Light Expert
Light Expert

uz jsem to rozebirala s psychologama tak to nechci rozebirat po jedenacty znovu na foru, leze mi to na nervy

zaprve uz jsem driv sebeposkozovanim trpela a byl to muj ventil

zadruhe chtela jsem aby ke mne prisel, protoze mi bylo hodne psychicky blbe (navic jsem nechtela aby si zmenil i jmeno kvuli tomu, co se stalo)

zatreti na ziletku reagoval vzdycky a me kdyz ted ignoroval, nemela jsem jinou moznost; psala jsem tady ze to je ubohe ale bylo to tak... zvazovala jsem se necim opit nebo neco ale nakonec prevazilo tohle

ctvrte, drogy vyhodil pry pred casem (nemam jak si to overit, ale predpokladam ze ano)

pet, nereste tady moje problemy, ale celkovy vztah.... uznavam ze to je prehnane ale i me pripada prehnane to jak reagoval na me a oznamil o co vse prijdu, kdyz s nim nebudu... chladne

diky za pozornost, uzivejte zivota, dokud dobre muzete, stejne si to musim vyresit sama, jestli si dame pauzu nebo to bude rozchod nastalo, dik za ty prvni rady.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale teraz si sa priznala, že si ho vlastne vydierala ty...možno nakoniec vo vašom vzťahu budete na vine tak trochu obaja...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

kokoz toto je vaze je*le :) a nie nebudem sa ospravedlnovat za vyraz, nema to cenu ak toto robi naj ide kade lahsie, ano bude to boliet ale vyhra bude na oboch stranach, vztah slovo "pauza" nepozna cize to nema cenu, to je len viacej trapenia ako uzitku.

a ziaden chlap preto nestoji aby si sa rezala, taktiez aj opacne, uzivaj si zivot a nie ze sa "ventilujes" chod si zabehat rob nejaku aktivitu kde nebudes nan mysliet alebo co ja viem co, neviem co vsetko ta bavi co mas rada a mozes robit aj ked je vonku tma/dazd a potom uvidis z odstupom casu ze ci to bolo dobre alebo zle
Axelka
Light Expert
Light Expert

uz mi je lip, ja jsem byla po nemoci s horeckou a po spadeni ze schodu, takze jsem nemohla moc chodit natoz behat, taky jsem mela (a jeste mam) prasklou predni gumu u kola, jinak to ventiluju sportem (kolo, beh) nebo placem, ale to uz neslo vydrzet plakala jsem 4 hodiny a bylo to k nicemu...

navic to tento rok fakt bylo jen podruhe a i jsem se s tim snazila prestat, takze tady ani dlouho nebudu... nicmene ted zustaneme spolu v teto krizi.

tez jsme to uz rozebirali s psycholozkou, tak to spis vypada ze jsme si s partnerem nerozumeli jako vzdycky...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a co tak skusit chodit vonku medzi ludi? skusit si dat oddych ist vonku s kamaratkami pokecat si proste RELAX :) a nie stale byt spolu a riesit hluposti a potom mat z toho nervy na dranc kvoli nejakej sprostosti, mi to pripada ako ponorkova choroba.
Napísať odpoveď