presne to som mal na mysliCheZteR napísal:tiez som chcel napisat wheeler dealers, ale potom som si spomenul ze na discovery toho o autach bolo viac a konkretne tam chodilo "nieco", kde prave rodinny prislusnik vzal auto /vacsinou manzelka, kamarat, dcera/ a za otcovym chrbom kym bol v robote mu ho dali prerobit a oni mu ho prerobene vratili
pravdepodobne ma na mysli toto, no netusim ako sa to volalo
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
17
Light Professional
Pimp my ride? 
-
Ryan Giggs
VIP
Vola sa to Overhaulin: http://www.csfd.cz/film/193960-opravna-vraku/.
presne to som mal na mysli dikyRyan Giggs napísal:Vola sa to Overhaulin: http://www.csfd.cz/film/193960-opravna-vraku/.
Cuz,
tiez hladam film, mala by to byt cierna komedia a nemotornych terroristoch ktory po*rali vsetko do coho sa pustili, nakoniec jeden z nich s usmevom odpalil lekaren pretoze si vraveli ze to je najvecia blbost co by mohli urobit. Netusi niekto ako sa to vola ?
tiez hladam film, mala by to byt cierna komedia a nemotornych terroristoch ktory po*rali vsetko do coho sa pustili, nakoniec jeden z nich s usmevom odpalil lekaren pretoze si vraveli ze to je najvecia blbost co by mohli urobit. Netusi niekto ako sa to vola ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jackar: Four Lions http://www.imdb.com/title/tt1341167/
zdravím...hľadám film v ktorom mladý chalan hrá rugby má autonehodu s priateľkou ktorú spôsobí lebo pil a dostane sa do nápravného zariadenia kde sa dostane do týmu hráčov rugby za Nový Zéland (all blaks - tu sa tuším inak volajú) a tam "dostane rozum" a nakoniec je u nich kapitán a tak... dík vopred
Hľadám film, ktorý si pamätám pod názvom Stopári (vysielaný na VTV približne v roku 1997), ale na CSFD som nič nenašiel.
Vo filme nejaká dvojica (chlap a žena) nájdu fotku, na ktorej je chlapík z asi 50-tych rokov a má tam nový typ pištole. Podarilo sa mu totiž pomocou takého malého zariadenia cestovať v čase. Tá dvojica bude neskôr cestovať časom tiež. Pri prenasledovaní chlapíka prídu k nejakému vojenskému objektu, okolo ktorého je plot a aby prešli na druhú stranu plotu budú cestovať v čase. Viac si už nepamätám.
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 14:28:02)
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 15:12:25)
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 16:28:10)
NO a ešte jeden film by som chcel nájsť. Bolo to pred necelým polrokom v televízii. Zrútil sa tam nejaký tunel, uviazli tam nejakí ľudia a nejaký záchranár, ktorý v minulosti zlyhal, ich bol zachrániť.
//Daylight - K+ - ďakujem
Vo filme nejaká dvojica (chlap a žena) nájdu fotku, na ktorej je chlapík z asi 50-tych rokov a má tam nový typ pištole. Podarilo sa mu totiž pomocou takého malého zariadenia cestovať v čase. Tá dvojica bude neskôr cestovať časom tiež. Pri prenasledovaní chlapíka prídu k nejakému vojenskému objektu, okolo ktorého je plot a aby prešli na druhú stranu plotu budú cestovať v čase. Viac si už nepamätám.
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 14:28:02)
Bol aj film. Zrejme skopírovaný zo seriálu. Ja som o seriáli ani nevedel. Videl som ten film. Tam sa tuším jednalo o domček pre bábiky.Ryan Giggs napísal:Ja som to nepoznal, ale poznal som ten zakladny koncept (snaha dostať sa z "väzenia" s prekvapivou pointou). Pôvodne je to z jednej epizody zo serialu Twilight Zone z prvej serie (60-te roky). Aj keď ten zaver je iny. A potom už nebol problem zistiť kto všetko to okopiroval. Podobny pribeh inšpirovany prave tymto je napr. aj vo filme Kocka.
Inak Twiligt zone pre fanušika sci-fi povinnosť.
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 15:12:25)
Jeden diel seriálu Krajné medze mal rovnakú pointu. Možno sa jedná o to. Ktorý diel konkrétne to bol, to netuším.neppo napísal:Hladam tento film:
Na zemi su rozdeleni ludia na bohatych a chudobnych (pracujucich). Dej sa odohrava v blizkej buducnosti. Na Zemi uz nie je dostatok kyslika tak pracujuci ludia sa striedaju - v kazdej izbe su dvojice - prvy pracuje polovicu dna a druhy je uvedeny do umeleho spanku a neskor sa to zase zmeni naopak. Proste setrenie kyslikom. Jedna sa o to ze jedna z tychto dvojic je chalan a baba a oni sa zalubia do seba na zaklade fotiek v ich izbe, svojich odkazov co si nechavaju na stoliku.
Neviete niekto poradit ?
//autoeditácia príspevku (19.10.2011 16:28:10)
NO a ešte jeden film by som chcel nájsť. Bolo to pred necelým polrokom v televízii. Zrútil sa tam nejaký tunel, uviazli tam nejakí ľudia a nejaký záchranár, ktorý v minulosti zlyhal, ich bol zachrániť.
//Daylight - K+ - ďakujem
Vedel by niekto o filmoch kde ide o vykradnutie banky cez tunel ?? nehľadám konkrétny film ... ďakujem ,K+
-
javatar
Hardcore addict
keg987: v zasade aj toto http://www.csfd.cz/film/265256-henrys-crime/ ale za tym nehladaj akcny trhak lupicov bank... skor tazsie pochopitelnu dramu...
-
evilbanana
Medium Star
Cavte,hladam taku uletenu komediu v skratke: islo o to ze mlady chalan ktory jazdil na bicykli skoky a vobec mu to neslo sa snazil pre svojho choreho otca vyhrat peniaze a vyliecit ho.. Snad Vam to nieco hovori
-
evilbanana
Medium Star
JE to ono ! dik chezter k+
-
HiddenUser
Medium Star
ahoj, nevim ze ci je toto z filmu ale mam taky pocit ze ano tak nevie niekto ze s ktoreho ? rad by som to videl cele dik moc (k+)
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som to videl ako reklamu sa mi zdá...na nejaký vodafone alebo čo...možno sa mýlim...TheComputerMan napísal:ahoj, nevim ze ci je toto z filmu ale mam taky pocit ze ano tak nevie niekto ze s ktoreho ? rad by som to videl cele dik moc (k+)